arkadaşlar yorum yazalım haberlere ancak ön plana dersimiz geri verilsin gibi sadece kendini düşünen bir meslek grubu görünümü vermek yerine bu dersin niçin önemli olduğu üstünde durulmalı.
BEN ŞU ŞEKİLDE YORUM YAZDIM.
Sayın devlet büyüklerimiz ve Milli Eğitim Bakanımızın yanlış bilgilendirilmeleri sebebi ile okullarda Bilişim dersine gerek yok gibi bir kanı oluşmuştur. Halbuki Bilişim ve İnternet sadece Klavye fare kullanmaktan ibaret bir alan olmadığı gibi toplumun ve öğrencilerin doğru yönlendirilmediği takdirde birçok problemi de beraberinde getirecek bir alandır. Bugün çocuklarımız bilgisayarı ve interneti sadece bir oyun alanı olarak görmektedir. Büyükler ise sadece sohbet ortamı olarak bilişimi kullanmaktadırlar. Tüm bu taraflar doğru eğitilmediği takdirde toplumda gördüğümüz aile içi problemler ve çocuklarda akıl yürütememe, yorum yapamama gibi fikir tutulması yaşanmaktadır.
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak ben sadece derslerimi geri almak için birşey istemiyorum. Toplumun doğru yetişmesi için bu derslerin daha etkin verilmesini ve konulmasını istiyorum.
TOPLUMUN TRAFİK EĞİTİM ALMADAN YOLA ÇIKMASI GİBİ BİŞEY BU BİLİŞİM VE İNTERNET KULLANIMI.