Ttnet aponelik iptali. Akıl verin dostlar.

Kodla Büyü
Hocam altyapınız çok sıkıntılı değilse tavsiye ederim. Genellikle bina içi kabloları eskimiş, yüksek hızı kaldırmayan altyapılı yerlerde 100 mbit ve üzeri sıkıntı çıkarabiliyor. Böyle yerlerde 35 mbit tercih edilebilir.

Hocam kusura bakmayın ama bütün tantana 10 TL için miydi? 15 ayda 150 lira eder yani

Hocam şöyle: Bana internette teklif edilen fiyat 590 liraydı
Daha sonra ilk aradığımda beni bir birime yönlendirdiler, 375 önerdi.
Ardından buraya post açtım.
Ben iptalden sonra port bulmanın zor olduğunu ve sıfırdan abonelik ücreti ve vergiler ödeneceğini sonradan farkettim.
Ayrıca modemimin VDSL ve Fiber destekli olmamasından ötürü bir ücret daha binecekti.

Siba için uydu anteni, kablo ve duvarın delinmesi, evin içinden kablo geçmesi ayrı bir sıkıntıydı.

Açıkcası ben 10 lira düşmesinden çok, yılana sarılmak zorunda kaldım.

valla güzelmiş bence, 12 aylık peşin ödüyorsun ama fiyatı da sabitlemiş oluyorsun.
Ee bu da tahahhüt diyenler olacaktır elbet ama beğenmedin 3 ay sonra iptal et kalan tutarı al cezasız olarak başka istediğine git olayı bence güzel : )
Hocam ben geçen cumartesi abone oldum. 35 mbps 219 TL olanı satın aldım. Toplam tüm ücretler dahil peşin 4028 TL ödedim.

• Beğen
Tepkiler: omd
1 yıldır comnet kullanıyorum, çok memnunum. Bir arkadaşın linki ile kayıt olmuştum, hediye gün kazanmıştım. Benim referansım ile gidenler de hediye gün kazanırlar.

Hocam ben geçen cumartesi abone oldum. 35 mbps 219 TL olanı satın aldım. Toplam tüm ücretler dahil peşin 4028 TL ödedim.
219 tl olan paket için aylık ödeme 355 tl yi bulmuş. biraz abes geldi açıkçası, bağlantı ve aktivasyon ücreti 800 tl almışlar sanırım bir de modem kira bedeli var belli ki. peki verdikleri modem nedir? yani hangi modem için bunu istiyorlar marka modem yazabilirseniz sevinirim.
her operatör ayrı birşey yapıp bir şekilde güzelliyorlar ama işte...

219 tl olan paket için aylık ödeme 355 tl yi bulmuş. biraz abes geldi açıkçası, bağlantı ve aktivasyon ücreti 800 tl almışlar sanırım bir de modem kira bedeli var belli ki. peki verdikleri modem nedir? yani hangi modem için bunu istiyorlar marka modem yazabilirseniz sevinirim.
Fiber internette modem kirası var. Hali hazırda fiberse bağlantınız zaten modem kirası ödüyorsunuz. Fiber değilse vdsl ise modem aynen kalıyor modem kirası yok. O modem size ait.

Fiberde kendiniz modem alıp kullanamıyorsunuz. Modemi türktelekom veriyor kirasını da alıyor. İnternet iptal edince de modemi geri alıyorlar.

Fiber internette modem kirası var. Hali hazırda fiberse bağlantınız zaten modem kirası ödüyorsunuz. Fiber değilse vdsl ise modem aynen kalıyor modem kirası yok. O modem size ait.

Fiberde kendiniz modem alıp kullanamıyorsunuz. Modemi türktelekom veriyor kirasını da alıyor. İnternet iptal edince de modemi geri alıyorlar.
eve gelen fiberi 1000base eth çıkışı olarak veren bir dönüştürücü 1000 tl civarında. ondan sonrası herkes kendi istediği modemi alıp kullanabiliyor diye yazdım. Yani eve fiber kablo geliyor ve fiber giriş rj45 çıkışı dönüştürücü dışında bir modem ya da doğrudan fiber girişi olan bir modem mi veriliyor ve hangi marka modem onu merak ettim

eve gelen fiberi 1000base eth çıkışı olarak veren bir dönüştürücü 1000 tl civarında. ondan sonrası herkes kendi istediği modemi alıp kullanabiliyor diye yazdım. Yani eve fiber kablo geliyor ve fiber giriş rj45 çıkışı dönüştürücü dışında bir modem ya da doğrudan fiber girişi olan bir modem mi veriliyor ve hangi marka modem onu merak ettim
Bende fiber hat yok marka model bilmiyorum ama fiber kullanan arkadaşlarım, tanıdıklarım ekstra bir modem almadı. Kuruluma türktelekom ekipleri geldi modemi ve bağlantıları yaptı gitti. Kendileri fiber için modem almadı.

Kurulum ücreti 450 TL aktivasyon ücreti 350 TL modem kira bedeli 50 TL tabi 12 ay olduğu için bu ücretler %50 indirimli birde buradaki arkadaşlardan kod kullandım (https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT346KYG) bu da benim kodum bunun için + 30 gün verdi. 4028 i 12 ye bölersek yaklaşık 336 yapıyor. Kodu da dahil edip 13 e bölersek 310 yapıyor. Şu şartlarda bana ideal geldi. Bu modemi taktılar.

Ekli dosyalar

• IMG_8437.jpeg
    IMG_8437.jpeg
    151.3 KB · Görüntüleme: 32
Kurulum ücreti 450 TL aktivasyon ücreti 350 TL modem kira bedeli 50 TL tabi 12 ay olduğu için bu ücretler %50 indirimli birde buradaki arkadaşlardan kod kullandım (https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT346KYG) bu da benim kodum bunun için + 30 gün verdi. 4028 i 12 ye bölersek yaklaşık 336 yapıyor. Kodu da dahil edip 13 e bölersek 310 yapıyor. Şu şartlarda bana ideal geldi. Bu modemi taktılar.
modemin marka modelini yazabilir misiniz acaba?
bu arada 13 ay için 100 mbit bence de gayet uygun oluyor.
200 mbit düşündüm de fiyat acayip yükseliyor. 7000 lere doğru gidiyor 13 ay için gereksiz bir zıplama oluyor fiyat olarak. ben de taşınma arefesindeyim de gideceğim yerde 1000 mbit altyapı var diye bakınıyorum.
Turknet kullanmış ve memnun olmuştum ama Turknet 100mbit üstünü desteklemiyor adreste. yarın kafam eser 500 mbit alayım 40 mbit upload a çıkayım desem turknet işimi görmüyor. ülkemizde ne yazdık d/u eş verilmediğinden bunları düşünmek zorunda kalıyoruz

Yazılanları okumadım ama herhangi bir taahütünüz yoksa herhangi bir şey yaşamazsınız bende yakın zamanda iptal ettim. Cayma bedeli çıkmaması için Kampanyamın bittiği günün ertesi günü iptal talebim oldu.

Malesef japonyada ülkemizin 900 kat hızlı İnternet rekoru kırılırken ve ülkenin en büyük Servis sağlayıcılarının açıkladığı milyonları bulan kar oranları açıklanırken, faiş fiyatlarla bizi söğüşleyen bu sisteme yazıklar olsun diyorum... Adalet değil Hakkımız haram olsun...

Son düzenleme:
modemin marka modelini yazabilir misiniz acaba?
bu arada 13 ay için 100 mbit bence de gayet uygun oluyor.
200 mbit düşündüm de fiyat acayip yükseliyor. 7000 lere doğru gidiyor 13 ay için gereksiz bir zıplama oluyor fiyat olarak. ben de taşınma arefesindeyim de gideceğim yerde 1000 mbit altyapı var diye bakınıyorum.
Turknet kullanmış ve memnun olmuştum ama Turknet 100mbit üstünü desteklemiyor adreste. yarın kafam eser 500 mbit alayım 40 mbit upload a çıkayım desem turknet işimi görmüyor. ülkemizde ne yazdık d/u eş verilmediğinden bunları düşünmek zorunda kalıyoruz

Modemin markası
ZYXEL EX3301-T0 V2 AX1800 FİBER MODEM

Modemin markası
ZYXEL EX3301-T0 V2 AX1800 FİBER MODEM
teşekkürler bilgi için, modem güzele benziyor. Elimde tplink ac1800 modemi var aslında ama şu modem dayatma işi sıkıntı tabi
Gelen fiber kabloyu alıp eth dönüştürücü alıp şifreleri de elde edersem kendi modemimi kullanabilirim.
1 yıllık modem kirası yerine bir dönüştürücü alsam işimi görür zaten. En azından sonrası için ek masraf çıkmaz :D
ah ah özgürlük sana tanındığı kadar yaşanıyor güzel ülkemde :D :P

gelen fiber kabloyu şöyle bir cihazla eth arayüzüne çevirip elimdeki modeme taktığımda ve tabi kullanıcı adı şifre girdiğimde iş tamam olacaktır, illa ki arada sıkıntılı ayarlar vs olur ama bir yolu yöntemi bulunur.
CCNA 2-3 mü çalışsam biraz :D :p

Hocam altyapınız çok sıkıntılı değilse tavsiye ederim. Genellikle bina içi kabloları eskimiş, yüksek hızı kaldırmayan altyapılı yerlerde 100 mbit ve üzeri sıkıntı çıkarabiliyor. Böyle yerlerde 35 mbit tercih edilebilir.
Ben de bugün 100Mbps paketi için başvurdum hocam senin ref kodunla. Mobil uygulamadan başvurduğum için burdan kopyaladım yapıştırdım ama henüz aboneliğim onaylanmadığı için sende görünmüyor olabilir. Umarım hızlı olur haftasonuna kadar bağlantı yaparlar. 1000Mbps destekliyor aslında ama 100 Mbps sonrasındaki paketlerde çok gereksiz seviyede yükseliyor fiyatlar.
100 ile 200 arasındaki fiyat farkı aşırı yüksek mesela.
Bu arada upload uygulamadan başvururken gelen sözleşme bilgilerinde 8 Mbps yazıyor ama web sitesinde 20 yazıyor. Sizde hangi paket var upload hızınız ne durumda?

• Beğen
Ben de bugün 100Mbps paketi için başvurdum hocam senin ref kodunla. Mobil uygulamadan başvurduğum için burdan kopyaladım yapıştırdım ama henüz aboneliğim onaylanmadığı için sende görünmüyor olabilir. Umarım hızlı olur haftasonuna kadar bağlantı yaparlar. 1000Mbps destekliyor aslında ama 100 Mbps sonrasındaki paketlerde çok gereksiz seviyede yükseliyor fiyatlar.
100 ile 200 arasındaki fiyat farkı aşırı yüksek mesela.
Bu arada upload uygulamadan başvururken gelen sözleşme bilgilerinde 8 Mbps yazıyor ama web sitesinde 20 yazıyor. Sizde hangi paket var upload hızınız ne durumda?
Hocam benim de 1000 mbit destekliyor ancak 100 mbit kullanıyorum. Genel olarak 100-110 arasında oluyor indirme hızı. Upload ise 45-50 arası bazen biraz daha yüksek de oluyor. Hayırlı olsun bu arada.

Ekli dosyalar

• resim_2024-09-25_204034063.png
    resim_2024-09-25_204034063.png
    12.4 KB · Görüntüleme: 7
Hocam bende sizin linki kullanarak 100 Mbit fiber internet başvurusu yaptım. Kurulum için gelmelerini bekliyorum.

Alt yapı ne zaman gelecek?Onun derdindeyiz.matbaa ne zaman gelecek bekliyoruz.Gönderdikleri turksat 4a da berbat.sinyaller kesik kesik kanallar bozuk CD gibi .özellikle de now tv.Ülke de ulaştırma bakanlığı da var ama hiç bir şeye ulaşamadık.Her şeyi kaçırdık.Yaş da ilerliyor.Bari zombi olalım.

Alt yapı ne zaman gelecek?Onun derdindeyiz.matbaa ne zaman gelecek bekliyoruz.Gönderdikleri turksat 4a da berbat.sinyaller kesik kesik kanallar bozuk CD gibi .özellikle de now tv.Ülke de ulaştırma bakanlığı da var ama hiç bir şeye ulaşamadık.Her şeyi kaçırdık.Yaş da ilerliyor.Bari zombi olalım.
Sizin lnb, apartmandaysanız santral, kablo vslerde sorun olmasın. Bizde hiç takılma, atlama birşey yok. Dediğiniz gibi bazen bazı dairelerde sıkıntı oluyordu, hatta yağmurda kanallara gidebiliyordu. Santral arızalıymış. Değişti artık sorun yok. Cam gibi herşey.

Hocam benim de 1000 mbit destekliyor ancak 100 mbit kullanıyorum. Genel olarak 100-110 arasında oluyor indirme hızı. Upload ise 45-50 arası bazen biraz daha yüksek de oluyor. Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkürler, 2010 yılında İstanbul'da oturduğum sitede hem süperonline hem ttnet fiber vardı ve o zaman 50mbit bağlantım vardı ama sonrasında şehir değiştirdim. O zamandan beri de bir türlü doğru dürüst internet hizmeti alamıyordum, hep parça parça iyi çoğunlukla kötüydü :D
Bakalım bu sefer umarım güzel gelecek bağlantılar :D

• Beğen
comnet kurulum için ttnet ekibi mi geliyor acaba?
25 inde yaptım başvuruyu ve hala bekliyorum :D

comnet kurulum için ttnet ekibi mi geliyor acaba?
25 inde yaptım başvuruyu ve hala bekliyorum :D
Sıfır bağlantı mı? Öyle ise muhtemelen onlar gelir. Taşıma ise kimse gelmez şimdiye kadar bitmiş olması gerekirdi.

Bugün itibari ile başvuruyu yaptım comnet'e bakalım.

Sıfır bağlantı mı? Öyle ise muhtemelen onlar gelir. Taşıma ise kimse gelmez şimdiye kadar bitmiş olması gerekirdi.

Bugün itibari ile başvuruyu yaptım comnet'e bakalım.
Evet sıfır bağlantı, 4. İş günü de bitti hala arayan soran yok. Bağlansın ref kodumuzu paylaşırız ?

Sıfır bağlantıda ne kadar sürer bilmiyorum ama hızlı olması adına keşe önce taahhütsüz telekoma başvurup bağlantıyı yapıp sonra taşıma yapsaydınız. Çoktan hallolurdu eminim.

Sıfır bağlantıda ne kadar sürer bilmiyorum ama hızlı olması adına keşe önce taahhütsüz telekoma başvurup bağlantıyı yapıp sonra taşıma yapsaydınız. Çoktan hallolurdu eminim.
Çok dert edilecek bir şey değil diye uğraşmadım açıkçası. Hali hazırda superbox var, işimi görüyor ve fatura tarihine de var diye uğraşmak istemedim. Aklıma gelmedi değil yani : )

Dün geldi TTNET çalışanı ve modemi bağladı, zaten kurulum bilgilerini vs otomatik çekiyor modem. 2 dk bekleyip sinyali kontrol etti gitti.
Hız testi yaptım 90 Mbps üstünde download (98 gördüm en yüksek) 15-19 Mbps arası da upload hızı aldım.

Buyrun bu da benim comnet ref linkim. referans linkiyle kayıt olan bir ay hediye kazanıyor tabi ben de :)

Bende 7 yıldır superonline kullanıyorum Paketim 35 Mbps 270 tl idi. Taahhüt bitmesine yaklaşık 2 ay kala ortalama 400 liralık teklif verdi uygulama. Bir hafta sonra 440 teklif verildi telefon ile aranarak. Şimdi ise ortalama 50 Mbps için 540 TL [(6*490)+(6*590)/12 ] 100 Mbps için ortalama 560 TL [(6*510)+(6*610)/12 ] veriyor uygulama . Binada fiber superonline altyapısı var bir de türksat kablonet altyapısı var.
Bir arkadaşın ref linki ile comnet vdsl ye geçtim. Vdsl olunca modemi kendiniz alıyorsunuz. Daha önceden superonline fiber kullandığım için hizmet taşıma olmadı, yeni abonelik başvurusu yaptım. İşte hesabı Aktivasyon: 349.5 TL | Yerinde Kurulum Hizmeti: 449.5 TL 12 ay 100Mbps vdsl 2868 tl (1 ay) toplam 3.667 tl tuttu. 3667 tl /13 ay = 282 tl

Referans linkim ektedir. Link ile başvuru yaparsanız bir ay hediye veriyor.

https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT329RRX

Geri