Tercih işlemini yapanlar ?

Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar az önce tercihimi kaydettim ama herhangi bir yazdırma ekranı gelmedi ve başvuru sayfasında da yazdırma aktif değil, nasıl çıktısını alacağız ki bunun???

hocam artık çıktı alınmıyor büyük ihtimalle il içinde de yoktu herhangi bir raporlama. okullar tayin isteyenlerin çıktısını veriyor mem lere

mantıklısı öyle ama onay penceresinde eskisi gibi rapor alabilir bununla ilgili gerekli işlemleri yapabilirsiniz diyor. Bunları yazıp sonra çıktı vermeyince insan huylanıyor.

evet hocam o uyarı hala çıkıyor dediğiniz gibi. tercihlerinize geri baktığınızda hepsi pasif kayıtlı duruyor ise sorun yok

Sizin yerinize başkası da tayin istemiş olabilir mantığı nedeniyle çıktı alınıp öğretmenin imzası olmadan ilçe mem ve il mem onay vermez. Yazdır butonu okul idaresi onayladığında geliyor ve çıktı o zaman alınıyor. Tercih yapan arkadaşlar ihmal etmeyin sakın. 3 nüsha çıktı alınıp 1 nüshası okulda kalacak, ilçede iseniz 2 nüshası ilçe meme gönderilecek (1 tanesini onlar il meme gönderiyorlar), il merkezinde iseniz il meme 1 nüsha gönderilmesi gerekiyor.

hocam yukarda yırtık kağıt şeklinde uyumluluk görünümüne tıklayın kaydet butonu gelecektir :)

sabah basvuru yaptim okul hala onaylamamis ist.da sizlerde ist.da onaylanan varmi okulu tarafindan. o kadar aradik hallederiz onaylariz dediler bisi cikmadi aksama kadar

zaten yılllardır isterken çıktı alınmıyor hocam okul onaylarken çıktı alıyor eğer ildışın çıkarsa okula ilişiğini kesmeye gittiğinde onlar sana teslim ederler ki bu klavuzdada yazıyo hocam zaten ama dediğim gibi çıktı okul onayladığında alıyo

ama illaki çıktı almak istiyosanız okuluunuz onayladıktan sonra okulun kurum koduyla giriş yapıp çıktı alabilirsiniz ne olur olmaz diye yanınızda bulunsun ben yarın öle yapacam

tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem

realforever' Alıntı:
tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
AYNENNNNN....
bulunduğum ilde KHK ile kadroya geçtim... en uygun o gözüküyor ama bilemiyorum... boş bıraksan olmuyor doldursan olmuyor... yetkili birine de ulaşamadım... ulaşabilen bilgisi olan varmı bu konuda

Tercih yaparken beyana dayalı bilgilerde durumunuz kısmında neyi seçiyoruz arkadaşlar?

Okulum uzakta orada bulunma imkanım yok vekalet ile ilgili kısmı işaretlemek gerekiyor mu? Yoksa okul otomatik olarak mı hallediyor bu işi?

Geri