Okul onayladı. İlçe bekleniyor
Okulun onayladığını nereden gördünüz arkadaşlar
Okul onayladı. İlçe bekleniyor
Okulun onayladığını nereden gördünüz arkadaşlar
Müdür ekran kaydı gönderdiOkulun onayladığını nereden gördünüz arkadaşlar
Ne müdürler var vallaha. Bizde hiç bir bilgi yok. Hayırlı olsun hocam.Müdür ekran kaydı gönderdi
günü dolmayana onay butonu açılmıyor. herkes tam gününün dolduğu tarihte onaylanabilecek.Hocam onaylar 15 Mart'a kadar süresi dolan öğretmenleri mi kapsıyor?
Bu şekilde girince ana sayfayı yenileyip öyle kalıyor. Yeni bir sayfa açılmıyor. Girebilen oldu muKişisel mebbis sayfasına kariyer basamakları modülü eklenmiş. Meb ajandadan karekod doğrulaması ile giriliyormuş:
Ekli dosyayı görüntüle 78116
işini görür mü
Ben de giremedim.Bu şekilde girince ana sayfayı yenileyip öyle kalıyor. Yeni bir sayfa açılmıyor. Girebilen oldu mu
Bu şekilde girince ana sayfayı yenileyip öyle kalıyor. Yeni bir sayfa açılmıyor. Girebilen oldu mu
onclick="window.location.href='/Kariyer/KBM00001.aspx'"><td colspan="2" title="Öğretmenlerin Kariyer Basamakları Sınav Bilgileri"Bu şekilde girince ana sayfayı yenileyip öyle kalıyor. Yeni bir sayfa açılmıyor. Girebilen oldu mu
Arkadaşlar uzmanlık için güncel kanun ve sayıya göre dilekçe örneği var mı ?
Bizimkiler Cuma onaylanmış (okul/ilçe/il hepsi tamam).il de onayladı ama hala sisteme düşmedi serfitika. düşsseydi derece onayını yazacaktım. bekle bekle yorulduk