Yeni mi yayınlandı?
Ne anlama geliyor, böte mezunları meslek liselerinde mi derse girebilecek
Mebbis e yansımış mı hocamNisan 2025 Tebliğler Dergisinde yayımlanansın karar ile
-Mesleki ve Teknik Eğitim kurumlarında derse girenler “Bilişim Teknolojileri”
Ekli dosyayı görüntüle 78707
-Diğer öğretmenler ise “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri”
Ekli dosyayı görüntüle 78708
Mebbis e yansımış mı hocam
Siber Güvenlik diye bir "alan" mı var, yoksa bir. tek benim mi dikkatimi çekti?
Teşekkürler hocam.Var, 2020’den beri:
![]()
TÜRKİYE'NİN İLK SİBER GÜVENLİK LİSESİ AÇILDI
Siber güvenlik ekosistemine katkı sunacak olan Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tanıtım toplantısı ve iş birliği protokolü imza töreni gerçekleşti.istanbul.meb.gov.tr
![]()
Sayın hocam polemik yaratacak şekilde iğneleyici söylemde bulunuyorsunuz. Lütfen yapmayın.Allah muhafaza es kaza bir BÖTEli o muhteşem meslek liselerimizden birine atanır da öğretim kalitesini falan düşürürse biz ne yaparız.![]()
Sayın hocam size ya da başka herhangi bir hocamıza karşı bir cevap değil yazdığım. MEB'in politikalarının özeti söylediklerim. Zaten senelerdir bir kale gibi koruyorlardı meslek liselerini bötelilerden şimdi bıranşları da ayırmışlar iyi yapmışlarSayın hocam polemik yaratacak şekilde iğneleyici söylemde bulunuyorsunuz. Lütfen yapmayın.
Benim her zaman şahsi görüşüm ya alanın tamamen birleştirilmesi ya da tamamen ayrılması idi.
Bu noktada hala muğlaklık var.
Meslekçiler için de "mesleki ve teknik kurumlar dışındaki kurumlara ATANAMAZLAR" diye ibare eklerler olur biter.
Gerekirse kişisel çabalar ya da sendikalar aracılığıyla yargı yolu açık. Tabi ülkemizdeki adalet sistemine güveniyorsanız.
Peki hocam.Sayın hocam size ya da başka herhangi bir hocamıza karşı bir cevap değil yazdığım. MEB'in politikalarının özeti söylediklerim. Zaten senelerdir bir kale gibi koruyorlardı meslek liselerini bötelilerden şimdi bıranşları da ayırmışlar iyi yapmışlar![]()
Böl, parçala, yönetTek sorunumuz buydu zaten, norm sıkıntımız yok, Fbtr sıkıntımız yok, dil sınıfları ile birlikte kaldırılan derslerimiz, seçmeli olan dersimiz vs vs.![]()
@grok burayı bana bir anlatabilir mi diyecem deklişe olacak olacak simdi.
mesele şimdi dersleri ayırıp böte mezunları da bu alanlarda atama mı yapılacak. bana bilal'e anlatır gibi biri anlatsa![]()
Ne anlama geliyor, böte mezunları meslek liselerinde mi derse girebilecek
sanki meslek liselerinde bilgiasayar bölümleri mi kaldıHayır.
Artık teknik öğretmenler ile diğer mezunlar farklı alan adına sahip olacak diye özetleyebiliriz.
Kılavuz ve tayinlerdeki şu ibare artık olmayacak:
Ekli dosyayı görüntüle 78712
sanki meslek liselerinde bilgiasayar bölümleri mi kaldı