daha cuma günüydü, ışıklardan sonra hareket edeli 20 metre ancak olmuş, tampona biri yapışmış orta şeritte, sellektör üstüne sellektör, önümde siyah transporter aniden fren yaptı, bende arkamdaki çarpmasın diye hafif sağa attım kendimi-frene dokunsam bana çarpacak-, arkamdaki de sola attı kendini derken çarpmaktan kurtardık, yanımdan geçerken el kol hareketleri, sopa göstermeler falan, bende çek sağa görüşelim dedim, bastı gitti, haksız olduğunu çok iyi biliyor, birbirimize gireceğiz kenara, bastı gitti, ne yaptım takıldım peşine, sellektör üstüne sellektör ama ibre 100, yol verdi; geçtim sonra sağa geçtim yavaşladım beni geçti gitti, geçerken elimdeki telefonu gösterip yazdım-arıyorum mesajını verdim :mrgreen: çok büyük bir hata ama inanılmaz sinirliyim o gün, patlayacak yer arıyorum bir dayak yesem kendime geleceğim ama :mrgreen: olmadı işte(NOT : arabada 3 kişiydiler :mrgreen: )
hayatımda bir daha yapmayacağım birşey ararım trafik polisini onlar baksın olaya, banan der geçerim... o kadar da sakinimdir..