TEOGS sınav görevi yapılan hata!

Kodla Büyü
Kınama cezası alır diyenlere gülüyorum sadece :) Böyle bi hatadan kınama verilecekse buna benzer ne hatalar oldu bu sene TEOG sınavında :)

ulasturhan' Alıntı:
uragan06' Alıntı:
Bugün Teogs sınavında gözetmen olarak görev aldım.sınav başkanım biraz pinpirikli fakat beceriksiz biriydi.bütün işleri kendisi yapmaya çalıştı , bana da yaptırma dı.Cevap kağıtlarını topladık,idareye teslim ettik.Teslim ettikten sonra iki öğrenci geldi ve kitapçık türünü işaretlemediklerini söyleyerek ağlamaya başladılar.durumu idareye ilettik ama torbayı açamayacaklarını söylediler.acaba böyle bir durumda öğrencilerin mağduriyeti nasıl giderilebilir?bir de bu durmda nasıl cezalandırılırm acaba?

hocam cevapları tek tek okuyamadım ama bu sınavda bir değişiklik dikkatinizi çekmiştir sanırım. Oturma düzeni kısmı eklenmiş hem burda kitapçık türü hem imza listesinde kitapçık türü yazmak zorunda başkanınız dolayısıyla önce normal sonucu alacak çocuk sonra itiraz edecek ve sınav kağıdı ve evrakları incelenerek doğru kitapçık türüne göre tekrar değerlendirmeye alacaklar. Sorun bukadar. Biz ceza alırmıyız sorusunun savunması kolay. En azından senin için. Kağıtları imzalayıp tağıttı dersin başkan için (biraz iftiraya giriyor ama) oldu bitti. Yanlız burda sizin de eksiğiniz var hocam her öğrencinin kağıdını tek tek incelemeniz gerekiyordu çocuklar sınav yaparken. Gözetmende olsanız bu görev değişmez bütün çocuklar bizim evlatlarımız sonuçta. Şahsen ben tek tek kontol ediyorum gözetmenken bile... gözden kaçtıysa bu kadar yorum için şimdiden özürdilerim. insanlık hali sonuçta herkesin başına gelebilir. Yadırgamamak lazım... saygılar sevgiler hocam...

hocam biraz değil tam iftira olmuş :) başkan da sonuçta bir öğretmen arkadaşımız, böyle saçma şey olmaz, hatta herşeyi kendisi yapmaya çalıştı deyip yine onu suçlamak da bir hatadır.. hocam senden savunma istenirse olan biteni açıkça yazarsın, ben de bir problem çıkacağını sanmıyorum.. diğer 2 evrağı doldurduysanız öğrencinin mağdur olma ihtimali de yok meraklanmayın.. bu tip hatalar her zaman olabilir..

Benim başkanda öyleydi panikliyordu herşeye. Ama ben tek tek 2 kere kontrol ettim. Riske atmadm.Hatta yerleri değiştirilen öğrenciler vardı. Kitapçıklar aynı geldiği için onlar hakkında tutanakta tuttum. geçen sene yer değiştirildiği halde tutanak tutulmadığı için bir öğretmen arkadaşımız 1 yıl boyunca hiç bir sınavda görev alamayacak. belki sizede bu tarz bir ceza verirler.

Bişey olmaz hocam optik okuma sırasında bütün gruplara göre okuma yapılıyor. En fazla hangisinde net çıkarsa o gruba göre değerlendirme yapılıyor. İşallah bir sıkıntı çıkmaz.

hocam geçen sene benzer olaylarda para cezası verilmiş. Duyduğum rakamlar biraz yüksek.

Hocam sıkıntı yok, oturma planı var bu sene. Geçen sene 80.000 öğrenci işaretlememiş

hiçbişey olmaz hocam kafana takma öğrenci kendi sorumluluğunu bilecek teog teog diye abarttılar veliler falan okullarda bekliyo sanki bişey varmış gbi

Geri