hastasıyız dede' Alıntı:ben akıllı tahtalardan sonra bt sınıfına gerek olmadığını düşünüyorum, diğer öğretmenler gibi tahtada anlatır her ders 4-5 öğrenciye uygulamasını yaptırır çeker gideriz.anadolu_bote' Alıntı:Arkadaşlar 'BT Sınıflarının Yenilenmesi' kampanyası da başlatsak iyi olacak. Zira dersin devamı için BT sınıfları önemli.
ayrıca eşitlik olmadığını söyleyen arkadaşa şunu sorayım : köy okulu ve şehirdeki okullarda diğer derslerde eşitlik var mı? varsa hangi derste eşitlik var?
berk0102' Alıntı:karşı imza varsa biri açsında bizde orayı imzalayalım. Çoğu okulun labı yok öğrencileri hangi eşit koşullarda yarıştırıyorsunuz !! ama tabii biri düşüncenizin tersi bir şey söyledi mi hemen branş itibarsızlaştıran oluyoruz. Ben öğrencim eşit koşulda yarışamıyacağı için HAYIR diyorum.
okul angarya işlerine gelince "aobulbul" yeni öğretmenmisin yoksa atanma mı bekliyorsun bilmiyorum ama umarım ben ve çevremde gördüğüm meslektaşlarımın okullarda idarecilerden çektiklerini çekmezsin yokda o mantıkla sanırım fazla uzun süre dayanamazsın
şu at gözlüğünü çıkarıp bir daha cevaplarmısın.braveheart06mg' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:ben akıllı tahtalardan sonra bt sınıfına gerek olmadığını düşünüyorum, diğer öğretmenler gibi tahtada anlatır her ders 4-5 öğrenciye uygulamasını yaptırır çeker gideriz.anadolu_bote' Alıntı:Arkadaşlar 'BT Sınıflarının Yenilenmesi' kampanyası da başlatsak iyi olacak. Zira dersin devamı için BT sınıfları önemli.
ayrıca eşitlik olmadığını söyleyen arkadaşa şunu sorayım : köy okulu ve şehirdeki okullarda diğer derslerde eşitlik var mı? varsa hangi derste eşitlik var?
sor kardeşim cevabım şu : evet bal gibi eşitlik var benim görev yaptığım köy okulunda 2 tane sosyal 1 tane din kültürü 2 tane ingilizce 2 tane fen kısacası her branşın hocası var hemen hemen ve görevlerinide fazlasıyla yerine getiriyorlar çalışıp çabalıyorlar. ama ben 2 yıldır okuldayım çocuklar bilgisayar yüzü görmediler. neyin sınavı neyin derdi bu . öncelik bt sınıflarının her okulda oluşturulması ve yenilenmesi olmalıdır. daha sonra neden olmasın bir sınav.
aslında teogda soru çıkarsa dersin kitabını mecbur çıkartırlar ve derse önem verirler diye düşünülüyorlight' Alıntı:Arkadaşlar böyle bir hata yapmayın sakın imzalamayalım. Teogda soru çıkacak da ne olacak. Dersin kitabı bile yok. Ben karşıyım. Lütfen böyle etkinlikleri forumdan kaldıralım.
light' Alıntı:Arkadaşlar böyle bir hata yapmayın sakın imzalamayalım. Teogda soru çıkacak da ne olacak. Dersin kitabı bile yok. Ben karşıyım. Lütfen böyle etkinlikleri forumdan kaldıralım.
light' Alıntı:Arkadaşlar böyle bir hata yapmayın sakın imzalamayalım. Teogda soru çıkacak da ne olacak. Dersin kitabı bile yok. Ben karşıyım. Lütfen böyle etkinlikleri forumdan kaldıralım.
hastasıyız dede' Alıntı:şu at gözlüğünü çıkarıp bir daha cevaplarmısın.braveheart06mg' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:ben akıllı tahtalardan sonra bt sınıfına gerek olmadığını düşünüyorum, diğer öğretmenler gibi tahtada anlatır her ders 4-5 öğrenciye uygulamasını yaptırır çeker gideriz.anadolu_bote' Alıntı:Arkadaşlar 'BT Sınıflarının Yenilenmesi' kampanyası da başlatsak iyi olacak. Zira dersin devamı için BT sınıfları önemli.
sor kardeşim cevabım şu : evet bal gibi eşitlik var benim görev yaptığım köy okulunda 2 tane sosyal 1 tane din kültürü 2 tane ingilizce 2 tane fen kısacası her branşın hocası var hemen hemen ve görevlerinide fazlasıyla yerine getiriyorlar çalışıp çabalıyorlar. ama ben 2 yıldır okuldayım çocuklar bilgisayar yüzü görmediler. neyin sınavı neyin derdi bu . öncelik bt sınıflarının her okulda oluşturulması ve yenilenmesi olmalıdır. daha sonra neden olmasın bir sınav.
:++: :++: :++: KATILIYORUMbraveheart06mg' Alıntı:okulumda çoğu öğrenci hayatında klavye fare kasa ekran ... bunları ilk defa görüyor onuda öğretmenler odasındaki ya da idarecilerin odasındaki bilgisayarlardan tabi işleri düşerse bu yerlere. müfredata bi bakın hangi konular var . bilgisayar olmadan uygulama yapmadan görmeden yaşamadan hangi soruları cevaplayacaklar.