TV ye çıkarım heralde...

Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Biraz önce telefon geldi beni ilçeye şikayet etmişler, neden peki öğrenciye ters bakmışım hayır şaka değil gerçek
valla tv ye çıkarım ben bu şikayetle :) Çıkarsam bizim sorunlardan bahsederim bu bahaneyle :D
Gülüyorum ama sinirden

Olayın içeriği;

Okulumuzda kaynaştırma bir öğrenci var. Hergün lab a gelir, gider, istediğini yapar anlayacağınız
Karnım aç der tostunu, ayranını söylerim, ben yemem ona yediririm.
Onunla konuşurum, şakalaşırım.
Hatta sınıf öğretmeni bir sorun olduğunda beni çağırırır.

Neyse sene sonuna doğru kaynaştırma öğrenci bir çocuğu mu ne sıkıştırmış diğer aile de şikayetçi olmuş.
Tabi sıkıştırdığı kız öğrenci olunca olaylar daha da büyüdü.
Neyse tabi bunların hala benimle ilgisi yok.
Okul da kaynaştırma öğrencisini sorunlar azalsın diye okuldan uzaklaştırdı.
Kaynaştırma öğrencisinin velisi hergün okulda. Mdr. yard odasının önünde oturuyor.
Aksilik burdaya benim lab hemen yanında. Beni her çıkışta görüyor kadın.
Ben tabi bu kadını tanımıyorum bile.
Aramızda tek konuşma bile olmadı. Bana saracak ya.
Neymiş efendim ben artık kaynaştırma öğrencisi ile ilgilenmiyormuşum ona çok kötü bakıyormuşum :)

Olayın asıl sinir eden tarafı bunu meb dikkate alıyor.
Ben ne yapayım arkadaşlar söyleyin bana, delirmemek elde mi.
Yaptıklarım karşısında bana yaptıklarına bakın.
Ben böyle işin................

geçmiş olun hocam önemli bişey değildir fazla takma...boşver keyfine bak sen...

yuh ...... ..... ........ ............
dostum birşey çıkmaz, iyilik yap denize at boşver sıkma canını

evet kesinlikle sinir bozucu bir durum, Allah sabır versin hocam, çok takmamaya çalış, işte böyle nankör insanlar ve bizi yönetmekten aciz insanlar yüzünden meslekten soğuyor insan. görmeyeceksin, duymayacaksın hiçbirşeyi, gireceksin laboratuara, kapatacaksın telefonu işine bakacaksın, muhattap olmayacaksın kimseyle. bu devirde belanın nereden geleceği hiç belli olmuyor. ayrıca iyilik yapmayacaksın kimseye, daha doğrusu alıştırmayacaksın. sonra bir kere istediklerini yapmadın mı kötü olsan iyi düşman oluyorsun.

Seni lçe milli eğitim çağırıp, dinledikten sonra tutumları nasıl oldu? Senden yana mı kadından yana mı? Gerçi onların da pek kabahati yok - kadın kimbilir ne yalanlar söylemiştir - onlar da seni dinlemek istemişlerdir.

oziie' Alıntı:
Seni lçe milli eğitim çağırıp, dinledikten sonra tutumları nasıl oldu? Senden yana mı kadından yana mı? Gerçi onların da pek kabahati yok - kadın kimbilir ne yalanlar söylemiştir - onlar da seni dinlemek istemişlerdir.

Daha yeni aradılar beni hocam,
valla aklıma geldikçe sinirden gülüyorum

dirty_y hocam doğru söylüyorsun alıştırmayacaksın, yoksan sonu böyle oluyor.
Zaten kızdığım nokta kendime,
1 sene boyunca ilgilendim, baktım o çocuğa

ya küçük bir hatam olsa tamam hatalıydım derim, ruh hastaları ile uğraşıyoruz gerçkten.

Hocam dilekçe ile şikayet ettilerse ver tv ye gitsin diyecem ama önemserler mi bilmem. Zira imamın ineği çalınınca değil de imam inek çalınca haber oluyor bu memlekette.

Kimse anlamadı bizi, bilmediler öykümüzü. Düşman gibi, hain gibi, kırdılar gönlümüzü

Kaynaştırma öğrencileri çok ciddi sıkıntı...Bizde de var hatta bu dönem teşekkür aldı. Nasıl oluyor hayret...

Bizde de bir tane vardı çocuktan her şeyi bekliyorduk vallah, bu sene zorunlu eğitimle lisenin başına bela olacak şimdiden allah yardımcıları olsun. :mrgreen:

Hocam bizim meslekte maalesef herzaman karşılaştığımız ve karşılaşmayada devam edeceğimiz bir durum, insan gerçekten büyük bir özveriyle kendi çocuğu gibi ilgilendiği öğrencilerinden yada onların yakınlarından böyle nankörce bir davranış gördüğünde gerçekten yaşam enerjisini yitirebiliyor ben en azından uzun bir süre bu üzüntüyü üzerimden atamıyorum ama galiba işimiz hep bu insanlarla olduğu için alışmamız lazım :( sizin durumunuzada gerçekten çok üzüldüm, Herkesin şamar oğlanı olduğumuz şu dönemde Allah hepimize kolaylık versin..

ee hocam tabi izledin kadir babayı böle olur kaptın bakışları :) millet delirmiş ya

Ekli dosyalar

• 31952[1].jpg
    31952[1].jpg
    8.2 KB · Görüntüleme: 429
ilgilenmek zorundaymışsınız gibi..
Allah karşılığını verir elbet yaptıklarınızın, takmayın bu insanları..

alonewolfselman' Alıntı:
"la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim "

Hocam ne deseniz ne tepki verseniz bu trajikomik hadisede haklısınız ama gayretiniz, çocuğa gösterdiğiniz ilgi sevgi için Allah sizden razı olsun, işin nihayatinde ne demişler hocam "kul bilmezse halık bilir"... Siz zaten birilerine yaranmak için, göreviniz olduğu için değil içinizden gelerek o çocukla ilgilenmiş güzel şeyler yapmışsınız, içiniz vicdanınız rahat gerisi tırı vırı hocam, gülüp geçebilseniz keşke...

Zizu_' Alıntı:
Biraz önce telefon geldi beni ilçeye şikayet etmişler, neden peki öğrenciye ters bakmışım hayır şaka değil gerçek
valla tv ye çıkarım ben bu şikayetle :) Çıkarsam bizim sorunlardan bahsederim bu bahaneyle :D
Gülüyorum ama sinirden

Olayın içeriği;

Okulumuzda kaynaştırma bir öğrenci var. Hergün lab a gelir, gider, istediğini yapar anlayacağınız
Karnım aç der tostunu, ayranını söylerim, ben yemem ona yediririm.
Onunla konuşurum, şakalaşırım.
Hatta sınıf öğretmeni bir sorun olduğunda beni çağırırır.

Neyse sene sonuna doğru kaynaştırma öğrenci bir çocuğu mu ne sıkıştırmış diğer aile de şikayetçi olmuş.
Tabi sıkıştırdığı kız öğrenci olunca olaylar daha da büyüdü.
Neyse tabi bunların hala benimle ilgisi yok.
Okul da kaynaştırma öğrencisini sorunlar azalsın diye okuldan uzaklaştırdı.
Kaynaştırma öğrencisinin velisi hergün okulda. Mdr. yard odasının önünde oturuyor.
Aksilik burdaya benim lab hemen yanında. Beni her çıkışta görüyor kadın.
Ben tabi bu kadını tanımıyorum bile.
Aramızda tek konuşma bile olmadı. Bana saracak ya.
Neymiş efendim ben artık kaynaştırma öğrencisi ile ilgilenmiyormuşum ona çok kötü bakıyormuşum :)

Olayın asıl sinir eden tarafı bunu meb dikkate alıyor.
Ben ne yapayım arkadaşlar söyleyin bana, delirmemek elde mi.
Yaptıklarım karşısında bana yaptıklarına bakın.
Ben böyle işin................

hiç birşey anlamadım. sen ne olayla ilgilisin ne sınıf öğretmenisin nede veliyle konuştun. o zaman seni niye şikayet etmişler ??? :?

Bir olayda ben anlatayım beraber gülelim.
Okulun bahçesine yaz tatilinde saat 17:10 da küçük kendi halinde bir köpek giriyor. Bende o saate okuldayım. Çocuklar köpeğin peşinden koşturuyor, oyun oynayan köpek de onların peşinden.
Saat 17:55 de telefon çalıyor, arayan Milli Eğitim Müdürlüğü. "Hocam okulu köpekler basmış, kimse sahip çıkmıyor mu okula?" Olaya bak :!: İhtimal ki çocuklardan birinin velisi Milli Eğitimi arıyor, bunu ciddiye alan müdürlükte okulu...
Varın siz çıkın bu işin içinden.

Hocam hiç bişey çıkmaz ondan. Okuldaki hocalar biliyodur seni.
Bizim milletimiz herkese çamur atmaya çalıştığı için normal böyle şeyler.
Haksız yere sana yaşattıkları günler fitil fitil gelir burunlarından merak etme..

Geri