5. Modül biterse, bugün yada yarın yüklerim.Teşekkürler. Acaba eksik modüller ne zaman yüklenir?
4. Modülü de ay sonuna doğru bitirip yüklemeyi düşünüyorum.
5. Modül biterse, bugün yada yarın yüklerim.Teşekkürler. Acaba eksik modüller ne zaman yüklenir?
@muhalif33 Hocam Allah razı olsun sizden.. Ellerinize sağlık..5. Modülün özetini ilk bölüme ekledim. iyi çalışmalar...
Son olarak 4. modül kaldı. Bu ay sonuna kadar onu de yüklerim inşallah.
Ayrıntısı biraz fazla olduğundan yavaş ilerliyorum. Bu ay sonuna kadar bitirmeye çalışacam.@muhalif33 Hocam Allah razı olsun sizden.. Ellerinize sağlık..
4. modülü tamamlayabildiniz mi?
Metin OZDAMARLAR Hocamızın denemeleri. Şahsen soruların güzel hazırlandığını düşünüyorum.Bu arada, güzel soruların olduğu pdf veya link varsa buraya eklerseniz iyi olur.
Emeğine sağlık hocam.4. Modül de bitti ve ilk mesaja yükledim. Ayrıntılı ve ekleri olduğu için biraz uzun oldu. Ayrıca modüllerin tamamının özetini ilk mesajdan indirebilirsiniz. İyi çalışmalar...
Özetin özetinin özeti çıkarsa oturup çalışırım belki yok mu bi baba yiğit.kısa özet
@muhalif33 hocam ellerinize sağlık.. Allah razı olsun..Özeti biten modülleri, son düzenlenmiş halleriyle yükledim. Forumu bilmeyen arkadaşlarınıza da paylaşırsanız belki faydası olur. (Faydalananlardan bir DUA isterim)
İyi çalışmalar...
Not: Olabildiğince, modüllerin önemli yerlerini geniş şekilde özetlemeye çalıştım. Tüm modülleri en az 1 kere okursanız, özetler daha faydalı olacaktır.
Kaynak: MEB
şurada bir deneme sınavı var hocam güzel hazırlanmış gibiDeneme sınavları ve soruların olduğu farklı pdfler yada linkleri eklerseniz iyi olur.