TV Box Android

Kodla Büyü
Merhaba. Hem Android TV box hemde iptv üyeliğine ihtiyacım var. Telefonumda netv Gold diye bir uygulama var ücretsiz maçları izleyebiliyorum. Bir android box alıp bu uygulamayı kurup TV den maç izlemeyi düşünüyorum. Randıman alirmiyim donma sorunu çok yasarmiyim. Kullanan varmı acaba.

Merhaba. Hem Android TV box hemde iptv üyeliğine ihtiyacım var. Telefonumda netv Gold diye bir uygulama var ücretsiz maçları izleyebiliyorum. Bir android box alıp bu uygulamayı kurup TV den maç izlemeyi düşünüyorum. Randıman alirmiyim donma sorunu çok yasarmiyim. Kullanan varmı acaba.
Ben kullanıyorum mi.box eşliğinde, sorun çıkmıyor, bazen mouse takmak zorunda kalıyorum sadece

bu cihaz çok iyi tavsiye ederim, altına birde soğutucu fan koy(köşe deliklerine uzun çekmece vidası atıp soğuk silikon ile sabitle) 5v adaptör ile besle sıfır ısınma.

Geri