elektronikçi arkadaşlar kızmasın lütfen.
öncelikle bende elektronik ve bilgisayar eğitimi mezunuyum. aslında elektronik okuduk gibi ama adımız bilgisayar sistemleri olduğu için bilgisayara atandım.
branş değişikliğinde beni de elektroniğe almadılar oda ayrı bir sıkıntıydı.
Meslek liselerindeki bilişim alanlarının 4 dalından birisi olan sadece teknik servis dalının dersleri ile alakadar olan elektronik öğretmenleri şimdiye kadar meslek liselerine atanıyorken,
bilişim bölümlerinin 4 dalından web, veritabanı ve sanırsam birazda ağ dalı ile alakadar olan BÖTE mezunları sadece Teknik servis dalında okutulan derslerle alakadar olmadıkları için atanamıyorlar.
oysaki türkiye geneline baksanız meslek liselerinde bilişim alanlarında en az okutulan dal ın teknik servis dalı olduğunu da görürsünüz. buna rağmen BÖTE liler atanamazken elektronik mezunları atanıyordu.
elektronik çıkışlı arkadaşlar aşağı yukarı her sene buna benzer sorunlar yaşıyorsunuz. branş değişikliği dönemlerinde asıl branşınız olan elektroniğe geçin bence. eninde sonunda sıknıtı olacak sizlere. beni elektroniğe almıyorlar malesef
alsalar 1 dk bile durmam bilişimde
amacım böte tef elektronik tartışması değil;
yanlış anlaşılmasın!
elektronikçi arkadaşları tebrik ediyorum. sayıları çok az olmasına rağmen çok iyi organize oluyorlar.
BÖTE mezunu arkadaşlar ise bir türlü kendilerine gelemiyorlar ne hikmetse...
bilişim elektronik böte tef neden ayırır dururlar anlamıyorum. herkes heryere atansın sıknıtı nerede onuda anlamış değilim...