TVde dönen Pano Uygulaması

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar idarecimiz bir pano uygulaması görmüş kişilerin doğum günü el yazısıyla ekranın ortasına geliyormuş kayan yazı gibi ara ara yazıyormuş çok profesyonel görünüyormuş İstanbul İl Memde kullanıyormuş 1 haftadır bunu arıyorum İstanbul ili de aradım o dedi bu biliyor öbürü dedi şu biliyor malesef bilgiye ulaşamadım. Şuan LCD pano kullanıyoruz lakin bu bahsedilen geçmek istiyoruz bunu bilen gören duyan var mı?

Hocam hiç uğraşmayalım yazısı güzel bir arkadaş elle yazsın panoya asalım şeklinde bir teklif götürün müdürünüze bence.

Arkadaşlar idarecimiz bir pano uygulaması görmüş kişilerin doğum günü el yazısıyla ekranın ortasına geliyormuş kayan yazı gibi ara ara yazıyormuş çok profesyonel görünüyormuş İstanbul İl Memde kullanıyormuş 1 haftadır bunu arıyorum İstanbul ili de aradım o dedi bu biliyor öbürü dedi şu biliyor malesef bilgiye ulaşamadım. Şuan LCD pano kullanıyoruz lakin bu bahsedilen geçmek istiyoruz bunu bilen gören duyan var mı?

Kişilerin doğum günü bilgisini bu şekilde yayınlamak sıkıntı yaratır dikkatli olmak lazım.

Foto değil Hocam yazı olarak arıyorum ben. Ergenler isyan çıkarır zaten resim payşaşsak. Geçen yapay zeka anlatırken 1 kişinin fotosunu çekme izni istedim derste 1i de hocam benim fotoğrafımı çekelim demedi de kendi fotomu çektim.
Bir de sağlık bakanı da söyledi zaten her bilgimiz sızmış, 50-100tl ye bilgi satan siteler var olan olmuş bile.

Geri