Kimsenin korktuğu yok hocam. Ülke aleyhine ve insanlara hakaret olmadığı sürece sıkıntı yaşayan kimse yok. Ülke imajını kötü göstermenize gerek yok. Eğer wikipedia ülkemiz adına yanlış şeyleri düzeltmiyorsa yaptırım tabii ki olmalı. Söz konusu aynı site avrupa ve abd yapsın. Yapamaz.Onları mı cezalandıracaksınız kendinizi mi?
Vikipediada kapatılmıştı sizce kim zarar gördü?
Mevcut durum ile ilgili insanlar yorum yapmaktan bile korkuyor...gerisini siz hesap edin.
link filtrelenebiliyordu değil mi tüm sitenin kapatılmasına gerek yoktu. Size göre yok ama bana göre var. İmajı ben kötü göstermiyorum fiili durum bu. Bende istiyorum herkes kendini rahatça ifade edebilsin işte ama...Kimsenin korktuğu yok hocam. Ülke aleyhine ve insanlara hakaret olmadığı sürece sıkıntı yaşayan kimse yok. Ülke imajını kötü göstermenize gerek yok. Eğer wikipedia ülkemiz adına yanlış şeyleri düzeltmiyorsa yaptırım tabii ki olmalı. Söz konusu aynı site avrupa ve abd yapsın. Yapamaz.
Zaten tüm eleştiriler bu kapsamda değerlendiriliyor artık.....Ülke aleyhine ve insanlara hakaret olmadığı sürece .....