hakanotuken' Alıntı:ilyas33' Alıntı:TOK midibüslerinin hepsine tepki koymayın diyorsun sana tekrar soruyorum özgecan için kooperatif yalancıkdan da olsa iki gün yas ilan etse taşıma yapmasa ölürmüydü.şrfsiz in biri perona girmiş yolcu olacak utanmadan.belli ki TOK da tanıdığın var. eğer insanlık varsa onlara bu soruları sor. bize tepki koyacağına TOK a tepki koy. bigün sende tarsus adana yönüne gitmek için bineceksin bu arabalara yada kızın binecek okula giderken.
İşte bu genellemelere şaşıyorum. Charli ebbo yüzünden müslümanların suçlanması ile hiçbir farkı yok, hatta komünist ve sosyalist arkadaşlarım var onlar bile her konuşmamda aynı ağızdan türkiyedeki müslümanlarda dahil herkesi cahil, mal, şiddet yanlısı ilan etti, senin mantığınla hareket edecek olursak avrupadaki tüm müslümanların kovulması gerek çünkü hepsi katil.
seninn mantığına da ben şaşıyorum. özgecan yerine kızkardeşini öz kızkardeşini koyup da bunları yazabiliyor musun? madem öyle TOK un içindeki temizleri referans verde bilelim. onların arabasına binelim hakan hoca. temizini bilmiyorsak hepsine tepki koyacaz ve pisliği onlar temizlicek. olayın yaşandığı midibüsün kooperatf başkanının minibüsü olduğunu biliyormuydun?