Merhaba arkadaşlar, bir uyku sorunum var ve umarım çözüm önerileriniz vardır.
Uykuya dalmak konusunda bir sıkıntım yok ama uyku sırasında sürekli dönüyorum. 7-8 saatlik uyku sırasında belki 20 kez dönüyorumdur. Horlamam olmadığından uyku apnesi olmadığımı düşündüm yine de KBB doktoruna gözüktüm bir sıkıntı olmadığını ama yine de bu tarz uyku sorunu için araştırma hastanesinde uyku testine tabi tutulmam gerektiğini burada ki imkanlarla teşhis koyamayacağını söyledi. Stressli bir hayatım yok. 33 yaşındayım. Gece yemelerim yoktur.sigaram ve çok fazla kafeinli içecek tüketmem. Genel kan tahlilim normal.Kilom normal. Hafta da iki spora giderim, diğer günler fırsat buldukça yürüyüş yaparım. Hiç ilaç kullanmadım. Yaklaşık 3 senedir bu sorunu yaşıyorum. Magnezyum takviyesinden, ılık duşundan, mistik müziklerden denemediğim çare kalmadı
dün maç sonrası duş alıp papatya çayı içtim 12 gibi uyudum 2 gibi kalktım. 2 saat uyudum uyumadım gözler cin gibi açıldı. sanki uykumu almış gibi. bir saat debelenme sonrası uyusam da kalitesiz uykuma bir yenisi daha eklendi. Bu dönüşleri azaltabileceğim önerileniz varsa çok sevinirim