Trafikte tartışıyor musunuz?

Kodla Büyü
Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlendimmi tam sinirlenirim. Bir defasında başıma geldi kornaya basıyor kamyoncunun biri koca kamyon el kol hareketi yapıyor. neyse kırmızı ışıklarda durdu peşime durdu. Arabadan eksik olmayan haydarı aldım indim arbaadan aşğı in aşağı diyorum adam kaıları felan herşeyi kilitledi inedi aşağıya. baya cebelleştim. sonra sinirimi limdeki sopayla farını kırdım aldım :P ama bişeyi farkettim o adam yanlışlıkla kamyondan inseydi benim kırılmadık yerimi bırakmazdı :) o gün bugündür inmem arabadan :) Hele bide şimdi evendik çoluk çocuk sahibi olduk en iyisi susmak diyorum geçiyorum:)

dün avm otoparkında adam gelip benim çıkış yoluma parketmiş. Anons ettirip çağırdım Niye böyle bişey yaptın diyorum. adam aynen şunun dedi kaldırım boş ordan geçebileceğini düşündüm?

her sabah geçis üstünlüğünün aşağıdan gelenin olduğu bir kavşaktan geçiyorum,ama diğer taraftan durması gereken .avşaklar yola dalıyorlar.Acaip sinir oluyorum ve korna diline başvuruyorum.Okuldan 2 arkadaş o kavşakta bu yüzden kaza yaptı.

trafikte tartışmak tehlikeli olabilir. kimin ne yapabileceğini kestiremezsiniz o nedenle sakın tartışmayın, durmayın ve araçtan inmeyin. Sallayın gitsin ..............

sıkışık trafikte hareketsiz trafiğin açılmasını beklerken gelip aynaya çarpan otobüs şoförü "abi sen gelip otobüse çarptın" deyince hafif bir tebessümle adama gereksiz konuşmaması gerektiğini hissettirmiştim mesala.

Trafiğe çıkıpta sorun yaşamamak mümkün mü hiç, evliyayı bile deli eden çıkar illa ki..

Otobüslerden uzak dururum, şahin yada doğan görürsem temkinli olurum sağları solları belli olmuyor, seri kullanmayı severim ama sokak aralarında yol benim hakkım diye düşünüp kara murat gibi dalmam duracak kadar yavaşlarım genelde...
Arkamdaki adam artislik yapıyorsa durduk yere korna, sellektör yada arkaya dibimizi yaklaştıysa önce usul usul fren, sonra biraz mesafe açılınca freni köklerim ve tekrar gazlarım... Öndekinde sorun varsa da sağdan gazla sola at...
Şoför bayan yada ailesiyle giden birisiyse yapacak bir şey yok sineye çekiyoruz, hele bayansa uzun süre kesinlikle kornaya basmıyorum ama diğer türlü pozisyona göre tepki değişir.. Yanlış ama ne olur ne olmaz yanımda bir emanet bir techizat olur.

Cahillerle tartışmayın,
ben hiç galip gelemedim.
(imam gazali)

...görünürdeki davranışlarımızın altında çoğunlukla korkularımız, ve özellikle erkeklerde utanç duygusu vardır. utandığımız zaman, korktuğumuz zaman öfkeli davranırız. sabırla izlenmesi tavsiye olunur:
https://youtu.be/rO7oJkqjnC0?t=8m29s

Trafikte erkekliğin %90 ı kaçmaktır %10 u kaçanı kovalamak :)
Eğer araban karşı tarafinkinden iyi kaçmıyorsa artislik yapma :)
basit bir sebebten canınızdan olmayın yada adama vurursunuz 7 canlıdır başka zaman ölmez namussuz sizin elinizde ölür sonra derdini anlatamazsın

trafik ışığı daha sarıdayken kornaya basıp bir de el kol hareketi yapan embesillere deli oluyorum.
bir ışıksız kavşaklardan, bir de trafikteki .avşaklardan çok korkarım

Re: Ynt: Trafikte tartışıyor musunuz?

patari' Alıntı:
daha cuma günüydü, ışıklardan sonra hareket edeli 20 metre ancak olmuş, tampona biri yapışmış orta şeritte, sellektör üstüne sellektör, önümde siyah transporter aniden fren yaptı, bende arkamdaki çarpmasın diye hafif sağa attım kendimi-frene dokunsam bana çarpacak-, arkamdaki de sola attı kendini derken çarpmaktan kurtardık, yanımdan geçerken el kol hareketleri, sopa göstermeler falan, bende çek sağa görüşelim dedim, bastı gitti, haksız olduğunu çok iyi biliyor, birbirimize gireceğiz kenara, bastı gitti, ne yaptım takıldım peşine, sellektör üstüne sellektör ama ibre 100, yol verdi; geçtim sonra sağa geçtim yavaşladım beni geçti gitti, geçerken elimdeki telefonu gösterip yazdım-arıyorum mesajını verdim :mrgreen: çok büyük bir hata ama inanılmaz sinirliyim o gün, patlayacak yer arıyorum bir dayak yesem kendime geleceğim ama :mrgreen: olmadı işte(NOT : arabada 3 kişiydiler :mrgreen: )

hayatımda bir daha yapmayacağım birşey ararım trafik polisini onlar baksın olaya, banan der geçerim... o kadar da sakinimdir..
Türkiyede beyzbol sahası yok.
Beyzbol sopası full satılıyor.
Alışveriş sitelerine bakıp anlarsın ız.
Birde Türkiyede spora ilginin zayıf olduğunu söylerler.
Not; Spor bölümüne yazmam gerekirdi dimi ama...neyse idare edin artık.
deliboran' Alıntı:
Trafikte bu olayı iş haline getirenler var, Geçen yaz Trafik Polisi olan akrabam Kayseri de yaşanan bi kaç olay anlattı şok oldum.

misal; bi araba dolusu adam ışıkta arabadan iner hiç sebepsiz, yandaki araba şoförünü indirir ve bayaa bi hırpalar...

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
polisin zerre kadar umrunda değil, geçen hafta 155i aradık trafikle ilgili 3 sefer bir yere bağladılar hiç kimse çıkmadı. polisten medet ummayın. en iyisi sağa sola bakmadan sessizce devam etmek. birde biber gazı

her sabah 6 yolun birleştiği bir kavşaktan geçiyorum ve okulun önünde kesin veliler bulaşıyor çok tartışmışlığım vardır
ama sakin olunması gerektiğini düşünüyorum :P

kaybil doğru diyor. trafikte, ülkemizde korkak olmalısınız. ayrıca, bu olayların çokça yaşandığı bi bölgedeyim. şu, çok dikkatimi çekmiştir. tartışanlardan hangisinin arabası daha pahalı, itibarlı ve yüksek modelli ise onun yaptığı magandalık, diğerinden daha fazla oluyor.

Az kaldı ölmez sağ kalırsam 7 sene sonra kırk yaşına gireceğim direk olarak fahri trafik müfettiş liğine başvuru yapacağım o zaman bu magandalari elimden kurtaramazlar

Ya sabır deyip içimden 10 a kadar sayıyorum, karşınızdakilerin kim olduğunu bilemezsiniz, bizim millet böyle işte yapacak bir şey yok.

Fahri Trafik müfettişliğinin çok etkili bir makam/kurum olduğunu düşünmüyorum.

Araç içi kamera taktırsak faydası olur mu acaba ?

toplumumuz, duygusal manâda olgunlaşamamış pek çok insandan oluşuyor. bence en ufak bi vukuatta bile birbirine giren insanlardaki temel sorunlardan biri de bu!

BBNET
Geri