Trafik kazası yaşadım.

Kodla Büyü
Al bir sikinti daha. Sistemin neresine dokunsan elinde kalıyor. Bunlar insanların kendi elleriyle ürettikleri fitneler. Mutlaka fitnenin bir tarafına bulasiyorsun

Hocalarım bir şey daha sormak istedim. Servisin yoğunluğundan dolayı onarım başlamadı henüz. Arabada yetkili serviste tampon onarılıp boyanacak. Bagaj kapağında sadece plakanın takılı olduğu bölge boyanacak dendi. Değişen yok. Ancak şöyle bir durum var; bizim millet kaportada boyayı duydu mu ürperiyor. Bagaj kapağındaki kısmı göçük düzeltmecilere sordum, 5 ile 7 bin civarı fiyat verdiler. Açıkçası bagaj kapağını boyatırsam arabam boyalı olacak. Aksi durumda namussuzun biri çarptı diye cepten harcama yapacağım ki, tek maaşla çoluk çocuğumun rızkını vermek... Aracımın değer kaybı için elbette başvuracağım. Sadece tampon boyanırsa değer kaybı olarak ne alırım? Bu arada araçsız kalınan süreler için icraya da vermeyi düşünüyorum.
Şahsen tampon ve bagaj kapağı boyasına takılmam ama takılmayıp fiyat kırmak için takıyor gibi görünen uyanık geçinenler var.

2020'de araç aldım. Ön çamurluklar ve yolcu kapısı boyalı. İçerilerde birşey yok.

15 tatilde bir araç aldım tanıdıktan. Almadan 3 - 4 ay evvel birisi arkadan çarptı. Tampon ve bagak kapağında kısmı boya var. Takılmadım. Sigorta yapmadı o sebeple de hasar kaydı yok.

Ama al satçı olsa vay şu vay bu der fiyatı kırar satarken de ne olacak tampondan derdi.

Tam olarak anlayamadım hocam. Şimdi yetkili serviste tampon onarılacak. Bagaj kapağını yaptırdığım yerden fatura alacağım, aldığım faturayı sigorta şirketine mi vereceğim? Yoksa avukat yoluyla mı alacağım?
hocam eğer herşeyi sigorta yapacaksa birşey lazım olmayacak size ama tamponu servis sigortadan yapsın , diğer işlemleri kendi cebimden ayrıyeten yaptırmak istiyorum tramerde çıkmasın diyorsanız onların faturalarını alın ama tavsiyem zaten değer düşüm davası açacaksanız onarımlarınızı yetkili serviste yaptırın onun sigortasından tahsil ederler her halukarda, sanayide genelde arabanın içini berbat edip geri veriyorlar bir yeri yapıyorlar doğrudur ama başka yerleri ihmal etmiyorlar illaki biryerleri bozuyorlar onuda 3-6 ay sonra sorun yaşayınca anlıyorsanız bir umut belki aynı yere gider yaptırırsınız para kaldırırlar hesabında olan çok harami var sınaide.

Hocalarım bir şey daha sormak istedim. Servisin yoğunluğundan dolayı onarım başlamadı henüz. Arabada yetkili serviste tampon onarılıp boyanacak. Bagaj kapağında sadece plakanın takılı olduğu bölge boyanacak dendi. Değişen yok. Ancak şöyle bir durum var; bizim millet kaportada boyayı duydu mu ürperiyor. Bagaj kapağındaki kısmı göçük düzeltmecilere sordum, 5 ile 7 bin civarı fiyat verdiler. Açıkçası bagaj kapağını boyatırsam arabam boyalı olacak. Aksi durumda namussuzun biri çarptı diye cepten harcama yapacağım ki, tek maaşla çoluk çocuğumun rızkını vermek... Aracımın değer kaybı için elbette başvuracağım. Sadece tampon boyanırsa değer kaybı olarak ne alırım? Bu arada araçsız kalınan süreler için icraya da vermeyi düşünüyorum.
değer kaybı genelde girilen hasarkaydina göre çıkıyor çok bişey çıkacağını sanmıyorum

Geri