TEOG Kapsamında açılan kurslar

Kodla Büyü
kurs planı hazırlayan var mı ? 72 saatlik 6-7. sınıflar için kurs planına ihtiyacım var..

http://hbogm.meb.gov.tr/www/2014-2015-e ... icerik/312

Burada yönerge ve sık sorulan sorularda tüm derslerden açılabilir yazıyor. Ret alan arkadaşlar yönergedeki ilgili maddelere ilgi vererek dilekçeyle sebebini sorsunlar ilçe mem e şartlar sağlanıyosa talep varsa ve btr saatleri dışındaysa onay vermek zorundalar. Bende onay aldım başladım kursa ben haftalık 6 saat 3.30 dan sonra günlük 2 ders kurs yapıyorum.

hocam okul tekli öğretim ... saat 5 ten önce de kursa başlayabiliyor muyuz???

daha doğrusu 15:30 dan sonra kurs açabiliyor muyduk artık başvuru süresi geçti galiba...

mcclane' Alıntı:
daha doğrusu 15:30 dan sonra kurs açabiliyor muyduk artık başvuru süresi geçti galiba...

Formatör iseniz 17:00 den sonra başlamalısınız, ancak dediğiniz gibi başvurular ve onaylar süreci tamamlandı

kisnorbo' Alıntı:
yvzakblt' Alıntı:
bu konu ile ilgili örnek evrak olan arkadaş var mı? Bu kurslar egzersiz kapsamında mı teog kursları kapsamında mı? Ne ile ilgili evrakları Mem'e göndereceğim.

evrakların tümü ekte hocam. kursların egzersizle bir ilgisi yok. Haftalık ders saatinizi 40 a tamamlayana kadar planlama yapabilrisiniz. bir sınıfa bir günde 2 den fazla ders saati ayarlayamazsınız.

Sayın hocam evrakları paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba. 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI
ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI adı altında okulda Bilişim tek. ve yazarlık dersinde kurs açma isteğim il milli eğitimden aldığım şu cvpla kabul edilmemiştir. " Kurul tarafından seçilen dersler dışında olduğu için açılması uygun değildir "

benim itirazım şu: yönergede açık bir şekilde diyor ki okulda okutulan bütün derslerden açılabilir. Şimdi hangi hakla bu kurul böyle bir kıstas getirebiliyor!
Bir de şunu öğrenmek istiyorum sertifika olmadan herhangi bir egzersiz açabilir miyiz

Arkadaşlar merhaba. 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI
ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI adı altında okulda Bilişim tek. ve yazarlık dersinde kurs açma isteğim il milli eğitimden aldığım şu cvpla kabul edilmemiştir. " Kurul tarafından seçilen dersler dışında olduğu için açılması uygun değildir "

benim itirazım şu: yönergede açık bir şekilde diyor ki okulda okutulan bütün derslerden açılabilir. Şimdi hangi hakla bu kurul böyle bir kıstas getirebiliyor!
Bir de şunu öğrenmek istiyorum sertifika olmadan herhangi bir egzersiz açabilir miyiz

Teog için 7 ve 8 lar 6 ana ders için kurs açtı ve topluca olurları geldi, şimdi ben 5. sınıflar için kurs açmak istesem kendim okula dilekçe ile başvursam ve tüm evrakları hazırlasam okul bunu ilçeye gönderse kabul olur mu? Bence kabul olmaz, işten anlamayan ve işten kaçan memurlardan döner. Açmak istiyorum ancak bu tip şeylerle uğraşmak zor olacak.

Geri