cyln' Alıntı:AYNENNNNN....realforever' Alıntı:tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
bulunduğum ilde KHK ile kadroya geçtim... en uygun o gözüküyor ama bilemiyorum... boş bıraksan olmuyor doldursan olmuyor... yetkili birine de ulaşamadım... ulaşabilen bilgisi olan varmı bu konuda
sonsuzartibir' Alıntı:cyln' Alıntı:AYNENNNNN....realforever' Alıntı:tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
bulunduğum ilde KHK ile kadroya geçtim... en uygun o gözüküyor ama bilemiyorum... boş bıraksan olmuyor doldursan olmuyor... yetkili birine de ulaşamadım... ulaşabilen bilgisi olan varmı bu konuda
Benim de aynı yardım edecek kimse yokmu ya ???
promethus' Alıntı:vseckn' Alıntı:Sizin yerinize başkası da tayin istemiş olabilir mantığı nedeniyle çıktı alınıp öğretmenin imzası olmadan ilçe mem ve il mem onay vermez. Yazdır butonu okul idaresi onayladığında geliyor ve çıktı o zaman alınıyor. Tercih yapan arkadaşlar ihmal etmeyin sakın. 3 nüsha çıktı alınıp 1 nüshası okulda kalacak, ilçede iseniz 2 nüshası ilçe meme gönderilecek (1 tanesini onlar il meme gönderiyorlar), il merkezinde iseniz il meme 1 nüsha gönderilmesi gerekiyor.
sonsuzartibir' Alıntı:sonsuzartibir' Alıntı:cyln' Alıntı:AYNENNNNN....realforever' Alıntı:tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
Yokmu yardım edecek
arkadaşlar telaşlancak bişey yok bende khk ile kadroya geçtim durumunuz kısmında bulunduğum ilde sözleşmeli olarak çalıştım diceksiniz sonuçta çalıştınız bende çalıştım yalan beyan yok yani gönül rahatlığıyla onu işaretleyinsonsuzartibir' Alıntı:cyln' Alıntı:AYNENNNNN....realforever' Alıntı:tercıh yapan arkadaşlarım bende listeyı oluşturdum tercıhlerı yapacam ama tek soru ısareti kaldı beyan kısmı.Aynı ilin aynı ilçesinde sözleşmeden kadroya gectım beyan kısmında kı aynı ilde sözleşmelı calıştım kısmını mı beyan edecem
onaylar hocam onaylamak zorundalar rahat olun6fatma8' Alıntı:saat beştemi son benim ilçe hala onaylmadı :verymad:
yok bekliyoz sadece6fatma8' Alıntı:okul onayladıktan sonra bizim herhangi bir işlem yapmamıza gerek yok değilmi :?:
alış hocam zira önce sonuc icin cuma günü aksama belki geceye kadar bekleriz sonrada hafta ici kararnameler icin bekleriz en az cars. ya kadar. sonra evraklari alir ilce meblerde islemler icin bekleriz. isimiz beklemek.6fatma8' Alıntı:pofff hiç sevmiyorum beklemyi :x
evet malesefgzegen' Alıntı:alış hocam zira önce sonuc icin cuma günü aksama belki geceye kadar bekleriz sonrada hafta ici kararnameler icin bekleriz en az cars. ya kadar. sonra evraklari alir ilce meblerde islemler icin bekleriz. isimiz beklemek.6fatma8' Alıntı:pofff hiç sevmiyorum beklemyi :x