Çolat_Palemdar
Aktif Üye
size zahmet hocamEkleyen çıkmazsa birkaç gün sonra drive a yükleyip linki eklerim buraya.
size zahmet hocamEkleyen çıkmazsa birkaç gün sonra drive a yükleyip linki eklerim buraya.
size zahmet hocam
Hata veriyor hocam :/Vidyolar
Kilometre taşları, buluş hikayeleri, nasıl çalışır, nasıl üretilir gibi trtokul un diğer serileri de var. Bu videoları internette bulmak mümkün değil Trt okul kapandığı için. Arşivlemenizi tavsiye ederim.
hocam drive dan tekrar paylaşmanız mümkün mü?Vidyolar
Kilometre taşları, buluş hikayeleri, nasıl çalışır, nasıl üretilir gibi trtokul un diğer serileri de var. Bu videoları internette bulmak mümkün değil Trt okul kapandığı için. Arşivlemenizi tavsiye ederim.
arkadaşlar bende vardı bu videolar ama bulamıyorum. elinde olan varsa bir yere upload edebilir mi ?
indiremiyoruz yandex ten sorn nedir acaba tek te indirmek gerekiyor. Bir el atsanız güzel arşivmiş
Klasör çok büyük olduğu için tamamı tarayıcı yoluyla indirilemez.indiremiyoruz yandex ten sorn nedir acaba tek te indirmek gerekiyor. Bir el atsanız güzel arşivmiş
Hocam Yandex diskede kaydedilemiyor hatası aldm amaKlasör çok büyük olduğu için tamamı tarayıcı yoluyla indirilemez.
Yandex disk yükleyin diyor.
Mecbur tek tek indireceksiniz hocam. Veya yandex disk deneyin . Çünkü dosyalar 15 gb dan fazla olduğu için Google drive a sığmıyor. Yandex (30 gb alan var) e yükledim mecburen.
Bilemiyorum. Belki alanınız yetmiyordur.Hocam Yandex diskede kaydedilemiyor hatası aldm ama
Alternatif link:Hocam yandexDisk'e erişemiyorum. Ki kapanma ihtimali vardı. eğer elinizde varsa, başka bir platforma yükleyebilir misiniz?