kesken her şeyi hd izliyon desenegokhan_keskin55' Alıntı:Türksat 4a da hd kanal bolluğu var, bu güzel oldu tüm iyi kanallar hd
kesken her şeyi hd izliyon desenegokhan_keskin55' Alıntı:Türksat 4a da hd kanal bolluğu var, bu güzel oldu tüm iyi kanallar hd
ttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende eski bir uygu var. (nextstar ye-500 fta). kanalları otomatik aradığımda 200-300 kanal buluyor fakat ATV,KANALD,STAR,TV1, SHOWTV,SAMANYOLU,KANAL7 vb hepsinde "sinyal yok" uyarısı veriyor. fakat ATV'nin Avyupa kanalını çekiyor. veya yaban tv gibi bazı kanalları da gösteriyor. Sıkıntı nedendir. Bu problemi nasıl giderebilirim. teşekkürler....
varolan kanal listesinin hepsini sil tertemiz olsun sonra tekrar tarama yaptır hepsinin çalıştığını göreceksinttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende eski bir uygu var. (nextstar ye-500 fta). kanalları otomatik aradığımda 200-300 kanal buluyor fakat ATV,KANALD,STAR,TV1, SHOWTV,SAMANYOLU,KANAL7 vb hepsinde "sinyal yok" uyarısı veriyor. fakat ATV'nin Avyupa kanalını çekiyor. veya yaban tv gibi bazı kanalları da gösteriyor. Sıkıntı nedendir. Bu problemi nasıl giderebilirim. teşekkürler....
ben fabrika ayarlarına döndüm, daha sona tekrar arama yapığım halde sorun çözülmedi.savas3457' Alıntı:varolan kanal listesinin hepsini sil tertemiz olsun sonra tekrar tarama yaptır hepsinin çalıştığını göreceksinttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende eski bir uygu var. (nextstar ye-500 fta). kanalları otomatik aradığımda 200-300 kanal buluyor fakat ATV,KANALD,STAR,TV1, SHOWTV,SAMANYOLU,KANAL7 vb hepsinde "sinyal yok" uyarısı veriyor. fakat ATV'nin Avyupa kanalını çekiyor. veya yaban tv gibi bazı kanalları da gösteriyor. Sıkıntı nedendir. Bu problemi nasıl giderebilirim. teşekkürler....
yeni frekansları girdin mi hocam.11747 27500 H bu değerleri tp eklemeye gir sonra ara de.Turksatın tanıtım kanalı çıkacaktır.Daha sonra otomatik aradan kanal ara hepsi listelenir.Benim 2 tane var evde onları yaptım 3 tanede komşuların vardı hallettikttalan46' Alıntı:ben fabrika ayarlarına döndüm, daha sona tekrar arama yapığım halde sorun çözülmedi.savas3457' Alıntı:varolan kanal listesinin hepsini sil tertemiz olsun sonra tekrar tarama yaptır hepsinin çalıştığını göreceksinttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende eski bir uygu var. (nextstar ye-500 fta). kanalları otomatik aradığımda 200-300 kanal buluyor fakat ATV,KANALD,STAR,TV1, SHOWTV,SAMANYOLU,KANAL7 vb hepsinde "sinyal yok" uyarısı veriyor. fakat ATV'nin Avyupa kanalını çekiyor. veya yaban tv gibi bazı kanalları da gösteriyor. Sıkıntı nedendir. Bu problemi nasıl giderebilirim. teşekkürler....
ttalan46' Alıntı:ben fabrika ayarlarına döndüm, daha sona tekrar arama yapığım halde sorun çözülmedi.savas3457' Alıntı:varolan kanal listesinin hepsini sil tertemiz olsun sonra tekrar tarama yaptır hepsinin çalıştığını göreceksinttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende eski bir uygu var. (nextstar ye-500 fta). kanalları otomatik aradığımda 200-300 kanal buluyor fakat ATV,KANALD,STAR,TV1, SHOWTV,SAMANYOLU,KANAL7 vb hepsinde "sinyal yok" uyarısı veriyor. fakat ATV'nin Avyupa kanalını çekiyor. veya yaban tv gibi bazı kanalları da gösteriyor. Sıkıntı nedendir. Bu problemi nasıl giderebilirim. teşekkürler....
evet aynen bu yapılacak iştecancoban' Alıntı:ttalan46' Alıntı:ben fabrika ayarlarına döndüm, daha sona tekrar arama yapığım halde sorun çözülmedi.savas3457' Alıntı:varolan kanal listesinin hepsini sil tertemiz olsun sonra tekrar tarama yaptır hepsinin çalıştığını göreceksinttalan46' Alıntı:arkadaşlar bende eski bir uygu var. (nextstar ye-500 fta). kanalları otomatik aradığımda 200-300 kanal buluyor fakat ATV,KANALD,STAR,TV1, SHOWTV,SAMANYOLU,KANAL7 vb hepsinde "sinyal yok" uyarısı veriyor. fakat ATV'nin Avyupa kanalını çekiyor. veya yaban tv gibi bazı kanalları da gösteriyor. Sıkıntı nedendir. Bu problemi nasıl giderebilirim. teşekkürler....
önce kayıtlı tüm kanalları sildim, farika ayarlarına döndürdüm, var olan uydu TÜRKSAT uydusundaki tp lerin tamamını sildim, yeni tp ekleyip şebeke arama ve yeni kanal bulma seçenekleriyle arama yaptığımda bütün kanalları buldu.
turhank' Alıntı:beyaz24kartal' Alıntı:turhank' Alıntı:lg akıllı kumanda dışında normal kumandası olan güncel kanal listeli .tll dosyasını buradan paylaşırsa kanal düzenleme programı ile diğer lg kullanıcıları alıp düzenleyip flashtan atabiliriz.
bende sadece akıllı kumanda olduğu için servis menüsünü açamıyorum...
bende var ama kanalları sıralamadım henüz.
bayada uzun sürüyor birde benim sıralamam başkasına uyarmı bilmem
Hocam mümkünse sen yolla, isteyen alıp editörden dilediği gibi düzenler öyle atar.
merkezi sistem mi diseqc ayarlarına baktınız mıtubilubba' Alıntı:Arkadaşlar lg smart tv var bizde Ankaradan istanbula tasindik tüm kanallarda sinyal yok yazdı otomatik tarama yaptim turksat frekanslarini girdim 3 gundur sinir harbindeyim en son uyducu cagirmadan size danısayım dedim. neden turksattan sinyal alamıyor olabilir uydu listesinden herhangi birini girdigimde arama yapıp alakasiz bi dolu yabanci kanal buluyor ama turksat secip 11844 2222 frekansında 0 kanal bilundu diyor fikri olan cıkar insallah