ilk3r' Alıntı:Benim aklımdan geçen bir kaç tag örneği
#TeknolojininGereğiBilişimDersi,
bence derse vurgu yapma açısından bu önemli
ilk3r' Alıntı:Benim aklımdan geçen bir kaç tag örneği
#TeknolojininGereğiBilişimDersi,
:+1:Zizu_' Alıntı:#EğitimeBilişimGerek tag belli
Amisos' Alıntı:Ooooo.... Devlet sırrı açıklanmış :roll: öncesi olmayan son dakikada açıklanmış bir etketin kullanıldığı aynı IP numaralarından yapılan 1 saatlik saldırıyla TT olunmaz ama en azından bilişimciler de tivitır diye bir şeyin varlığından haberdar oldu...
acer50' Alıntı:Amisos' Alıntı:Ooooo.... Devlet sırrı açıklanmış :roll: öncesi olmayan son dakikada açıklanmış bir etketin kullanıldığı aynı IP numaralarından yapılan 1 saatlik saldırıyla TT olunmaz ama en azından bilişimciler de tivitır diye bir şeyin varlığından haberdar oldu...
ha ha ha valla doğru yazmışsınız, daha yeni çözmeye çalışıyorum bu twitter meselesini, bu işte başarılı olmamız için daha etkili bi stratejiniz varsa yazsanız onu uygulasak bari, kişisel ya da grup olarak ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız, zaten anlamadım bu twiti mwiti
Zizu_' Alıntı:acer50' Alıntı:Amisos' Alıntı:Ooooo.... Devlet sırrı açıklanmış :roll: öncesi olmayan son dakikada açıklanmış bir etketin kullanıldığı aynı IP numaralarından yapılan 1 saatlik saldırıyla TT olunmaz ama en azından bilişimciler de tivitır diye bir şeyin varlığından haberdar oldu...
ha ha ha valla doğru yazmışsınız, daha yeni çözmeye çalışıyorum bu twitter meselesini, bu işte başarılı olmamız için daha etkili bi stratejiniz varsa yazsanız onu uygulasak bari, kişisel ya da grup olarak ne yapmalıyız, nasıl yapmalıyız, zaten anlamadım bu twiti mwiti
hocam çok basit TT olmak
Her BT öğretmeni 1 tweet atsa bu iş biter.
Arkadaşlar Twitter'da bugün Türkcell sponsorluğunda "#BenceTeknoloji" etiketi kullanıldı. Uzun bir süre de TT listesinde ilk sırada kaldı. Hazır teknoloji ile ilgili bir tag TT de iken bunu kullanmalıyız. Bu etiketi kullanarak tweetler atarsak, etiketi tekrar üst sıralara çıkartabiliriz. Sabah 10:00'dan itibaren etiket ile toplam 8000 tweet atılmış.
Bizde bu tagin yanında '' #Eğitimi '' tagini kullanarak hem tweetlerimizi anlamlı kılacağız hem kendi tweetlerimizi bir tagde toplamış olacağız. Aşağıda örnek tweetler bulunmaktadır. Şimdiden tweetleri atmaya başlayalım Saat 20.00 gibi ise dahada yoğunlaşıp tweet atarak dikkat çekebiliriz.
Bilişim Öğretmenleri okullarda olmazsa Fatih Projesi Çöpe gider #BenceTeknoloji #Eğitimi
#BenceTeknoloji #Eğitimi deyince aklıma; atıl konumda bilişim öğretmenleri ve dersi, tüketen ancak üretemeyen bir nesil, karanlık bir gelecek geliyor