Tercih işlemini yapanlar ?

Kodla Büyü
tercih yaptım durum kısmını boş bıraktım okul onayladı bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah bunun dışında herhangi bir işlem yapmamız gerekiyormu
bazı arkadaşlar çıktı falan diyor benim okula gitme imkanım yok farklı ildeyim çünkü

cyln' Alıntı:
realforever' Alıntı:
tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
AYNENNNNN....
bulunduğum ilde KHK ile kadroya geçtim... en uygun o gözüküyor ama bilemiyorum... boş bıraksan olmuyor doldursan olmuyor... yetkili birine de ulaşamadım... ulaşabilen bilgisi olan varmı bu konuda

Benim de aynı yardım edecek kimse yokmu ya ???

arkadaşlar tercihi kaydet dememiz yeterli değilmi bazıları vekalet diyor çıktı diyor kafam allak bullak oldu şimdi :?

sonsuzartibir' Alıntı:
cyln' Alıntı:
realforever' Alıntı:
tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
AYNENNNNN....
bulunduğum ilde KHK ile kadroya geçtim... en uygun o gözüküyor ama bilemiyorum... boş bıraksan olmuyor doldursan olmuyor... yetkili birine de ulaşamadım... ulaşabilen bilgisi olan varmı bu konuda

Yokmu yardım edecek

promethus' Alıntı:
vseckn' Alıntı:
Sizin yerinize başkası da tayin istemiş olabilir mantığı nedeniyle çıktı alınıp öğretmenin imzası olmadan ilçe mem ve il mem onay vermez. Yazdır butonu okul idaresi onayladığında geliyor ve çıktı o zaman alınıyor. Tercih yapan arkadaşlar ihmal etmeyin sakın. 3 nüsha çıktı alınıp 1 nüshası okulda kalacak, ilçede iseniz 2 nüshası ilçe meme gönderilecek (1 tanesini onlar il meme gönderiyorlar), il merkezinde iseniz il meme 1 nüsha gönderilmesi gerekiyor.

Öyle şeymi olur hocam.Klavuzda il dışında olanlar başvuru formunu göreve başladıklarında imzalıyacaklardır yazıyor.Herkes o şekilde onaylamıştır zaten.Kaç kişi görev yaptığı ilde bulunuyor.

okul müdürünü aradım basvuru yaptım onaylayın diye; tamam hocam onayladım şimdide çıktısını imzalayıp gönderiyorum milli eğitime dedi. Yani olması gerektiği gibi halledildi.

sonsuzartibir' Alıntı:
sonsuzartibir' Alıntı:
cyln' Alıntı:
realforever' Alıntı:
AYNENNNNN....

Yokmu yardım edecek

?

arkadaşlar tercih yaptım okul onayladı ilçe ve il kaldı onların onaylaması bugün mü son

evet onaylamalr bugün bitecek benimde ilçe onayladı il bekliyor. herkesin hakkında hayırlısı

sonsuzartibir' Alıntı:
cyln' Alıntı:
realforever' Alıntı:
AYNENNNNN....

arkadaşlar telaşlancak bişey yok bende khk ile kadroya geçtim durumunuz kısmında bulunduğum ilde sözleşmeli olarak çalıştım diceksiniz sonuçta çalıştınız bende çalıştım yalan beyan yok yani :D gönül rahatlığıyla onu işaretleyin

bizim ilçe kadar başka yavaş çalışan bir kurum yoktur sanırım her işleri böyle :verymad:

benim ilde onaylamis tek tercihimi bakalım cumaya aciklanacakmi yoksa bir kac gün gecikcekmi gerci gecikcese de cok problem degil alistik:)

okul onayladıktan sonra bizim herhangi bir işlem yapmamıza gerek yok değilmi :?:

6fatma8' Alıntı:
pofff hiç sevmiyorum beklemyi :x
alış hocam zira önce sonuc icin cuma günü aksama belki geceye kadar bekleriz sonrada hafta ici kararnameler icin bekleriz en az cars. ya kadar. sonra evraklari alir ilce meblerde islemler icin bekleriz. isimiz beklemek.

Geri