temrinlik malzeme için monitör,projeksiyon yazılabili mi?

Kodla Büyü
ben duymadım hocam sadece okul aile birliği ve müdür uygun gördükten sonra vede bu harcama faturalandırıldıktan sonra bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum tabiki son söz dediğim gibi müdüre aittir çünkü yarın birgün bir sıkıntı olduğunda hesap sorulacak kişi okul müdürüdür..benim size tek tavsiyem müdür eğer bunu yapmaya karar alırsa siz hiçbir belgede adınızı ve imzanızı kullanmayın...

hocam temrinlik malzemeye monitor projeksiyon bilgisayar gibi demirbaşa giren malzemeleri yazamazsızn. Temrinlik malzemeye anakart, işlemmci,ram,toner yani tüketime yönelik malzeme yazabilirsiniz. Bunlarında maliyede bütçe karşılığı 3.2 diye geçer. Demirbaş malzeme alımı için ayrı ödenek gönderilir. Ama ödemeyi farklı bütçlerden yaparsanız olabilir mesale okul aile birliği gibi..

hocam monitör projeksiyon cihazı yazıcı bilgisayar masası gibi malzemeleri demirbaş isteği hangi dönemlerde olur. Aslında bize komple laboratuvar lazım bilgisayarlar eski masalar bilgisayar masası değil her hafta başka makine arızalanıyor.Anlıyacağınız işimiz biraz zor.

hocam temrinde cd, toner aldım dersiniz. gerçekte monitör projeksiyon alırsınız. teminlikten her şey alabilirsin yeterki yöntemini bilin :)

hocam temrinlik malzemede demirbaş alamazsın ama hocamın dediği gibi başka şey alıyormuş gibi yap

Peki hocam temrinlikten bi sekilde aldigimiz projeksiyon yada bilgisayari kayda nasil sokacaz yada kayitsiz olsa bir sikinti olur mu...

asistan5' Alıntı:
Peki hocam temrinlikten bi sekilde aldigimiz projeksiyon yada bilgisayari kayda nasil sokacaz yada kayitsiz olsa bir sikinti olur mu...
.
HİBE yolu ile.
Çağıracaksınız bir öğrenci velisini AYNİ HİBE TUTANAĞI düzenleyeceksiniz...

BBNET
Geri