Trafikte tartışıyor musunuz?

Kodla Büyü

berkekaya

Aktif Üye
trafikte çok can sıkıcı olaylar oluyor.adama ne yapıyon desen sopa gösterip kavga yapmaya çalışıyor.etsen bir türlü etmesen bir türlü.en iyisi ne halin var diyip uzaklaşmak sanırım.siz nasıl davranıyorsunuz?

Çok sinirlenebilen ve ağzını bozabilen biri olarak etrafa rahatsızlık vermemek için içinden konuşuyor ve işi inada bindiriyorum bazen.

daha cuma günüydü, ışıklardan sonra hareket edeli 20 metre ancak olmuş, tampona biri yapışmış orta şeritte, sellektör üstüne sellektör, önümde siyah transporter aniden fren yaptı, bende arkamdaki çarpmasın diye hafif sağa attım kendimi-frene dokunsam bana çarpacak-, arkamdaki de sola attı kendini derken çarpmaktan kurtardık, yanımdan geçerken el kol hareketleri, sopa göstermeler falan, bende çek sağa görüşelim dedim, bastı gitti, haksız olduğunu çok iyi biliyor, birbirimize gireceğiz kenara, bastı gitti, ne yaptım takıldım peşine, sellektör üstüne sellektör ama ibre 100, yol verdi; geçtim sonra sağa geçtim yavaşladım beni geçti gitti, geçerken elimdeki telefonu gösterip yazdım-arıyorum mesajını verdim :mrgreen: çok büyük bir hata ama inanılmaz sinirliyim o gün, patlayacak yer arıyorum bir dayak yesem kendime geleceğim ama :mrgreen: olmadı işte(NOT : arabada 3 kişiydiler :mrgreen: )

hayatımda bir daha yapmayacağım birşey ararım trafik polisini onlar baksın olaya, banan der geçerim... o kadar da sakinimdir..

Trafikte bu olayı iş haline getirenler var, Geçen yaz Trafik Polisi olan akrabam Kayseri de yaşanan bi kaç olay anlattı şok oldum.

misal; bi araba dolusu adam ışıkta arabadan iner hiç sebepsiz, yandaki araba şoförünü indirir ve bayaa bi hırpalar...

Bu olaylar çok tehlikeli olmaya başladı.
Millet trafikte yol kavgası yüzünden birbirini vuruyor.
Bende genelde kornaya basıyorum. Adam hatalı olsada oda basıyor kornaya
insen kavga edeceksin.

polisin zerre kadar umrunda değil, geçen hafta 155i aradık trafikle ilgili 3 sefer bir yere bağladılar hiç kimse çıkmadı. polisten medet ummayın. en iyisi sağa sola bakmadan sessizce devam etmek. birde biber gazı

Malesef çok sakin olunması gereken bir yer ama özellikle şehir içi minibüsleriyle sorumlar yaşamaktayız.

ozel' Alıntı:
celikumit' Alıntı:
korna dilini kullanıyorum,
o anlıyor
sonrada niye kornaya basıyorsun kardeşim diye artistlik yaparlar
korna dili derken öyle sıkışan trafikte uyuz uyuz kornaya basmak değil hocam,
makas yapana kendine kırmızı yanarken yola atlamaya çalışana falan,
yani tepkimi korna dili ile anlatıyorum

erkekliğin yüzde 99 u kaçmak yüzde 1 ide kaçanı kovalamaktır :mrgreen:

şöför koltuğunun yanında güzel kavramalı bi haydarım var ama kaç senedir kullanmadım şükür :D Kendi hayatını önemsemeyen o kadar çok cahil varki trafikte ölsen değmez öldürsen değmez ne gerek var belaya en iyisi muhattap olmayacan görmezden gelecen 8)

"ite bulaşma çalıya dolaş" demiş atalarımız. bende öyle yapıyorum. sonrada camları kapatıp adamın geçmişini bi yaad ediyorum :)

benim en çok şikayetçi olduğum konu BAYAN ŞÖFÖRLERE TACİZ olayı. Çok basıma geldi . hata karsı tarafta oluyor benş arabada yanlız bir bayan olrak gördüklerinde öyle hareketler yapıyorlr ki insan cinnet geçirir aynı olay eşimin başına geliyor dönüp bakmıyorlar bile . Dalda gecer gibi bakışlar , sürekli korna çalma sırıtma göz kırpma gibi şeylere maruz kaldım kaç defa tek suçum da bayan olmam.Erkekler lütfen trafikte bayanlara normal insan muamelesi yapın. :x :x

hayat86' Alıntı:
benim en çok şikayetçi olduğum konu BAYAN ŞÖFÖRLERE TACİZ olayı. Çok basıma geldi . hata karsı tarafta oluyor benş arabada yanlız bir bayan olrak gördüklerinde öyle hareketler yapıyorlr ki insan cinnet geçirir aynı olay eşimin başına geliyor dönüp bakmıyorlar bile . Dalda gecer gibi bakışlar , sürekli korna çalma sırıtma göz kırpma gibi şeylere maruz kaldım kaç defa tek suçum da bayan olmam.Erkekler lütfen trafikte bayanlara normal insan muamelesi yapın. :x :x
+1
bende o sırıtmalara sinir oluyorum..
bende kornayı kullanmak zorunda kalıyorum

Ağzımı okuyabilecek şekilde küfür ederim. Yanında bayan varsa yada bayan şoförse hiç aldırmam.
bir seferinde biri el kol hareketi yaptı ışıkta yakaladım adama nasıl bağırdıysam korktu kırmızıda kaçıp gitti.

Trafikte bazen kendimi tanıyamıyorum.
Genelde bana ne yapılmışsa , bende aynısını ona yapıyorum :)

Ama siz siz olun sakın araçtan aşağı inmeyin, sizi çok farklı şeyler bekleyebilir.

Ben bir keresinde Eskişehirde bir olaya tanık oldum.
2 araba birbirini sıkıştırdı.
Öndeki araç ve arkadaki araçtakiler aşağı indiler.
Öndeki aracın sahibi eline arabadan biber gazı aldı ve arkasına sakladı.
Aslında bundan sonrası çok ilginç.
Arkadan gelen aracın sahibi de sivil polismiş kimliği çıkardı polis diye.

Adam usulca o biber gazı ne yapıp ne edip eliyle arkasında kaybetti.
Nasıl mı kaybetti, onu da siz düşünün :)

"evet evet haklısın" de bas git.Çok etkili oluyor.Sinirinden köpek gibi kuduruyor.
Durup tartıştın mı bağırıp çağırıyor rahatlıyor.
En güzeli bas git yesin kendini :D

En gergin olduğum anları trafikte yaıyorum.Normalde hiç küfür etmem ama trafikte ağzıma geleni söylüyorum kendimi tutamıyorum artık.

Sabırlı olmak lazım, kendini bilmez insan çok, adam çekip vuruyor, ama arabada güvenlik önlemi olarak bir haydar taşımalı :)

Ben en çok şu minübüsçülere sinir oluyorum. Adam araba geldiğini görüyor ama direkt yola çıkıyor. Bi korna bi sellektör derken vermiyorum yolu. Geçen minübüsün biri yine aynı hareketi yaptı. yola tek araba zor sığıyo. sonra ben yol vermedim geçtim öne 20-30 la gitmeye başladım. Ama arkada nasıl deli oldu anlatamam. Bi korna bi sellektör. Arbadan inse ben de inmeye hazırdım. Yıllardır minübüsçülere olan hıncımı alacaktım adamdan ( ya da o benden alacaktı :) ) Doğru bişeymi yaptım? Tabi ki hayır ama o kadar galesiz adam var ki. Bir tek kendileri zeki sanıyolar. Milleti enayi yerine koyuylar. Sanki babalarının yolu istediği zaman sağa, istediği zaman sola geçiyolar. Arkadaki enayi, korkak adam nasıl olsa durur diyolar :verymad: Dayanamıyorum bu duruma. Ama sakin olmak en doğrusu tabi ki..

BBNET
Geri