TERMAL-KAPLICA TAVSİYE..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan narsist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

narsist

Aktif Üye
Arkadaşlar istanbul'a yakın aile ile gidilebilecek termal kaplıca önerileriniz var mı... Yarıyıl tatilinde gitmek istiyorum ama biraz uygun olsun diye bazı devremülklere baktım ancak güvenemedim bir türlü..Devremülk kiralayan ya da kaliteli bir termal-kaplıca tesisi bile(fiyatı uygun)..
şimdiden teşekkürler.

Denizli-Pamukkale yakınlarındaki Karahayıt Kasabasında ailecek kaldığımız bir otel var. Her yaz bir hafta kalırız. Annemle babam çok memnun kaldılar. Sağlık yönünden de yararlı. Çok lüks olmasa da rahat bir yer. Yemekleri çok güzel. Linki ekliyorum.
http://www.heraklestermal.com.tr/

Yalovalı biri olarak Yalova Termal diyorum memnun kalırsınız, hemde çok yakın İDO ile geçiş yaparsınız her bütçeye uygun otelde bulabilirsiniz...

Kütahya ve afyonu öneren arkadaşlardan ilham alarak ben de size Maldivleri öneririm hocam. Polat da daha balayından dönmemişse karşılaşma imkanınız olur. "istanbul yakını denmiş" :D

öğretmenim afyon gazlıgölde çok güzel tesisler var. bir çoğu 5 yıldızlı otel konforunda devremülkler. buralarda tesisin kendi verdiği fiyattan daha aşağı fiyata yardımcı olabilirim. ilginizi çekerse özelden mesaj atın.

ercool' Alıntı:
öğretmenim afyon gazlıgölde çok güzel tesisler var. bir çoğu 5 yıldızlı otel konforunda devremülkler. buralarda tesisin kendi verdiği fiyattan daha aşağı fiyata yardımcı olabilirim. ilginizi çekerse özelden mesaj atın.

ordaki devre mülk satanların çoğu batmış yada batmak üzere bir çok mağdur insan var

yıllarca kaplıca yerlerinde yaşadım ve bu sektörün içinden kişilerle aynı ortamlarda bulundum. kendi fikrim ve onlardan duyduğum kadarıyla
kütahya-emet
kütahya-simav
afyon- gazlıgöl
denizli-sarayköy
bursa-inegöl-oylat

arkadaşlar 3-4 kişi aile olark gideceğiz o yüzden devremülk yada apart gibi bişeyler bakıyoruz aslında..daha ucuz olması anlamında..daha once kalıpda memnun olanlar varsa lutfen yardımcı olsun arkadaslar..uc bes kurus para var onuda kurda kusa bos yere kaptırmayalım..ucgun ve guzel bır yer arıyoruz..

uzaklara gitmenize gerek yok hocam, nerdeyse dibinizde:) yalova termel tesisleri var, doğa da harika termal de, oraların güzelliği on basar diğerlerine, tavsiyedir...

bursa oylat çok güzel ama bence yazın giderseniz daha güzel olur mayıs haziran aylarında, nevşehir kozaklı kışın en ideal yer bence, maraşta zeytin ılıcası var çok ucuza getirebilirsin bu mevsimde, ankara haymana veya kızılcahamam da güzel yerler kızılcahamama gidersen biraz terlersin hem sıcaktan hem para yönünden en fazla 10 dk kalabiliyorsun hamamda haymanaya gidersen bizim hanımın dedesinin bir evi var eşyalı orayı kiraya verebiliriz günlük hesapla kaloriferli eşyalı bodrum kat ama uzun süre kalmayacağınız için sorun oluşturmaz. haruniye, kütahya simav ve afyona henüz gidemedim.

termal istiyorsan yalova ya bakıcaksın. istanbula yakın. yok şifalı su istiyorum diyorsan, balıkesir gönen e gideceksin.

selen-tec' Alıntı:
uzaklara gitmenize gerek yok hocam, nerdeyse dibinizde:) yalova termel tesisleri var, doğa da harika termal de, oraların güzelliği on basar diğerlerine, tavsiyedir...
:++:

simavlı olarak tabiki Kütahya simav Eynal kaplıcaları diyorum, fiyatlarda gayet uygundur hatta haftasonu eynaldaydım muhteşemdi.
Yen blok üst kat alt kat gayet güzel büyüktür tabi buralar,
daha küçükmolsun derseniz huızur bloklar ya da tek odaları da tercih edebilirsiniz. Mesela haftasonu huzur bloktaydım, girişte küçük bir mutfak, yatak odası ve küçük bir oturma odası var, banyolar ve kuvetler hepsinde çok güzel zaten..

ne çok simavlı varmış burda ben de simavlı olarak eynal derim ama oraya gidince sıcak suya dikkat 100 derecenin üstünde biraz daha uygun fiyat için eynala birkaç km uzakta olan çitgöl kaplıcaları da düşünülebir

evet çok simavlı varmış, simavlılar buraya diye bi başlık açmalı:))

Simav İstanbul a uzak sayılmaz bu arada:)

eynal kaplıcaları bir adet açık havuz vardı fotolarda, kapalısıda varmı, birde günlere ayrıldığı belirtilmiş havuzun aile için değil sanırım. eynala giden arkadaşlar biraz daha bahsederse iyi olur.

BBNET
Geri