TTKB alanı ikiye ayırmış: “Bilişim Tek.” ile “Bilgisayar ve Ö.T.”

Kodla Büyü
9 sayılı çizelge;
Ortak Alanlar
Madde 8 - (1) Yabancı Dil, Rehberlik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi ile Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi
alanları ilköğretim ve ortaöğretimde ortak alanlardır.

Böte ile ilgili bir bilgi yok.
Bilişim dışındaki buradaki tüm branşlar istedikleri okula atanabilmektedir. Din kültürü öğretmeni imam hatip lisesine atabildiği gibi ilkokula da atanır. Burada tek fark böte mezunlarında var. Ya bizim branştaki ayrım kalkmalı ya da herkesin yeri belli olmalı.

Bugün yayınlanan engelli öğretmen duyuruyusunda da iki alana ayırmayı unutmuşlar. Sadece Bilişim var:

Hocam onlar istisna, bizim referans alabileceğimiz bir durum değil. Zira bu arkadaşlar kurum tercihi değil, il tercihi yapıyorlar. Atanınca da ilçe tercihi yapıyorlar. Birçok zaman kadrolar il ya da ilçe durumunda oluyor. Atadıktan sonra da ayırırlar onları. Bizim durumumuz farklı.

Son düzenleme:
Hocam onlar istisna, bizim referans alabileceğimiz bir durum değil. Zira bu arkadaşlar kurum tercihi değil, iş tercihi yapıyorlar. Atanınca da ilçe tercihi yapıyorlar. Birçok zaman kadrolar il ya da ilçe durumunda oluyor. Atadıktan sonra da ayırırlar onları. Bizim durumumuz farklı.
Aynen, memurlar.nette 2. aşama başvuru diye yazıyor. Daha önce bir başvuru olmuş sanki.

Akrabamda Coğrafya öğretmeni var.Endustri meslek lisesinde calisiyor.Alt komşu Türkçe öğretmeni yine aynı yerde.

Edebiyat öğretmeni ortaokulda Türkçe dersine girebilmeye yeterlidir. Ancak ortaokula atanamazlar. Lise matematik öğretmenleri de aynı şekilde ortaokulda ders anlayabilecek düzeydedir. Onlardaki durumda aynı.

Bizim branşta sıkıntı ise teknik öğretmenlerin ortaokula derse girebilmeleridir. Teknik eğitim mezunu arkadaşların ortaokula atamaları kapatıldığında sorun ortadan kalkacaktır.

Bu yapılmadığı sürece branş içi huzur gelmeyecektir.
Polemik yaratmak istemiyorum ama devre analizi, mantık devreleri, plc, pnömatik , atmel işlemci, görüntü işleme....vb ekstra dersleri tefci olarak bizler alırken sen hangi dersi aldın sayarmısın bana. Word Excel Adobe serisi gibi dersleri SAYMIYORUM BAK SAYIN HOCAM

Polemik yaratmak istemiyorum ama devre analizi, mantık devreleri, plc, pnömatik , atmel işlemci, görüntü işleme....vb ekstra dersleri tefci olarak bizler alırken sen hangi dersi aldın sayarmısın bana. Word Excel Adobe serisi gibi dersleri SAYMIYORUM BAK SAYIN HOCAM
Bu dersleri almışsın ama Türkçe dersi almamışsın sanırım Sayın Hocam. Benim yazdığımla senin aldığın derslerin ne alakası var.

Lise matematik öğretmenleri ortaokul matematik öğretmenlerine göre daha ağır dersler görür. Teflilerin böte den fazla aldığı gibi. Ama lise matematik ortaokula atanamaz. Senin aldığın dersle benim yorumumun alakası yok. Hatta fark etmeden benim dediğimi de onaylıyorsun ama itiraz etmek için yılların savını kullanıyorsun

Bugün mesleki okullarda norm güncellemesi başlıyor, yansıması lazım artık:

BBNET
Geri