kwr_kwr' Alıntı:Trabzon gayet iyidir hocam çalışmak ve de yaşamak için (biraz pahalı olabilir ), ikinci senemi çalışıyorum burda sahilden 45 dk yukarda olmama rağmen halimden çok memnunum :+1:
cerden61' Alıntı:arkadaşlar bende çoğu arkadaş gibi okulumda norm fazlasıyım,,önce il içi tercihte bulunacam fakat il içinde boş kadro sayısı az olduğundan şansımın az olduğunu düşünüyorum.İl dışı için de memleketim trabzona tercih yapacağım.Puanım çok az gerçekten 30 hizmet puanla şansım nedir acaba ?
eda_tr' Alıntı:Ben ildışı isteyip istememekte kararsızım.Özür grubunada başvuracam .Okulları görmek istiyorum önce.Puanım az zaten kimseye rakip olamam
Bitefo61 den branşı bilişim olmayan formatörlere baktığımda 5-6 tane okul var ama açarlar mı? Mesela 24 şubat ,pelitli ,... bikaçtane var ama puanım azbilisimci61' Alıntı:merkezde acık var mı hocam, bu sene açıklar kapandı sanıyordum? nereler acık acaba?
eda_tr' Alıntı:Bitefo61 den branşı bilişim olmayan formatörlere baktığımda 5-6 tane okul var ama açarlar mı? Mesela 24 şubat ,pelitli ,... bikaçtane var ama puanım azbilisimci61' Alıntı:merkezde acık var mı hocam, bu sene açıklar kapandı sanıyordum? nereler acık acaba?