USTA ÖĞRETİCİLER KADRO İSTİYOR(UZ)!(HABER EKTE)

Kodla Büyü

Kadro verilmeli mi?

• Evet

Oy: 16 36.4%
  • Hayır

Oy: 28 63.6%

• Kullanılan toplam oy
    44
Bu forumda ne zaman Kadro verilsin konusu açılsa her zaman Eğitim Fakültesi Mezunları, Öğretmen olamamış kişiler başkalarına çamur atıyor,sadece sizin mi kadro almaya hakkınız var sanıyorsunuz benciller!!! Gelişmiş ülkelere bakıldığında Yüksekokul Mezunları, yani Tekniker olarak nitelendirilen kişiler işe alınıp el üstünde tutulurken bu ülkede ise hep fakülte mezunları üstün olduklarını iddia ediyorlar, söyleyin bana hangi konuda sanatkarsınız? O beğenmediğiniz Halk Eğitimlerde görev yapan kişiler birer sanatkar ve insanlara sanat öğretiyorlar; kimisi el sanatları konusunda, kimisi halk oyunları konusunda, kimisi enstrüman çalma konusunda... Sadece bilgisayar açıp kapatmayı öğrenerek mezun olan Bilişim Teknolojileri Öğretmenine kadro vermiyorlarsa en doğrusunu yapıyorlar...

merhaba :) ben bu sene bilgisyar progrmcığından mezun oldum ve usta ögretici olmak istiyorum nasıl olabilirim tam detaylı bilgi vercek olan varmı? :) :roll:

Hemen bilip bilmeden yorum yapanlar olmuş kusura bakmayın arkadaşlar sizler öğretmen olmuşsanız o insanların kesinlikle kadro almaya hakları vardır. Dar açıdan bakmayalım o zman iki yıllık mezunlarını boşa okuyor o kadar 4 yıllık mezun varken ne gerek onlara! onların işini herkes yapar! yapmayalım arkdaşlar onlarında en doğal hakkı kadro almak nasıl çalışıolar ne şartlarda çalışıolar bilmeden konuşuosunuz. kadro verilmesede daha iyi şartlarda çalıştırılmalı.

Hocam, ne ilgisi var Allah aşkına, kimse kimsenin rızkını veremez, yada alamaz. Burada gayrı ahlaki olan durum; bir şekilde ahbap ilişkisi ile 100(lafın gelişi) tane 2 yıllık mezunundan birisinin halk eğitime girmesi ve bir kaç yıl sonra devlet memurluğu kadrosu istemesinden bahsediyoruz. Mesele iki yıllık v.s. olması değil yani anlayacağın. Madem haktan hukuktan bahsediliyor, yürekleri varsa yazsın hepsi, ama kıvırmadan hangileri nasıl girdiler halk eğitime. Neye göre istihdam edildiler. Yoksa devlet halk eğitimde şöyle bir kadro açtım der, kimlerin atanabileceğini belirtir, alımlarda şartlar bellidir, kriterlere göre alım yapılır kimseninde gıkı çıkmaz.

Geri