nermin_böte' Alıntı:ofkar hocam ne ettin maşallah o ne puan öyle..torbalı çetineller çok güzel bir okulmuş şansınız çok valla kıskandım) ,Şehit Arda Erertinginin müdürüyle konuştum..çetineller çok güzel ve rahat dedi..kendi okuluda gçö alan azda olsa öğrenci açısından sıkıntılı bi yer dedi ama Torbalı için değer..
nermin_böte' Alıntı:ofkar hocam ne ettin maşallah o ne puan öyle..torbalı çetineller çok güzel bir okulmuş şansınız çok valla kıskandım) ,Şehit Arda Erertinginin müdürüyle konuştum..çetineller çok güzel ve rahat dedi..kendi okuluda gçö alan azda olsa öğrenci açısından sıkıntılı bi yer dedi ama Torbalı için değer..
evrim0626' Alıntı:nermin hocam siz maaşallah bayağı geniş tercihte bulunmuşsunuz herhalde bulunduğunuz yerden kaçıyorsunuz hayırlısı olsun
hocam sinopluyum ,egeyi istiyoruz bizim oralar açılmıyorwarface' Alıntı:nermin hocam nerelisiniz baya yelpazeyi geniş tutmuşsunuz))
nermin_böte' Alıntı:hocam sinopluyum ,egeyi istiyoruz bizim oralar açılmıyorwarface' Alıntı:nermin hocam nerelisiniz baya yelpazeyi geniş tutmuşsunuz))
nermin_böte' Alıntı:yok hocam valla hiç çalışmadım göründü bende yazdım )
pcogretmen' Alıntı:nermin_böte' Alıntı:yok hocam valla hiç çalışmadım göründü bende yazdım )
hocam valla çok ballısın mı deyim, şanslısın mı deyim, 1 okul beğenmiştim o da fen lisesiydi, anadolu lisesi sınavına girmiş olmama rağmen görünmedi hayret, ne yapcaz şimdi
S_RD_R' Alıntı:benim tercihler de bunlar... puanım 65, zor biraz ama tercih yapmadık demeyelim.
barthez' Alıntı:Eğer yazılan puanlar doğru ise Mersin dışında ümidim yok. Puanımda 90
Benimde tahminim o yönde hocam ama Muğlada zor gibi hayırlısı diyelim artık.warface' Alıntı:barthez' Alıntı:Eğer yazılan puanlar doğru ise Mersin dışında ümidim yok. Puanımda 90
muğlalardan biri geleblir o olmazsa mersin garanti