http://www.memurlar.net/haber/219315/
POLİS JANDARMA ARASI MAAŞ FARKINA DEĞİNENLER BİZİ HİÇ HESABA KATMIYO ARKADAŞ
POLİS JANDARMA ARASI MAAŞ FARKINA DEĞİNENLER BİZİ HİÇ HESABA KATMIYO ARKADAŞ
zaten o yüzden kimse emekli olmak istemiyor. 60 yaşında ahı gitmiş vahı kalmış ama hala okulda öğretmenlik yapmaya çalışıyor. kendine göre haklı.tayinci42' Alıntı:jandarma 20 yılda 57.000 ikramiye 1550 maaş
öğretmen 32 yılda 46.000 ikramiye 1250 maaş
emekli olursak çok fakirleşiriz sanırım..
:alkis: :alkis: :alkis:s_kajmeran' Alıntı:Kimse bizi hesaba katmaz tabi... Öğretmen milleti kadar koyun bir topluluk yok bu ülkede. Biz kendi hakkımızı aramazken kimse çıkıpta amaaan birde şunlara bakayım demez... Bu kadar aşağılanmamıza rağmen halen temsilcimiz geçinen sendikaların üye sayıları, halen boş beleş oksijen tüketerek haklarımızdan vazgeçiyor olmamız maaşımızın konuşulmamasının nedenidir.
Kimse polise askere, imama ıvıra-zıvıra kabahat bulmasın hak verilmez alınır! Adamların emekleri aldıkları paralardan az değil bence fazlasını hakediyorlar, umarım haklarını arar çok daha fazlasını alırlar... Bizde Türkiye'nin en güçlü sürüsü olarak çok daha konuşuruz bu konuları...
hocam herhangi bir şeyin kısaltması değil ama hayret etme anlamında yazdım. sizin hatırınıza sonuna bir ! atarımgüzel bir noktaya temas etmişsiniz hocam ama kusura kalmayında buradaki "ULA" kelimesi bir şeyin kısaltması değilse değiştirebilirmisiniz
muhalif33' Alıntı:neden doktorla, mühendisle, avukatla, hakimle kıyaslamıyorsunuz da askerle,polisle kıyaslıyorsunuz anlamıyorum??? Öğretmenleri sadece bu mesleklerden mi üstün görüyosunuz???
kızma ama senin gibi şükür zihniyeti sayesinde bu konumdayız....bizde çalışıyoruz psikolojik fizyolojik olarak bir sürü baskı ile karşılaşıyoruz...evet çalışmamızın sonunda maddi anlamda bişey üretmiyoruz ama bu çarkın dönmesinde sayı olarak biz meb memuralrıan baktığında ne kadar önemli olduğumuzu anlardın..by_katliam' Alıntı:formatör ler in ek dersle maaaşı 2000 civarındadır,bu da iyi para aldığımızı gösteriri,şükretmek lazımm....bir zamanlar cebimde 5 kuruş olmadan dershanelere gittiğim zamanları hatırlayınca hep şükredesim geliyor...
boş verin her koyun kendi bacağından asılır
kızma ama subaylığı ve polisliği seçebilirdinn,madem tek derdin paraaa şükr etmee istifa et meslek değiştir....herohamster' Alıntı:kızma ama senin gibi şükür zihniyeti sayesinde bu konumdayız....bizde çalışıyoruz psikolojik fizyolojik olarak bir sürü baskı ile karşılaşıyoruz...evet çalışmamızın sonunda maddi anlamda bişey üretmiyoruz ama bu çarkın dönmesinde sayı olarak biz meb memuralrıan baktığında ne kadar önemli olduğumuzu anlardın..by_katliam' Alıntı:formatör ler in ek dersle maaaşı 2000 civarındadır,bu da iyi para aldığımızı gösteriri,şükretmek lazımm....bir zamanlar cebimde 5 kuruş olmadan dershanelere gittiğim zamanları hatırlayınca hep şükredesim geliyor...
benim fikrim zam yapıldığında şükürcülere verilmesin ...zaten memnun onlar ihtiyacı yok
mirayabravci' Alıntı:Lan ne şükrü be. Şükürü sizden mi öğreneceğiz. Biz zam istiyoruz ve bunun şükürle alakası yok. Hak isteme var. Sabah sabah asabım bozuldu yine.
lion26' Alıntı:Şükür o zamanın şartlarına göre verilebilecek iyi şeyler için.hakkımızın gereği verilmiyorsa hak aranır.bizim şükrümüz her zaman var Allah için.amaç para bul değil.eşitlik ve hak.
forma gelip ağlayınca eline ne geçiyor?benim şükr ettiğini göstermek gibi derdim yok agaa keyfine bag sen :+1:mmercan' Alıntı:lion26' Alıntı:Şükür o zamanın şartlarına göre verilebilecek iyi şeyler için.hakkımızın gereği verilmiyorsa hak aranır.bizim şükrümüz her zaman var Allah için.amaç para bul değil.eşitlik ve hak.
Zaten bura şükür şükür diye yazanların derdi şükretmek değil,şükrettiğini göstermek milletin gözüne sokup reklam yapmak.Forumda şükredince iki kat sevap yazılıyor ellalem
Hocam sen ne yaptın ben seni destsklsmsk için yazdım onuby_katliam' Alıntı:forma gelip ağlayınca eline ne geçiyor?benim şükr ettiğini göstermek gibi derdim yok agaa keyfine bag sen :+1:mmercan' Alıntı:lion26' Alıntı:Şükür o zamanın şartlarına göre verilebilecek iyi şeyler için.hakkımızın gereği verilmiyorsa hak aranır.bizim şükrümüz her zaman var Allah için.amaç para bul değil.eşitlik ve hak.
Zaten bura şükür şükür diye yazanların derdi şükretmek değil,şükrettiğini göstermek milletin gözüne sokup reklam yapmak.Forumda şükredince iki kat sevap yazılıyor ellalem
ne demek istediğimi anlamıcak kadarr eğitimcisiniz siz işte
kimse hak aramasın demedi size,iyi oku cümlelerimi öyle birşey var mı? hakkını ararken başka mesleklerle kıyaslamaya girmemek lazım,,ayriyeten öğretmen olmuş bazı şahsiyetler nasıl forumda konuşması gerektiğini bilmiyorrrr :verymad:
by_katliam' Alıntı:heyy Allahım yaa her kafadan bir sess çıkıyorrr,konu saptı iyicee,,nese millett ne demek istediğimi tersten bakarak yorumluyorsunuzz,rastgelee sizeee 8)
by_katliam' Alıntı:kızma ama subaylığı ve polisliği seçebilirdinn,madem tek derdin paraaa şükr etmee istifa et meslek değiştir....herohamster' Alıntı:kızma ama senin gibi şükür zihniyeti sayesinde bu konumdayız....bizde çalışıyoruz psikolojik fizyolojik olarak bir sürü baskı ile karşılaşıyoruz...evet çalışmamızın sonunda maddi anlamda bişey üretmiyoruz ama bu çarkın dönmesinde sayı olarak biz meb memuralrıan baktığında ne kadar önemli olduğumuzu anlardın..by_katliam' Alıntı:formatör ler in ek dersle maaaşı 2000 civarındadır,bu da iyi para aldığımızı gösteriri,şükretmek lazımm....bir zamanlar cebimde 5 kuruş olmadan dershanelere gittiğim zamanları hatırlayınca hep şükredesim geliyor...
benim fikrim zam yapıldığında şükürcülere verilmesin ...zaten memnun onlar ihtiyacı yok
şuan da ben de dahil burda ki öğretmenlere deseler ki gelin sizi subay ya da polis yapacazz hangimiz mesleğimizi bırakır gideriz aceba?
demek istediğim kendi mesleğinin eksiklerini başka meslekleri empoze ederek gidermeye çalışmayın,herkes parayı sever,bana çokk olsun banaa çook versinler der,ama şükr etmeyi herkes beceremez,Rabbim şükr edenlerden eylesinn... :+1: