Arkadaşlar elimde yayınevlerinin verdiği flash belleklerden var. Belleği 2 ye bölmüşler ve bölümlerden birine yazma koruması koymuşlar. Acaba bu korumalı bölümün korumasını nasıl kaldırırım?
Bu yazılımı deneyebilirsiniz. Sorumluluk size ait. Usb flash diskte ne var ne yoksa silinir. Yanlış veya hatalı bir işlemde usb flash diski kaybetme durumu da olabilir.hocam benimde elimde bu tur bir flash var.bir bakmanız mumkun mu?
Dediğiniz programla rapor aldım hocam bi bakabilirseniz.ChipGenius ile bir rapor alıp buraya yükleyebilir misiniz.
Bu yazılımı deneyebilirsiniz. Sorumluluk size ait. Usb flash diskte ne var ne yoksa silinir. Yanlış veya hatalı bir işlemde usb flash diski kaybetme durumu da olabilir.Dediğiniz programla rapor aldım hocam bi bakabilirseniz.
Hocam Microsoft chip programları yok maalesef.Hocam diğer konunun içimde şunu göndermiştim ama araya karıştı. Bir türlü bulamadım.
64 gb usb bellek boşta bekliyor.
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/cozuldu-disk-yazmaya-karsi-korumali-hatasi.134190/page-11
Merhaba hocam. Şuna ait sürücüyü bulamadım. Bakabilir misiniz ?
Description: USB Bileşik Aygıt
(Microsoft Microsoft_ Nano Transceiver v2.0)
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: Full Speed
Max Current: 100mA
USB Device ID: VID = 045E PID = 0745
Device Vendor: Microsoft
Device Name: Microsoft_ Nano Transceiver v2.0
Device Revision: 0634
Controller Part-Number: Unknown
Bu yazılımı deneyebilirsiniz. Sorumluluk size ait. Usb flash diskte ne var ne yoksa silinir. Yanlış veya hatalı bir işlemde usb flash diski kaybetme durumu da olabilir.mrb arkadaşlar bende de promosyon usb bellek var.2 ye bölünmüş.bir bölümü cd olarak görünüyor.usb belleğe çevirebilirmiyim
Maalesef hocam, bahsettiğiniz programlar flashı görmedi.Sonuç nedir? Yazılımlar işinizi gördü mü?
Buradaki programları deneyebilirsiniz.Maalesef hocam, bahsettiğiniz programlar flashı görmedi.
hocam programı çalıştırıp start dememiz yetiyor mu?başka bir şey yapacak mıyız?Bu yazılımı deneyebilirsiniz. Sorumluluk size ait. Usb flash diskte ne var ne yoksa silinir. Yanlış veya hatalı bir işlemde usb flash diski kaybetme durumu da olabilir.
http://flashboot.ru/files/file/454/
Tek parça haline getirmek için start demeniz yeterli.hocam programı çalıştırıp start dememiz yetiyor mu?başka bir şey yapacak mıyız?
kendi mesajıma cevap vereyimhocam programı çalıştırıp start dememiz yetiyor mu?başka bir şey yapacak mıyız?
Allah razı olsun hocam.bu programla usb yi kullanabiliyorum.size gösterdiğim raporda hangi bölümlerle programı arattınızTek parça haline getirmek için start demeniz yeterli.
İlk haline benzer şekilde bir bölümü CD-ROM yapmak için ekstra işlemler yapmak gerekiyor.
Allah hepimizden razı olsun.Allah razı olsun hocam.bu programla usb yi kullanabiliyorum.size gösterdiğim raporda hangi bölümlerle programı arattınız