TV ye çıkarım heralde...

Kodla Büyü
Hakketen enterasan bir durummuş. Bir şey çıkmaz tabi ama traji komik geldi bana :)

Selamlar

suckan10' Alıntı:
hiç birşey anlamadım. sen ne olayla ilgilisin ne sınıf öğretmenisin nede veliyle konuştun. o zaman seni niye şikayet etmişler ??? :?

Hocam zaten sorun da bu :)

Ama suç bende. ben başka kimsede hata aramıyorum.
ikincisi bizi yöneten bizden üstteki kişilerin bu durumu dikkate almaları.
Dövsem, hakaret etsem ya da konuşsam gitsin hakkını arasın.
Sadece suçum iyilik yapmak, çocuğa okula sevdirmek
Bunu sınıf öğret, rehber öğret yapmazken ben yaptım. Bana koyan da bu zaten.

Velinin amacı belli ama, bu olayda heralde benden onların yanlarında olmamı bekledi. Beni ne alakadar eder.

Yazık ya bu kadar sene bunun için mi okuduk.

Gene bu forumdakiler bana kızacak ama şeytanın gör dediği :

Kaynaştırma öğrencisi için kız öğrenciyi sıkıştırmış dediniz,
*-bunun tanıkları kimlerdir
bu çocuğa siz samimiyet göstermişsiniz,
*- bu çocuk başka kızlarıda sıkıştırmışmıydı yoksa ilk defa mı böyle birşey oldu,

eğer bu soruların cevabı negatifse ki eminim değildir bu çocuk tecavüzcü ÇOŞKUN gibi bir tiptir ama eğer negatifse yada emin değilseniz bu olayı burada anlatarak yaptığınızın adını bilemiyorum.

Buçocuğun cevabını bilmiyorum ama böyle öğrenci düşmanı bi kitle bir araya nasıl geldi onu merak ediyorum,
Başlıktaki yazıları itina ile okudum bir tanesinde de hocam çocuk bunu hakikaten yapmışmı iftira mıdır acaba diyen yok bu nsıl bir taraflaşmadır.

Belkide Veli sırf sizede değil bu güne kadar kimseye sarkıntılık yapmadığı halde kız öğrenciyi sıkıştırdı diye çocuğuna iftira atan tüm öğretmenlere iftiralar atarak hesaplaşmaya çalışıyordur?

Bu tamamen bir senaryo ama gerçeklik payı yok mudur, yoksa bile bunu sadece başlığı açan öğretmen bilebilir bu forumda başka kimse nasıl bunu düşünmez.

kimseye yüz vermeyeceksin hocam... şimdiki insanlar iyilikten anlamaz ama kötü davranırsan eteğinden ayrılmaz karşında el ovalayıp dururlar...

ist_koord;
bu konuları içeriği beni ilgilendirmiyor hocam
Bu durum idare, aile, rehberlik servisi arasında gerçekleşen bir durum.

Demişsiniz ya öğrenci düşmanı diye,
Çünkü burada konumuz öğrencinin durumu değil onu tartışmıyoruz. Haklıdır ya da haksızdır.
Benim olayım farklı, ben bu konunun hiçbiryerinde değilim, hemde hiçbir yerinde.
Sadece kendi mağdurluğumu anlatıyorum.
Arkadaşlar da benim gibi öğretmen olduğu için yani aynı ortamı paylaştığımız için aynı pencereden bakabiliyoruz.

ist_koord;
Bir kere öğrenciyi okuldan uzaklaştırmaya çalışan okul filan değildir, bunu bir açıklığa kavuşturayım.
Olayın içeriğini bilmediğiniz, bu durumlara hakim olmadığınız için yorumlarınız gayet uçuk geliyor bana.
Benim buraya yazmamın tek nedeni şu;
Ben ters baktım diye şikayet edilir mi bırakın konunun içeriğini filan.

Ben artık bizim durumumuzu normal karşılıyorum.
Neden derseniz siz bile konuya bizim gözümüz ile bakamaz iken Bakanların, büyüklerimizin bizim gözümüzden bakmalarını beklememeliyiz.

bundan sonra kimseye böyle iyilik yapmayacak mısınız? yani vatandaşın biri sizi yaptığınız bu kutsal davranışlarınızdan vazgeçirecek kadar pamuk ipliğiyle mi bağlısınız değerlerinize. Değerli hocam ! siz herhangi bir karşılık beklemeden yaptığığınız bu davranışlarınıza devam edin bence.
daha da yazarım ama din kavramı içine giriliceğinden gayr-ı müslim öğretmen arkdaşlar belki hoşlanmazlar diye burada kesiyorum.

Zizu_' Alıntı:
ist_koord;
bu konuları içeriği beni ilgilendirmiyor hocam
Bu durum idare, aile, rehberlik servisi arasında gerçekleşen bir durum.

Demişsiniz ya öğrenci düşmanı diye,
Çünkü burada konumuz öğrencinin durumu değil onu tartışmıyoruz. Haklıdır ya da haksızdır.
Benim olayım farklı, ben bu konunun hiçbiryerinde değilim, hemde hiçbir yerinde.
Sadece kendi mağdurluğumu anlatıyorum.
Arkadaşlar da benim gibi öğretmen olduğu için yani aynı ortamı paylaştığımız için aynı pencereden bakabiliyoruz.

SAyın Hocam öncelikle öğrenci düşmanı diye size demedim çünkü siz istesenizde istemesenizde tarafsınız bu olayda,
ben öğrenci düşmanı diye diğer yazarlara dedim çünkü onlar olaya taraf değil,
evet onlarda sizin gibi öğretmen ama dünde aynı sizin gibi öğrenciydi yada bir kısmı aynı o kaynaştırma öğrencisiyle uğraşmak zorunda olan veli gibi veliler yani sizinle aynı pencereden bakmamak için sebepleri var,
hiç kimse buradaki diğer kişilerin rollerini üstlenip hiç düşünmezmi diye sordum ve bu sebeple söyledim öğrenci düşmanı diye,

Bana soracak olursanız konu öğrenci durumu yada veli durumu siz kabul etmesenizde eğer veli öğrencisine iftira atıldığını düşünüyorsa okulda bir tek sizi mi ayırmalı neden bütün okula düşman olmasın,
çünkü aynı o da sizin gibi SADECE KENDİ MAĞDURLUĞUNU ANLATIYOR ve kendince haklı olarak AYNI PENCEREDEN BAKMIYORDUR,

oysa sizde kendi pencereniz dışından bakabilseydiniz ve o velide kendi penceresi dışından bakabilseydi hiç bu knu olmayacaktı umarım anlatabilmişimdir kendimi.

Zizu_' Alıntı:
ist_koord;
Bir kere öğrenciyi okuldan uzaklaştırmaya çalışan okul filan değildir, bunu bir açıklığa kavuşturayım.
Olayın içeriğini bilmediğiniz, bu durumlara hakim olmadığınız için yorumlarınız gayet uçuk geliyor bana.
Benim buraya yazmamın tek nedeni şu;
Ben ters baktım diye şikayet edilir mi bırakın konunun içeriğini filan.

Ben artık bizim durumumuzu normal karşılıyorum.
Neden derseniz siz bile konuya bizim gözümüz ile bakamaz iken Bakanların, büyüklerimizin bizim gözümüzden bakmalarını beklememeliyiz.

Zizu_ ;

Zaten olayın içeriğini bilmediğimi söylüyorum ki bilmemem normal ve elbette youmlarım size uçuk gelebilir,
ama bu forumdaki kimse bilmiyor olayın içeriğini ama illa geçmişimizden ayrılıp öğretmen olarak cephe alıp olayın içeriğini böylemi görmeli buradaki herkes kimsem merak etmez olay buraya nasıl geldi diye,

O velide olayın içeriğini bilmiyor aynı veli olduğunuzda çocuğunuzla alakalı birşey anlatılınca olayın içieriğini bilmeyip okuldakilere kızacağınız gibi,
yada olayın içeriğini bilmeyip çocuğunuz hastayken/ölünce o hastahanede ki tüm doktorlara kızacağınız gibi,

Siz kendicephenizden anlatıyorsunuz bende o VELİ neden bunu yapmıştır onu anlamaya çalışıyorum ki çözüm bulunsun yoksa siz kendi pencerenizden bakacaksınız VELİ kendi penceresinden bakacak ve ortak nokta bulunacak bunu aklınız kesiyorsa ne ala bence iki tarafta benim yolum doğru yol der bu durumda.

BAKANLAR VE BÜYÜKLERİNİZİ bilemem ben onların MEDYADA bu şekilde konuşmalarında kesinlikle karşıyım ve doğru bulmuyorum ama biz kendi aramızdaki olaya objektif bakıp ne olduğunu çözmeye çalışmayacaksak ve ben öğretmenim sende öğretmensin o yüzden ben haklıyım sende destek ver şeklinde olucaksa diyaloglarımız BENDE sayenizde bu adamların hiç tasvip etmediğim halde MEDYADA konuşmaların normal karşılamaya başlıyabilirim.

Zaten ilgilenmekle en başta hata yapmışsın. MEB'in şuanki felsefesi "üstüne vazife olmayan işlere karışma!"

bu felsefeyle hareket etmezsen başına daha çok işler açılır...

geçmiş olsun hocam, iyi niyetinin kurbanı olmuşsun. Senin için üzüldüm açıkçası...

evet her zaman olduğu gibi bu başlıktada öğretmen arkadaşı suçlu çıkarmaya çalışmış... ya arkadaş bigünde öğretmenden yana tavır sergile...!!! adamın başına gelen normalmi? bunu sorgulayacağına yok veli penceresi felan...!!! bigün bi öğretmen çıkıp öğrencim beni bıçakladı felan dese, bu zat öğrencinin penceresinden bakalım da acaba öğretmen ona ne yapmış felan diyecek... Nasreddin hoca sen ne büyüksün, "ya hırsızın hiçmi kabahati yok" diyerek, dalkavukları susturmuşsun...
geçmiş olsun meslektaşım. merak etme bişey çıkmaz bundan...

Hocam sizinle olaya ayrı yerlerden bakıyoruz ve bu ilk cümlenizden belli

ÖĞRETMENİ SUÇLU ÇIKARMAYA ÇALIŞMIŞ,

bense öğretmeni suçlu çıkarmaktansa veliyi anlamaya çalışıyorum sadece,
öğretmen arkadaşımız zaten çocukla okuda tek ilgilenen olduğunu belirtmiş yani diğer öğretmenlerdn farklı olduğunu,

ben diyorumki veli bu çocuğa iftira atıldığını düşünüyorsa tüm okula düşman olmştur size özel birşey değildir üzülmeyin.
Sizlerde bilirsinizki hangi sevimli hayvan olursa olsun yavrusu varken yada onu sıkıştırırsanız saldırganlaşır bu da öyle bir olaydır ve haksızlığa uğradığını düşündüğü için sizin şahsınıza değil tüm okula karşı bu tutumu geliştirmiştir.

Ben sadece birbirimizi sakinleştirme altında gazlamayı uygun bulmuyorum ama bunu yapın diyorsanız olurrr.

ALLAH O VELİNİN 40 bin türlü belasını versin siz elinizden geleni yapmısınız canınız sağolsun, o öğrencinin bu olayı cidden yapıp yapmadığıda umurumuzda değil o da umarım nefessiz kalırda boğulur da bizlerde kurtuluruz.

Mutlu olmuşsunuzdur umarım hocam insan gibi değil ama meslektaşını koruyan bir öğretmen gibi davranabiliyorum bende. :D

ist_koord' Alıntı:
Hocam sizinle olaya ayrı yerlerden bakıyoruz ve bu ilk cümlenizden belli

ÖĞRETMENİ SUÇLU ÇIKARMAYA ÇALIŞMIŞ,

bense öğretmeni suçlu çıkarmaktansa veliyi anlamaya çalışıyorum sadece,
öğretmen arkadaşımız zaten çocukla okuda tek ilgilenen olduğunu belirtmiş yani diğer öğretmenlerdn farklı olduğunu,

ben diyorumki veli bu çocuğa iftira atıldığını düşünüyorsa tüm okula düşman olmştur size özel birşey değildir üzülmeyin.
Sizlerde bilirsinizki hangi sevimli hayvan olursa olsun yavrusu varken yada onu sıkıştırırsanız saldırganlaşır bu da öyle bir olaydır ve haksızlığa uğradığını düşündüğü için sizin şahsınıza değil tüm okula karşı bu tutumu geliştirmiştir.

Ben sadece birbirimizi sakinleştirme altında gazlamayı uygun bulmuyorum ama bunu yapın diyorsanız olurrr.

ALLAH O VELİNİN 40 bin türlü belasını versin siz elinizden geleni yapmısınız canınız sağolsun, o öğrencinin bu olayı cidden yapıp yapmadığıda umurumuzda değil o da umarım nefessiz kalırda boğulur da bizlerde kurtuluruz.

Mutlu olmuşsunuzdur umarım hocam insan gibi değil ama meslektaşını koruyan bir öğretmen gibi davranabiliyorum bende. :D
yok hocam sizinle aynı yerden bakmamız mümkün değil zaten... birgün sizde tekrar bt öğretmeliğine dönerseniz (belki ama kesin değil) işte o zaman aynı yerden bakabiliriz...!!!

Zannetmiyorum hocam ben görevlendirmeyle bu işi yapıyorum öncesinde öğretmendim ve okulda olduğum zamanda okulumdakilerle aynı pencereden bakmıyordum,

Eğer siz diğer öğretmenleri boşver onlar zaten bitmiş BT öğretmenleri olarak bizler ayrı yerden bakıyoruz diyorsanız o zaman eyvallah bt öğretmenliğine dönünce aynı yerden bakarız.

Burada böyle garip bir durum var insanar müdürlere giydiriyor, müdür yardımcılarına giydiriyor, diğer branşlardakilere giydiriyor ama bir veli birşey yaptımı biz öğretmenler böyle cefa çekiyor ALLAH velilerin cezasını versin modu aktifleniyor,
ulan iki başlık evvel öğretmenlere sen giydiriyordun desek o ayrı bu ayrı olacak.
(bu sizinle ilgili değil gene bir yorum sayın hocam)

takip ettiğim kadarıyla çalışkan hatta çok çalışkan bir öğretmenimizsiniz, zaten insanı üzen de o kadar emek ver, çabala ve sonuç 0 elde var 0... sükunetinizi koruyun hocam, bu ülke böyledir...cahil ama bir o kadar da cüretkar halkım sağolsun...

camouflage' Alıntı:
Bir olayda ben anlatayım beraber gülelim.
Okulun bahçesine yaz tatilinde saat 17:10 da küçük kendi halinde bir köpek giriyor. Bende o saate okuldayım. Çocuklar köpeğin peşinden koşturuyor, oyun oynayan köpek de onların peşinden.
Saat 17:55 de telefon çalıyor, arayan Milli Eğitim Müdürlüğü. "Hocam okulu köpekler basmış, kimse sahip çıkmıyor mu okula?" Olaya bak :!: İhtimal ki çocuklardan birinin velisi Milli Eğitimi arıyor, bunu ciddiye alan müdürlükte okulu...
Varın siz çıkın bu işin içinden.
En başta ben kaçarım.İşim yok köpekmi kovalayacam.Böyle bir görevmi var.Benim güvenliğim ne olacak???

Okulda iyi ve aktif olarak çalşıan öğretmenler çok kolay şikayet ediliyor. İşini ve öğrencileri önemsemeyen öğretmenler hele ki öğrencilerine çok mesafeli duran öğretmenler hiç bir zaman şikayet edilmiyor. :!: 4 yılda 3 okulda gördüğüm tecrübeme göre yazdm.

Geri