Merhaba BBNET ailesi.Küçük bir ilçede Halk eğitim merkezinde görevliyim.Müdürüm bilgisayar laboratuvarını elden geçirmemi istedi. Laboratuvarda Ulaştırma Bakanlığının göndermiş olduğu Core 2 Duo işlemcili, 2 GB Ramli, Radeon X1550 Ekran kartlı bilgisayarlar var.Ayrıca güvenlik kartı da var.Bilgisayarlardan bazıları Vista Business, bazıları XP, bazıları ise Win 7 işletim sistemine sahip.Bu bilgisayarların hepsine Windows 7 yüklemek istiyorum.
1) Bu bilgisayarlar için en iyi Windows 7 sürümü hangisidir? (En stabil, en iyi performans veren, en sıkıntısız olan sürüm)
2) Güvenlik kartı Windows 7 yüklememe engel olur mu?
3) Windows 7 yükledikten sonra bu bilgisayarların Windows 7 uyumlu sürücülerini nereden bulabilirim?
4) Bu güvenlik kartı tam olarak ne işe yarar? (Deep freeze tarzı bir şey galiba).
5) Kurulumdan sonra güvenlik kartını mı kullanayım yoksa deep freeze tarzı programlar mı kurayım?
Çok soru sordum kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1) Bu bilgisayarlar için en iyi Windows 7 sürümü hangisidir? (En stabil, en iyi performans veren, en sıkıntısız olan sürüm)
2) Güvenlik kartı Windows 7 yüklememe engel olur mu?
3) Windows 7 yükledikten sonra bu bilgisayarların Windows 7 uyumlu sürücülerini nereden bulabilirim?
4) Bu güvenlik kartı tam olarak ne işe yarar? (Deep freeze tarzı bir şey galiba).
5) Kurulumdan sonra güvenlik kartını mı kullanayım yoksa deep freeze tarzı programlar mı kurayım?
Çok soru sordum kusura bakmayın. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.