ULA BİZİM Kİ İLE 1000 TL FARK VAR !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: ULA BİZİM Kİ İLE 1000 TL FARK VAR

jandarma 20 yılda 57.000 ikramiye 1550 maaş
öğretmen 32 yılda 46.000 ikramiye 1250 maaş

emekli olursak çok fakirleşiriz sanırım..

ne desem bilmiyorum :x

tayinci42' Alıntı:
jandarma 20 yılda 57.000 ikramiye 1550 maaş
öğretmen 32 yılda 46.000 ikramiye 1250 maaş

emekli olursak çok fakirleşiriz sanırım..
zaten o yüzden kimse emekli olmak istemiyor. 60 yaşında ahı gitmiş vahı kalmış ama hala okulda öğretmenlik yapmaya çalışıyor. kendine göre haklı.

bu günlerimize de şükür. 5000_6000tl maaş alan bildiğin üniversite mezunu devlet memurları da var bu ülkede

Kimse bizi hesaba katmaz tabi... Öğretmen milleti kadar koyun bir topluluk yok bu ülkede. Biz kendi hakkımızı aramazken kimse çıkıpta amaaan birde şunlara bakayım demez... Bu kadar aşağılanmamıza rağmen halen temsilcimiz geçinen sendikaların üye sayıları, halen boş beleş oksijen tüketerek haklarımızdan vazgeçiyor olmamız maaşımızın konuşulmamasının nedenidir.

Kimse polise askere, imama ıvıra-zıvıra kabahat bulmasın hak verilmez alınır! Adamların emekleri aldıkları paralardan az değil bence fazlasını hakediyorlar, umarım haklarını arar çok daha fazlasını alırlar... Bizde Türkiye'nin en güçlü sürüsü olarak çok daha konuşuruz bu konuları...

s_kajmeran' Alıntı:
Kimse bizi hesaba katmaz tabi... Öğretmen milleti kadar koyun bir topluluk yok bu ülkede. Biz kendi hakkımızı aramazken kimse çıkıpta amaaan birde şunlara bakayım demez... Bu kadar aşağılanmamıza rağmen halen temsilcimiz geçinen sendikaların üye sayıları, halen boş beleş oksijen tüketerek haklarımızdan vazgeçiyor olmamız maaşımızın konuşulmamasının nedenidir.

Kimse polise askere, imama ıvıra-zıvıra kabahat bulmasın hak verilmez alınır! Adamların emekleri aldıkları paralardan az değil bence fazlasını hakediyorlar, umarım haklarını arar çok daha fazlasını alırlar... Bizde Türkiye'nin en güçlü sürüsü olarak çok daha konuşuruz bu konuları...
:alkis: :alkis: :alkis:

ya biraz insaflı olun jandarmada o parayı hak etmiyo.adamın gecesi gündüzü yok dağda bayırda nerde kim vurduya gidecek belli değil.siz biz kafasınız hala. evet maaşlarda ve itibarda yerlerdeyiz ama bazılarımızda mantıksız yorumlarla hepten göçürtmesin olayı.kajmeranın dediğine katılıyorum.%99 umuz koyun malesef.sağcısı solcusu dünya görüşü yada sendikası ne olursa olsun.sendikaların bi naneye yaramadığı ortada ve biz bunlara hala pirim veriyoruz!
şu il parti merkezlerine dilekçe verme işlemine bakın! bt öğretmenlerinin %1 i bile buna katılmayacak.adım gibi eminim.Yattığımız yerden hak arıyoruz biz.anca laf-ü güzaf.herşeyi hak ediyoruz kimse kusura bakmasın.bize bunlar az bile!

güzel bir noktaya temas etmişsiniz hocam ama kusura kalmayında buradaki "ULA" kelimesi bir şeyin kısaltması değilse değiştirebilirmisiniz

memurlar nette ki yorumlara baktımda resmen birbirlerine düşmüş polis ve astsubaylar. yazık. herkes kendine verilen maaştan fazlasını hakettğini söylüyor ve diğer kurumdakileri aşağılıyor. birde maaşlarını yazmışlar 2000 küsür sen alıyorsun diğeri astsubay göreve başladığında 1800 küsür alıyor demezmi? garip bir ülke şimdi ben oaraya yazsam öğretmen 1600 anca alıyor diye hepsi üstüme gelecek eminim. ne diyelim Allah herkese çokça versin

neden doktorla, mühendisle, avukatla, hakimle kıyaslamıyorsunuz da askerle,polisle kıyaslıyorsunuz anlamıyorum??? Öğretmenleri sadece bu mesleklerden mi üstün görüyosunuz???

formatör ler in ek dersle maaaşı 2000 civarındadır,bu da iyi para aldığımızı gösteriri,şükretmek lazımm....bir zamanlar cebimde 5 kuruş olmadan dershanelere gittiğim zamanları hatırlayınca hep şükredesim geliyor...
boş verin her koyun kendi bacağından asılır :)

güzel bir noktaya temas etmişsiniz hocam ama kusura kalmayında buradaki "ULA" kelimesi bir şeyin kısaltması değilse değiştirebilirmisiniz
hocam herhangi bir şeyin kısaltması değil ama hayret etme anlamında yazdım. sizin hatırınıza sonuna bir ! atarım

muhalif33' Alıntı:
neden doktorla, mühendisle, avukatla, hakimle kıyaslamıyorsunuz da askerle,polisle kıyaslıyorsunuz anlamıyorum??? Öğretmenleri sadece bu mesleklerden mi üstün görüyosunuz???

İşte olay budur :alkis:

her mesleğin kendine özgü zorlukları var birini birinden üstün görme diye bir durum olmaz zaten...bütün çalışanlarda polis-sağlık-asker-imam tüm kadaroıların maaşlarında nerede ise 2 defa iyileştirme yapıldı gözümüz kimsenin maaşında değil sadece bize yapılan haksızlığı söylüyoruz...ama kimileri hemen bunu üzerine çekiyor sanki onun maaşında gözümüz varmış gibi...bu şekilde düşünen birilerininde bizi anlamasını beklemek olmaz...olması gereken bir haksızlık varsa herkesin o haksızlığa haykırmasıdır...kendini savunması değildir..

by_katliam' Alıntı:
formatör ler in ek dersle maaaşı 2000 civarındadır,bu da iyi para aldığımızı gösteriri,şükretmek lazımm....bir zamanlar cebimde 5 kuruş olmadan dershanelere gittiğim zamanları hatırlayınca hep şükredesim geliyor...
kızma ama senin gibi şükür zihniyeti sayesinde bu konumdayız....bizde çalışıyoruz psikolojik fizyolojik olarak bir sürü baskı ile karşılaşıyoruz...evet çalışmamızın sonunda maddi anlamda bişey üretmiyoruz ama bu çarkın dönmesinde sayı olarak biz meb memuralrıan baktığında ne kadar önemli olduğumuzu anlardın..
benim fikrim zam yapıldığında şükürcülere verilmesin ...zaten memnun onlar ihtiyacı yok

Amaç kıyaslamak değil de bizim bazı aklı evvel meslektaşlarımız "Yok askerin OYAK'ı varmış " da "Çok yüksek ikramiye alıyorlarmış " da bunları konuşuyorlar.Alsın kardeşim daha çok alsın ama biz de alalım niye alamıyoruz çünkü açık konuşacak olursak bizim niyetimiz temiz değil ki,yüksek alıyormuş deyip onu bunu eleştireceğine sen de kur bir OYAK benzeri yapı,kendin ikramiyeni biriktir,emekli sandığına kalıp da az ikramiye alıyoruz diye dövüneceğine.Neymiş polis imam asker fazla alıyormuş ,onları eleştireceğimize biz de birşeyler yapalım,onları aşağı çekmeyelim de biz onlara yetişmeye çalışalım
İlk olarak da biraz kanun,özlük haklarını okuyarak başlayalım.

herohamster' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
kızma ama senin gibi şükür zihniyeti sayesinde bu konumdayız....bizde çalışıyoruz psikolojik fizyolojik olarak bir sürü baskı ile karşılaşıyoruz...evet çalışmamızın sonunda maddi anlamda bişey üretmiyoruz ama bu çarkın dönmesinde sayı olarak biz meb memuralrıan baktığında ne kadar önemli olduğumuzu anlardın..
benim fikrim zam yapıldığında şükürcülere verilmesin ...zaten memnun onlar ihtiyacı yok
kızma ama subaylığı ve polisliği seçebilirdinn,madem tek derdin paraaa şükr etmee istifa et meslek değiştir....
şuan da ben de dahil burda ki öğretmenlere deseler ki gelin sizi subay ya da polis yapacazz hangimiz mesleğimizi bırakır gideriz aceba?
demek istediğim kendi mesleğinin eksiklerini başka meslekleri empoze ederek gidermeye çalışmayın,herkes parayı sever,bana çokk olsun banaa çook versinler der,ama şükr etmeyi herkes beceremez,Rabbim şükr edenlerden eylesinn... :+1:

Lan ne şükrü be. Şükürü sizden mi öğreneceğiz. Biz zam istiyoruz ve bunun şükürle alakası yok. Hak isteme var. Sabah sabah asabım bozuldu yine.

mirayabravci' Alıntı:
Lan ne şükrü be. Şükürü sizden mi öğreneceğiz. Biz zam istiyoruz ve bunun şükürle alakası yok. Hak isteme var. Sabah sabah asabım bozuldu yine.

Hocam bizim gibi şükürsüzler-bazılarının deyimiyle, ki bu tartışılır-yüzünden mi yoksa şükürcüler-ki bu da tartışılır- yüzünden mi bu durumdayız bilmiyorum

Şükür o zamanın şartlarına göre verilebilecek iyi şeyler için.hakkımızın gereği verilmiyorsa hak aranır.bizim şükrümüz her zaman var Allah için.amaç para bul değil.eşitlik ve hak.

lion26' Alıntı:
Şükür o zamanın şartlarına göre verilebilecek iyi şeyler için.hakkımızın gereği verilmiyorsa hak aranır.bizim şükrümüz her zaman var Allah için.amaç para bul değil.eşitlik ve hak.

Zaten bura şükür şükür diye yazanların derdi şükretmek değil,şükrettiğini göstermek milletin gözüne sokup reklam yapmak.Forumda şükredince iki kat sevap yazılıyor ellalem

mmercan' Alıntı:
lion26' Alıntı:

Zaten bura şükür şükür diye yazanların derdi şükretmek değil,şükrettiğini göstermek milletin gözüne sokup reklam yapmak.Forumda şükredince iki kat sevap yazılıyor ellalem
forma gelip ağlayınca eline ne geçiyor?benim şükr ettiğini göstermek gibi derdim yok agaa keyfine bag sen :+1:
ne demek istediğimi anlamıcak kadarr eğitimcisiniz siz işte;)
kimse hak aramasın demedi size,iyi oku cümlelerimi öyle birşey var mı? hakkını ararken başka mesleklerle kıyaslamaya girmemek lazım,,ayriyeten öğretmen olmuş bazı şahsiyetler nasıl forumda konuşması gerektiğini bilmiyorrrr :verymad:

bazılarının suratına tükürsen,
hamdolsun, yağmur yağıyor diyecekler..
avrupa'daki en düşük öğretmen maaşı bizdeyken, nasıl oluyor da dünyanın en iyi ekonomisiyiz diye savunabiliyorsunuz?

by_katliam' Alıntı:
mmercan' Alıntı:
lion26' Alıntı:

forma gelip ağlayınca eline ne geçiyor?benim şükr ettiğini göstermek gibi derdim yok agaa keyfine bag sen :+1:
ne demek istediğimi anlamıcak kadarr eğitimcisiniz siz işte;)
kimse hak aramasın demedi size,iyi oku cümlelerimi öyle birşey var mı? hakkını ararken başka mesleklerle kıyaslamaya girmemek lazım,,ayriyeten öğretmen olmuş bazı şahsiyetler nasıl forumda konuşması gerektiğini bilmiyorrrr :verymad:
Hocam sen ne yaptın ben seni destsklsmsk için yazdım onu

heyy Allahım yaa her kafadan bir sess çıkıyorrr,konu saptı iyicee,,nese millett ne demek istediğimi tersten bakarak yorumluyorsunuzz,rastgelee sizeee 8)

by_katliam' Alıntı:
heyy Allahım yaa her kafadan bir sess çıkıyorrr,konu saptı iyicee,,nese millett ne demek istediğimi tersten bakarak yorumluyorsunuzz,rastgelee sizeee 8)

haklısınız hocam sorun hangi mesleğin kaç lira aldığı değil bende yağtığımız iş çok kutsal yada ben hala öyle olduğuna inanıyorum.. ve durum su mesleğimizin itibarı yerlerde..:(( ve ekonomimizde buna paralellik gösteriyor.. aldığımız rakamlar çok komik cidden konusulması gereken sey bu durum için neler yapılabileceği? lütfen birbirimizi kırmayalım boşu boşuna...

by_katliam' Alıntı:
herohamster' Alıntı:
by_katliam' Alıntı:
kızma ama subaylığı ve polisliği seçebilirdinn,madem tek derdin paraaa şükr etmee istifa et meslek değiştir....
şuan da ben de dahil burda ki öğretmenlere deseler ki gelin sizi subay ya da polis yapacazz hangimiz mesleğimizi bırakır gideriz aceba?
demek istediğim kendi mesleğinin eksiklerini başka meslekleri empoze ederek gidermeye çalışmayın,herkes parayı sever,bana çokk olsun banaa çook versinler der,ama şükr etmeyi herkes beceremez,Rabbim şükr edenlerden eylesinn... :+1:

Zam yapılırkende bir kere olsun ben almayacağım desenize yada yapılan zamları fakire fukaraya versenize hayrına madem bu kadar memnunsunuz halinizden. Ben memnun değilim şükür Allaha olur kula değil hakkımızı versinler.

Polis askerde inşallah hakettikleri maaşları alır onların aldığı parada gözüm yok.

her halimize hamd etmek lazım.. fakat bu demek değil ki, hakkımızı aramayalım. tabi ki öğretmen doktorla, mühendisle bir tutulmalı. ama getirildiğimiz noktada hizmetli ile maaş hesabı yapar olduk. çok yazık ve vahim bir durum. ebs ve hükümet ortak çalışması böyle oldu. şimdi bir 200-300 ek ödeme koparılsa ebs bunu başarı olarak pazarlamak isteyecek. halbuki tek maaşlı öğretmen için bu çok yetersiz. hani dindarlık satan ebs liler var ya. onlara seslenmek istiyorum. kimse eşini para için sizin gibi çalıştırmak zorunda değil! madem dindarlık satıyorsunuz, kimse para için eşinin başını açıp erkeklerin arasına sokmak zorunda değil. tek maaşla geçinebilecek kadar maaş almalı öğretmen. ister 3000 deyin ister 4000.

kadın çalışır çalışmaz noktasında değilim. çalışana saygı duyarım. hani bu dindarlık satanlara seslendim ki, mesajı onlar almıştır. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyorum. bir taraftan işlerine gelince dindarlık satarlar, diğer taraftan eşlerinin başını açıp para için çalıştırmaktan utanmazlar. işte durum bu maalesef. tabi öyle olmayanı da vardır her kesimde her yerde.

maalesef komik maaşlar alıyoruz. yine hamd ediyoruz, Allah'tan nimetini artırmasını istiyoruz ama öğretmen hakkını arayarak, bunun vesilelerini de araştırmalıdır.

artık ebs kimseyi kandıramamalı 300 tl gibi olabilecek ek ödemelerle. hükümet ölüme razı etti hatta öldürdü şu an. şimdi bir nefeslik zamma kimse kanmamalı ve çift maaştan değil tek maaşa göre hesap etmeli.

Geri