Tercihlerimizi paylaşalım...

Kodla Büyü
halk' Alıntı:
Tek tercih:
106- TEF - Kocaeli Karamürsel Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Çıkarsa çıkar, çıkmazsa sağlık bakanlığına kurumlar arası geçiş başvurusu yaptım. Büyük ihtimal çağırırız dediler.
O da çıkarsa çıkar,

Çıkmazsa çalıştığım halk eğitim ilçede 2. bir halk eğitim olduğundan kapanıyor ve büyük ihtimalle binası başka kuruma devrediliyor. O vesile ile bir yere tayin çıkarsa çıkar.

Çıkmazsa eski tas eski hamam ... Aynen devam...

metin hocam mühendis kadrosu için mi geçiş başvurusu yaptınız?

puanım 144 böte
Sakarya tüm açık okulları yazdım ilk sırada Serdivan Anadolu Lisesi var

106 puanla (Tef)

1-ANTALYA-KEPEZ-Hüsniye Özdilek Tic. Meslek Lİsesi.
2-DENİZLİ-SARAYKÖY-Metem

Bu kadar. Çıkma ihtimali zor gibi ama yine de denemekten zarar gelmez. Hayırlısı...

deniz kenarı olsunda nere olursa mantığıyla yazdım. Puan 103

Ekli dosyalar

• tercihlerim.PNG
    tercihlerim.PNG
    52.8 KB · Görüntüleme: 374
puanım 149 bötö arkadaşlar.

inşallah herkesin gönlüne göre bir yer gelir.

Ekli dosyalar

• tercih.png
    tercih.png
    66.6 KB · Görüntüleme: 486

Ekli dosyalar

• terchh.png
    terchh.png
    41.8 KB · Görüntüleme: 481
pcogretmen' Alıntı:
halk' Alıntı:
Tek tercih:

Çıkarsa çıkar, çıkmazsa sağlık bakanlığına kurumlar arası geçiş başvurusu yaptım. Büyük ihtimal çağırırız dediler.
O da çıkarsa çıkar,

Çıkmazsa çalıştığım halk eğitim ilçede 2. bir halk eğitim olduğundan kapanıyor ve büyük ihtimalle binası başka kuruma devrediliyor. O vesile ile bir yere tayin çıkarsa çıkar.

Evet mühendis olarak başvurdum. Normalde diplomam mühendislik olduğu için. Ama bilişim teknolojileri öğretmenlerine de geçiş için hak verebilirler. İsteyenler illerindeki kamu hastaneleri birlği binalarındaki sekreterliklere CV bıraksın. Bayramdan sonra maliye bakanlığı, sağlık bakanlığına ilgili sayıda kadro verecek ve alımlar yapılacak. Kurumlar arası geçişle sözleşmeli bilişimci olacaksın sağlık bakanlığında.

Sadece İzmir yazacaktım ama vazgeçtim. Yani tercih sayısı 0. 8)

bu kadarda olmaz ya sırf zaman darlığından dolayı araştırmam gereken okullar vardı ama yetişmez diye dün erkenden kalkıp onaylatmıştım okula neyin uzatması bu şimdi ildışı tayin isteyecek adam zaten dört gözle bekliyodu bu tarihleri gözden kaçıracağını sanmıyorum yok yetişmedi diye yapsalar onuda millet onaylattıktan sonra yapmaları mantıksız gelde suizan yapma...

halk' Alıntı:
pcogretmen' Alıntı:
halk' Alıntı:
Tek tercih:

O da çıkarsa çıkar,

Evet mühendis olarak başvurdum. Normalde diplomam mühendislik olduğu için. Ama bilişim teknolojileri öğretmenlerine de geçiş için hak verebilirler. İsteyenler illerindeki kamu hastaneleri birlği binalarındaki sekreterliklere CV bıraksın. Bayramdan sonra maliye bakanlığı, sağlık bakanlığına ilgili sayıda kadro verecek ve alımlar yapılacak. Kurumlar arası geçişle sözleşmeli bilişimci olacaksın sağlık bakanlığında.
siz mühendis olarak geçeceksini herhalde bizim geçişimizle sizin aranızda bir fark olabilir. ayrıca ne farklar var neden geçmek istediniz. maş özlük hak vs

evrim0626' Alıntı:
halk' Alıntı:
pcogretmen' Alıntı:
halk' Alıntı:
Tek tercih:

O da çıkarsa çıkar,

siz mühendis olarak geçeceksini herhalde bizim geçişimizle sizin aranızda bir fark olabilir. ayrıca ne farklar var neden geçmek istediniz. maş özlük hak vs

Bildiğim kadarı ile 3600'ü buluyor mühendisler. O yüzden. Birde yaş ilerledikçe öğretmenlik zor gelmeye başlıyor. Keşke diyorum idarecilik sınavlarına falan girseydim. Müdürlüğü zorla verseler yine almam ama müdür yardımcılığı iyidir. Memurun bir üst versiyonu.

Arkadaşlar bu da benim tercihlerim. Puanım 106 TEF. Tercihlerimin hepsi meslek lisesi. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ekli dosyalar

• 7.jpg
    7.jpg
    212.2 KB · Görüntüleme: 373
Geri