halilibobjk
Üye
Bu bir hata değil hocam, flash belleği çıkarıp Enter'a basın diyor
Hocam işlemi iptal edip yeniden başlayın. Kullandığınız flash bellek usb 3.0 olursa daha hızlı sürecektir. (Bilgisayar girişi de usb 3.0 desteklemeli)Rufusla neden uzun sürüyor? Bilgisayar için yaptımızda bu kadar üzün sürmezdi. DD kısmını seçerek yaptıgımızdan mı uzun sürüyor?
Maalasef usb 3.0 yok. Yüzde 30 da işlem başarısız hatası aldım. Flashı da pc görmüyor. Şu anda rufusla windows 7 yükleyerek flashı kurtarmaya çalışıyorum.Hocam işlemi iptal edip yeniden başlayın. Kullandığınız flash bellek usb 3.0 olursa daha hızlı sürecektir. (Bilgisayar girişi de usb 3.0 desteklemeli)
Aynı şekilde işlem yarıda kaldı ve belleği bilgisayar görmüyor. Siz sorunu çözebildiniz mi hocam?Maalasef usb 3.0 yok. Yüzde 30 da işlem başarısız hatası aldım. Flashı da pc görmüyor. Şu anda rufusla windows 7 yükleyerek flashı kurtarmaya çalışıyorum.
Bir şey daha sormak istiyorum hocam.
1. Pc lere kurdugumuz windows 10 faz2 akıllı tahtalara kursak olur mu acaba?
2.Bir de neden boyut bu kadar fazla?( 13GB)
Yarıda kalan işlemlerde Winsetupfromusb programı arayüzünden flash belleği formatlarken Fat32 seçin, düzeltip sonra yeniden NTFS yapabilirsiniz.Maalasef usb 3.0 yok. Yüzde 30 da işlem başarısız hatası aldım. Flashı da pc görmüyor. Şu anda rufusla windows 7 yükleyerek flashı kurtarmaya çalışıyorum.
Bir şey daha sormak istiyorum hocam.
1. Pc lere kurdugumuz windows 10 faz2 akıllı tahtalara kursak olur mu acaba?
2.Bir de neden boyut bu kadar fazla?( 13GB)
disk klonlama yöntemi ile yapabilirsiniz hocam.forumda bununla ilgili video ve program vardı.yardımcı olacak biri var mı acaba bu konuda?
bu sorunu çözen var mı?arkadaşlar ben böyle bir hata aldım.
rufus u 2. secenekteki gibi yaptım.