güzel günler' Alıntı:adsl+telefon+tivibu =39 TL
yalın adsl = 75 TL
bunu anlamak mümkündeğil benim aklım almıyor. ttneti kimler nasıl yönetiyor yada yönetemiyor.
kaybil' Alıntı:arkadaşlar kasım ayında bazı girişimlerde bulunmuştum ama taahhütlü internetimin fiyatını düşürememiştim.. Geçen hafta türktelekoma gittim 2 yıl taahhütlü netlimitsiz aboneliğim olduğunu söyledim.. İndirim yapılmazsa cezasını ödeyip kapatacağımı söyledim.. kapatmanıza gerek yok dediler şu an yeni bir kampanyamız var taahhütlü olan abonelerimize 9 ay 39 TL den aboneliğinizi güncelleyebiliriz dediler ama taahhüdünüzde bir değişiklik olmaz dediler taahhüdümün bitmesine 7 ay var 7 ay sonra da daha uygun bir tarifeye geçiş yapabilirsiniz dediler bende kabul ettim inşallah bu ay faturam düşük gelecek..
haberiniz olsun...!
aktasankara' Alıntı:kaybil' Alıntı:arkadaşlar kasım ayında bazı girişimlerde bulunmuştum ama taahhütlü internetimin fiyatını düşürememiştim.. Geçen hafta türktelekoma gittim 2 yıl taahhütlü netlimitsiz aboneliğim olduğunu söyledim.. İndirim yapılmazsa cezasını ödeyip kapatacağımı söyledim.. kapatmanıza gerek yok dediler şu an yeni bir kampanyamız var taahhütlü olan abonelerimize 9 ay 39 TL den aboneliğinizi güncelleyebiliriz dediler ama taahhüdünüzde bir değişiklik olmaz dediler taahhüdümün bitmesine 7 ay var 7 ay sonra da daha uygun bir tarifeye geçiş yapabilirsiniz dediler bende kabul ettim inşallah bu ay faturam düşük gelecek..
haberiniz olsun...!
hocam o kampanyanın adını biliyor musnnuz ? Aynı dertten bende muzdaribim her ay 67 lira net + 17.5 lira telefon parası iliğimi kuruttu![]()
bende geçmek isterim
AKADEMİA' Alıntı:TTNET öğrenci paketi var şu an, 49 TL. Ben 20 gün önce aldım ama toplamda 53 TL oluyormuş nedense.
Yüksek lisans yapıyorsanız kendi adınıza veya öğrenci olan bir yakınınızın bir komşunuzun adına alabiliyorsunuz.
16 Mbit, ULTRANET paketi, 50 GB (Adil Kullanım hakkı) sonrası hız düşümlü sınırsız.
realzed2001' Alıntı:TTNET hizmet kalitesi olarak ziyan. tekelci ve beceriksiz hizmet devam ediyor.
bir tanıdığa Yaz tatili için internet boşa gitmesin memlekette kullansın diye telefon açtırdık adsl nakil başvurusunda bulunduk.
önce telefonun açılması 10 gün sürdü.
Yaklaşık 38 gün sonra internet gelmediği için tabi ki teknik nedenler diyorlar ama 6 defa müşteri hizmetlerine arıza kaydı bıraktık en son da iptal ettirdik.
Önce abonelik, sonra taahhüt iptali ve kullanamadığımız internet ve nakil parasının faturasını iptal için dilekçe verdik bakalım ne olacak.
Bide utanmadan benim aylık 34 liraya 16mbit 75gb akk DSMART internetten ttnet e geçmem için arıyorlar cahil herifler.