TERMAL-KAPLICA TAVSİYE..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan narsist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar bizim arkadaş Ankara Kızılcahamamda Mnt Anatolia diye ömürlük devre mülk satın almış duyan bilen var mı güvenilir bir şirket mi ?

Manisa Salihli/ Kurşunlu Kaplıcaları var hocam. Evler var, onları kiralayabiliyorsunuz devremülk olarak. İsterseniz otelde var.

oylat iyidir Bursa - İnegöl. :+1:

Nevşehir - Kozaklı da su kalitesi açısından çok kalitelidir, çok gittim. tavsiye ederim. :++:

hocam ben de bi simavlı olarak yazayım o zman... havuzlarda aile olark giremezsiniz... ayrı ayrı günlerde bayan ve erkekler... ama 2 hamam olduğuu için biri erkeklere, biri bayanlara oluyo... yani gün içinde erkeklere olduğunda bayanlar boşta kalacak anlamını çıkarmayın diye belirttim.. .yalova ya geçip bursa üzerinden gelirseniz, simav size çok uzak değil, tabi uzaklık kişisel bi kavram, karar sizin...
2 sene önce termal otelin havuzunda bi teyzeyle karşılaştım...teyze termal suyu bardak bardak içiyodu... şaşırark bakınca ben, kızım dedi ben buraya 20 gün önce kol değneklerimle geldim, şimdi kendim havuza girip yüzüyorum dedi... şifa için geliyorsanız tavsiye ederim yani...

su şifalı da tadı iğrenç kokusu da kükürt kokuyor mümkün değil içilmez bir de su parkı (aqupark) da var

hocam, size uzak da iç anadoludan ilgilenen arkadaşlar olursa diye söylüyorum, tek geçerim, nevşehir kozaklı kaplıcalarını...

Nevşehir kozaklı tek geçerim. Hem otelleri hem de kaplıca suyu dünyadaki en kaliteli kaplıcalardan birisi.Ben olsam nevşehir kozaklı derim.

var hocam apart tarzı yerler var.En iyisi de yapı-sel aparttır. Hem suyu hemde temizliği açısından.

balıkesir gönen uzerinde karar kıldık ama uygun fiyatlı apart var mı acaba bildiğiniz..Yada 3-5 kişi kalınabilecek odaları olan oteller

başlığı hortlatalım arkadaşlar malum sömestır geliyor tavsiyeleri okudum, en kafama yatanı dündar villa oldu.
Afyonda tüm apartların içinde termal havuzu var kişisel bu çok hoşuma gitti var mı bunun gibi başka odalarda termal havuzu olan bildiğiniz?

BBNET
Geri