suckan10' Alıntı:hiç birşey anlamadım. sen ne olayla ilgilisin ne sınıf öğretmenisin nede veliyle konuştun. o zaman seni niye şikayet etmişler ??? :?
Zizu_' Alıntı:ist_koord;
bu konuları içeriği beni ilgilendirmiyor hocam
Bu durum idare, aile, rehberlik servisi arasında gerçekleşen bir durum.
Demişsiniz ya öğrenci düşmanı diye,
Çünkü burada konumuz öğrencinin durumu değil onu tartışmıyoruz. Haklıdır ya da haksızdır.
Benim olayım farklı, ben bu konunun hiçbiryerinde değilim, hemde hiçbir yerinde.
Sadece kendi mağdurluğumu anlatıyorum.
Arkadaşlar da benim gibi öğretmen olduğu için yani aynı ortamı paylaştığımız için aynı pencereden bakabiliyoruz.
Zizu_' Alıntı:ist_koord;
Bir kere öğrenciyi okuldan uzaklaştırmaya çalışan okul filan değildir, bunu bir açıklığa kavuşturayım.
Olayın içeriğini bilmediğiniz, bu durumlara hakim olmadığınız için yorumlarınız gayet uçuk geliyor bana.
Benim buraya yazmamın tek nedeni şu;
Ben ters baktım diye şikayet edilir mi bırakın konunun içeriğini filan.
Ben artık bizim durumumuzu normal karşılıyorum.
Neden derseniz siz bile konuya bizim gözümüz ile bakamaz iken Bakanların, büyüklerimizin bizim gözümüzden bakmalarını beklememeliyiz.
yok hocam sizinle aynı yerden bakmamız mümkün değil zaten... birgün sizde tekrar bt öğretmeliğine dönerseniz (belki ama kesin değil) işte o zaman aynı yerden bakabiliriz...!!!ist_koord' Alıntı:Hocam sizinle olaya ayrı yerlerden bakıyoruz ve bu ilk cümlenizden belli
ÖĞRETMENİ SUÇLU ÇIKARMAYA ÇALIŞMIŞ,
bense öğretmeni suçlu çıkarmaktansa veliyi anlamaya çalışıyorum sadece,
öğretmen arkadaşımız zaten çocukla okuda tek ilgilenen olduğunu belirtmiş yani diğer öğretmenlerdn farklı olduğunu,
ben diyorumki veli bu çocuğa iftira atıldığını düşünüyorsa tüm okula düşman olmştur size özel birşey değildir üzülmeyin.
Sizlerde bilirsinizki hangi sevimli hayvan olursa olsun yavrusu varken yada onu sıkıştırırsanız saldırganlaşır bu da öyle bir olaydır ve haksızlığa uğradığını düşündüğü için sizin şahsınıza değil tüm okula karşı bu tutumu geliştirmiştir.
Ben sadece birbirimizi sakinleştirme altında gazlamayı uygun bulmuyorum ama bunu yapın diyorsanız olurrr.
ALLAH O VELİNİN 40 bin türlü belasını versin siz elinizden geleni yapmısınız canınız sağolsun, o öğrencinin bu olayı cidden yapıp yapmadığıda umurumuzda değil o da umarım nefessiz kalırda boğulur da bizlerde kurtuluruz.
Mutlu olmuşsunuzdur umarım hocam insan gibi değil ama meslektaşını koruyan bir öğretmen gibi davranabiliyorum bende.
En başta ben kaçarım.İşim yok köpekmi kovalayacam.Böyle bir görevmi var.Benim güvenliğim ne olacak???camouflage' Alıntı:Bir olayda ben anlatayım beraber gülelim.
Okulun bahçesine yaz tatilinde saat 17:10 da küçük kendi halinde bir köpek giriyor. Bende o saate okuldayım. Çocuklar köpeğin peşinden koşturuyor, oyun oynayan köpek de onların peşinden.
Saat 17:55 de telefon çalıyor, arayan Milli Eğitim Müdürlüğü. "Hocam okulu köpekler basmış, kimse sahip çıkmıyor mu okula?" Olaya bak :!: İhtimal ki çocuklardan birinin velisi Milli Eğitimi arıyor, bunu ciddiye alan müdürlükte okulu...
Varın siz çıkın bu işin içinden.