Mümin Güngör
Aktif Üye
ben de Turknet'e geçiş yaptım. Memnunum tavsiye ederim, özellikle taahhüt olmaması güzel bir uygulama. Aşağıda ise kullanmak isteyen için bir davet kodu paylaşıyorum;
WWX15GE26FUX
WWX15GE26FUX
000 kampanyalar başlamış...Arkadaşlar benim de Türknet davet kodumu paylaşıyorum. Benim bağlantı linkimle üye olan arkadaşa 25 tl iade yapıyorum. Özelden işlem yapan arkadaşa 2 ikimize bedava internet gelince 25 tl iade yapıyorum.
Merhaba,
TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.
Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.
Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=FMR18FI82DCK
Ne yapman gerekiyor?
Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:
Davet kodu: FMR18FI82DCK
Bağlantı: https://turk.net/p/FMR18FI82DCK
Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.
Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
Bir daha kapısından geçmem Türknet'in... Kapısından geçemem zaten online çalışıyor vatandaşlar..
Türktelekomdan geçiş için başvurumuzu yaptık babamların ev için. Hattı kontrol ettiler türknet'e geçiş için uygundur denildi ve evrakları kargoyla gönderdikten sonra öncelikle sabit hattı taşıdılar. Sonrasında birkaç gün geçti ve bir mesaj geldi. Altyapınız uygun olmadığı için internetinizi taşıyamıyoruz şeklinde. Tamda kardeşimin üniversite online sınav dönemine denk geldi. Türktelekom diyor ki internetinizi kapatacağım, ben diyorum ki kapatmayın sabit hattı geri alacağız devam edeceğim. Ne türknet ne türktelekom sorunu çözemedi. Türknette müşteri temsilcisine ulaşmak zaten ne mümkün. Ulaşınca da yapacağımız bir şey yok.. Kardeşim altyapın yoksa neden başvurumu aldın, hadi başvurumu aldın neden hattı taşıdın. Türktelekoma heralde 10 kere gidip gelindi, yazılar dilekçeler şunlar bunlar derken geri alabildik ama 1 aydan fazla sürdü, üstüne ceza ödedik, tarife pahalandı vs vs..
Türknet mi!! Bir daha aman benden uzak olsun.
Merhaba hocam davet linkinizi kullanarak abone oldum yeni aboneyim umarım memnun kalırım. Teşekkür ediyorumhız gayet iyi 30 mbps civarı çıkıyor hep. yeni üye olacak arkadaşlar türknet ile ilgili sorularınız varsa özelden yazın yardımcı olurum
Yeni gelecek arkadaşlara davet kodum paylaşıyorum.
Davet kodu: HMY74FU41RVR
Bağlantı: https://turk.net/p/HMY74FU41RVR
benim de türknet 35 mb ben 85 ödüyorumTurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim tarifesini kullanıyorum. AKN'siz, gerçek sınırsız, yüksek hızlı internet (100 Mbps’e kadar), ev telefonundan her yöne ayda 1.000 dakika telefon görüşmesi var tarifede. Ayda 64.99 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.
Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.
Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.
Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=ULW64PX82QST
Ne yapman gerekiyor?
Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:
Davet kodu: ULW64PX82QST
Bağlantı: https://turk.net/p/ULW64PX82QST
Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.
Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.