MarasliMuallim
Site Gezgini
Hocalarım, bir USB ye iki farklı işletim sistemi boot olacak şekilde yüklenebilir mi? Örneğin bir akıllı tahta imajı ve win10 bilgisayar için. Yükleme esnasında istediğimizi seçip ondan ilerleyeceğiz.
Hocam birde faz2 akıllı tahtaya imaj hazırlarken uefi seçeceğim değil miVentoy programı bu istediğinizi tam olarak yapıyor hocam. Bu programla Flash belleği hazırlayıp içine istediğiniz kadar windows İSO dosyasını atıp kurulum esnasında istediğinizi seçebilirsiniz kullanımı oldukça basit youtube da videolar mevcuttur.
EvetHocam birde faz2 akıllı tahtaya imaj hazırlarken uefi seçeceğim değil mi
Teşekkür ederim
Evet hocamHocam birde faz2 akıllı tahtaya imaj hazırlarken uefi seçeceğim değil mi
İnsanlarin nerde nasıl olduğunu bilmeden dalga geçmek nedir? Belki meslekte ilk yılı, belki hiç akıllı tahta ile çalışmadi, belki emin olamadi ondan sordu. Çok bilmek ama tepeden bakmak ne kadar doğru. Komik olan şeyi soyleyinde herkes gülsün. Ayıptır.sanırım öğrenciye gerekli bilgileri verdik ?
Sorulan soru işinize gelmiyor ise cevap veremezsiniz olur biter. Kalp kırmak haktir, vebali vardır. Bilginiz olsunsanırım öğrenciye gerekli bilgileri verdik ?
Hocam boşver. Emekliliği gelipte bu soruları soranları da gördü bu gözler. Soru sormak ayıp değildir. Öğrenmeyeni de gördüm. Ventoy kullan kullanımı gayet basit. daha karışık bir şey istersen ilerde uefi lagacy farketmesin dersen, easy2boot benim kullandığım program. Tahtayı shadow defender ile virüse karşı koru. (deepfreeze benzeri) ekilit ile öğrencilerden uzak tut. Bir daha seni kolay kolay kimse rahatsız etmez tahta için.Sorulan soru işinize gelmiyor ise cevap veremezsiniz olur biter. Kalp kırmak haktir, vebali vardır. Bilginiz olsun
Sağolun hocam. Allah razı olsunHocam boşver. Emekliliği gelipte bu soruları soranları da gördü bu gözler. Soru sormak ayıp değildir. Öğrenmeyeni de gördüm. Ventoy kullan kullanımı gayet basit. daha karışık bir şey istersen ilerde uefi lagacy farketmesin dersen, easy2boot benim kullandığım program. Tahtayı shadow defender ile virüse karşı koru. (deepfreeze benzeri) ekilit ile öğrencilerden uzak tut. Bir daha seni kolay kolay kimse rahatsız etmez tahta için.