Uzman/Başöğretmenlik Eğitim Sonrası

Kodla Büyü

bomax01

Süper Üye
Süper Üye
Uzmanlık ve başöğretmenlik eğitimini tamamladıktan sonra; MEBBİS - Hizmetiçi Eğitim Modülü - Kursiyer İşlemleri - Faaliyet Değerlendirme ekranından faaliyeti değirlendirmeniz gerekmektedir.

Bugün (2.1.2025) tarihinde okul/ilçe/il eğitim tamamlama onayları başlaması gerekiyor ANCAK bu ekranı öğretmen MEBBİS ekranından takip edemiyor. Beklemede kalınacak.
Onay sonrası e-devlet sitesinde Belgeye ulaşım sağlanması gerekiyor.

Uzmanlık ve başöğretmenlik eğitimini tamamladıktan sonra; MEBBİS - Hizmetiçi Eğitim Modülü - Kursiyer İşlemleri - Faaliyet Değerlendirme ekranından faaliyeti değirlendirmeniz gerekmektedir.

Bugün (2.1.2025) tarihinde okul/ilçe/il eğitim tamamlama onayları başlaması gerekiyor ANCAK bu ekranı öğretmen MEBBİS ekranından takip edemiyor. Beklemede kalınacak.
Onay sonrası e-devlet sitesinde Belgeye ulaşım sağlanması gerekiyor.

İlgili modülün yazılması bitince öğretmenlere de görünür herhalde.

Okul idaresi bizden 3 er adet sertifika çıktısı istedi. Okul müdürü imza onay işlemi yaptı.

Maaşlar için gerekli olduğu ifade edildi.

Okul idaresi bizden 3 er adet sertifika çıktısı istedi. Okul müdürü imza onay işlemi yaptı.

Maaşlar için gerekli olduğu ifade edildi.
kendine gereksiz iş çıkarmış. Seminer bitirme belgesiyle herhangi bir işlem yapılamaz. Bugün başlayacak onay işlemlerinin ardından E-devletten alınacak Uzman/Başöğretmen sertifikası ile ancak işlem yapılabilir. Sanırım ona da gerek kalmayacak. Muhasebe ve özlüğe sistem üzerinden aktarma yapılacak diye biliyorum.

kendine gereksiz iş çıkarmış. Seminer bitirme belgesiyle herhangi bir işlem yapılamaz. Bugün başlayacak onay işlemlerinin ardından E-devletten alınacak Uzman/Başöğretmen sertifikası ile ancak işlem yapılabilir. Sanırım ona da gerek kalmayacak. Muhasebe ve özlüğe sistem üzerinden aktarma yapılacak diye biliyorum.
Bence de öyle olmalı zaten hocam. Aşağı yukarı 300bin öğretmenden bahsediliyor. İllaki otomatik çözeceklerdir.

Mebbis başvuru modülünde eğitim programı durumu yansımış.

Eğitim Programı Durumu: Eğitim programını tamamladınız.

Bize İlçe Memden gelen bilgilendirme bu şekilde

DUYURU…!
EBA üzerinden Baş Öğretmenlik ve Uzman Öğretmenlik uzaktan eğitim seminerlerini tamamlayan öğretmenlerimiz;

Baş Öğretmenlik ve Uzman Öğretmenlik Sertifikalarını yeni açılacak Mebbis modülünde sertifika şartlarını taşıyıp taşımadıkları yönünden okul/kurum müdürlüğü, ilçe millî eğitim müdürlüğü onayından sonra il değerlendirme komisyonlarınca değerlendirildikten sonra çıkarabileceklerdir.

Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülünden alınan seminer tamamlama belgeleri (e-sertifika) baş öğretmenlik veya uzman öğretmenlik sertifikası değildir. Mali haklardan yararlanmak için kullanılamaz.

Öğretmenler göremiyormuş:

IMG_0231.webp

MEBBİS Kurum girişi sonrası Kariyer Basamakları butonundan - İlçelere açıklama toplantısı yapılıp bilgi verilecek sanırım.

Geri