hocam amaç ne?cidden merak ediyorum? virüsün insan eliyle üretildiği fikri bana da uzak değil...ama asıl amaç ne? dünya nüfusunu eksiltmek mi ? argümanlar neler?
ÜSTNOT: Komplo teorisi, laiklik elden gidiyeah diten dalgacılar okumasa da olur.
hocam amaç 500 milyona düşürmek 8 milyar'ı.Robert malthus nüfus bilimci, bu işi ortaya atan adamlardan, gıdanın yetmediği-o yüzden nufusun azaltılması gerektiği.Dünya ısınıyor palavralarıyla başladılar yıllardır devam şimdi bill gates stratosfer e bi şeyler püskürtecekmiş.
doğum kontrol hapları- gdo ile kısırlaşma olayı- sperm sayıları 32 milyondan 6-7 milyona düşmüş durumda.
Amaç Tek dünya devleti, kontrol edilebilir modern köleler BUrada şunu diyenler oluyor bana, kontrol etse ne olacak, İNSAN HER ZAMAN KONTROL ETMEK İSTER. GÜÇ OLAYI. mason francis bacon şunu der "bilgi güçtür",her türlü bilgi güçtür e dönmüş durumda şuan. Kamera-ses-yazı kontrolü.
Dünyada insanlar ikiye ayrılır,şeytaniler ve rahmaniler. bu kesim şeytaniler. Bu işin temeli de şu, insanın nefsi var, haz-hız-seks-güç-kontrol vs. nin fazlası aşırısı- nasıl nefsini kabartıyor, sürekli fazlasını istiyor, böyle bir mantık.
Kitap: 300 ler komitesi > şuan aklımda bu var.
Bakınız,etiketler : tavistock enst. , bohemian grove, bilderberg, vs...
Person of interest , Black mirror dizileri çok önem arz ediyor, izlemediyeseniz tavsiye ederim hocam.