Tercihlerimizi paylaşalım...

Kodla Büyü
Bu da benim tercihlerim. Herkes için hayırlı olanı Rabbim(c.c.) nasip eylesin.

Ekli dosyalar

• ofkar.jpg
    ofkar.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 1,289
bu arada puanlarımzı unttuk...
benim 93...ofkar hocam sizin puanınız kaç?

ofkar hocam ne ettin maşallah o ne puan öyle..torbalı çetineller çok güzel bir okulmuş şansınız çok valla kıskandım:)) ,Şehit Arda Erertinginin müdürüyle konuştum..çetineller çok güzel ve rahat dedi..kendi okuluda gçö alan azda olsa öğrenci açısından sıkıntılı bi yer dedi ama Torbalı için değer..

nermin_böte' Alıntı:
ofkar hocam ne ettin maşallah o ne puan öyle..torbalı çetineller çok güzel bir okulmuş şansınız çok valla kıskandım:)) ,Şehit Arda Erertinginin müdürüyle konuştum..çetineller çok güzel ve rahat dedi..kendi okuluda gçö alan azda olsa öğrenci açısından sıkıntılı bi yer dedi ama Torbalı için değer..

hocam anadolu öğretmen lisesi yazmışsınız, daha önce çalıştınız mı anadolu lisesinde, bana öğretmen ve fen liseleri görünmüyordu

nermin_böte' Alıntı:

inşaallah sizde hayırlısyla istediğiniz yere gidersiniz

nermin hocam siz maaşallah bayağı geniş tercihte bulunmuşsunuz herhalde bulunduğunuz yerden kaçıyorsunuz:) hayırlısı olsun

bana hiçbir anadolu lisesi ve fen lisesi görünmüyordu haliyle yazamadım ne yapmam gerekiyo, bu saatten sonra bişi yapılamaz sanırım, anadolu lisesi puanım var ama atamayla yerleşmedim, kime görünüp kime görünmüyodu acaba

1.Esenyurt zübeyde hanım ortaokulu-esenkent
2.Turgut Özal Ortaokulu---eyüp
3.Toki suatlar ortaokulu-Arnavutköy
4.ARNAVUTKÖY HARAÇÇI İMKB ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
5.Mimar sinan ortaokulu -Büyükçekmece
6.Şeyh Şamil ortaokulu-Arnavutköy

puan 73

evrim0626' Alıntı:
nermin hocam siz maaşallah bayağı geniş tercihte bulunmuşsunuz herhalde bulunduğunuz yerden kaçıyorsunuz:) hayırlısı olsun

valla hocam aynen oyle oldu.ilk görev yerim Gümüşhane-kelkitteyim..buz gibi bir yer her yıl 2 milyar kömür parası veriyoruz, üstelik donuyoruz elektriği suyu herşeyi çok pahalı .sosyal hayat yok aslında çok rahat bir yerde artık bunaldık.çocuk için uygun değil ,sağlık hizmetleri vs yetersiz.hatta son 4 tercihide yazalımmı diye baya il bakındık ama bulamadık:)

nermin_böte' Alıntı:
yok hocam valla hiç çalışmadım göründü bende yazdım :))

hocam valla çok ballısın mı deyim, şanslısın mı deyim, 1 okul beğenmiştim o da fen lisesiydi, anadolu lisesi sınavına girmiş olmama rağmen görünmedi hayret, ne yapcaz şimdi

pcogretmen' Alıntı:
nermin_böte' Alıntı:
yok hocam valla hiç çalışmadım göründü bende yazdım :))

hocam valla çok ballısın mı deyim, şanslısın mı deyim, 1 okul beğenmiştim o da fen lisesiydi, anadolu lisesi sınavına girmiş olmama rağmen görünmedi hayret, ne yapcaz şimdi

lise istemem aslındada bakma o il olsun diye yazdık..bende bilmiyorum neye göre görünüyor bunlar.

benim tercihler de bunlar... puanım 65, zor biraz ama tercih yapmadık demeyelim.

Ekli dosyalar

• tercih.jpg
    tercih.jpg
    32.5 KB · Görüntüleme: 468
S_RD_R' Alıntı:
benim tercihler de bunlar... puanım 65, zor biraz ama tercih yapmadık demeyelim.

serdar hocam belli olmaz adanadan geçmiş yıllara göre baya yer açılmıştı sadace 3 tanemi terci yaptınız

Eğer yazılan puanlar doğru ise Mersin dışında ümidim yok. :( Puanımda 90

Ekli dosyalar

• 1014158_10151735788786506_707280541_n.jpg
    1014158_10151735788786506_707280541_n.jpg
    58.5 KB · Görüntüleme: 436
Tek tercih:
106- TEF - Kocaeli Karamürsel Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Çıkarsa çıkar, çıkmazsa sağlık bakanlığına kurumlar arası geçiş başvurusu yaptım. Büyük ihtimal çağırırız dediler.
O da çıkarsa çıkar,

Çıkmazsa çalıştığım halk eğitim ilçede 2. bir halk eğitim olduğundan kapanıyor ve büyük ihtimalle binası başka kuruma devrediliyor. O vesile ile bir yere tayin çıkarsa çıkar.

Çıkmazsa eski tas eski hamam ... Aynen devam...

Geri