Uzman/Başöğretmenlik Eğitim Sonrası

Kodla Büyü
Galiba kapsamıyor hocam, benim de 10 mart tarihinde doluyor 20 yıllık süre ama bizim müdür de beni aradı ve onay veremediğini söyledi. Zamanı geldiğinde onaylayacağını söyledi.

Benim il de onayladı. Müdür ekran görüntüsü yolladı. Ama e devlette gözükmüyor sertfika. Mebbiste de uzman öğretmen yazmıyor ve derece ilerlemesi yok. Bilginize

Bugün mebbis - kişisel hizmetler bölümünde ve e-devlet platformunda görebilcek miyiz?

Kişisel mebbis sayfasına kariyer basamakları modülü eklenmiş. Meb ajandadan karekod doğrulaması ile giriliyormuş:

IMG_0245.webp

Bu şekilde girince ana sayfayı yenileyip öyle kalıyor. Yeni bir sayfa açılmıyor. Girebilen oldu mu
onclick="window.location.href='/Kariyer/KBM00001.aspx'"><td colspan="2" title="Öğretmenlerin Kariyer Basamakları Sınav Bilgileri"
asıl link üstteki
ama Linke tıklayınca buraya yönlendiriyor.
ttps://mebbisyd.meb.gov.tr/main.aspx?tckisitlamanotallowed=KBM01003
TC kısıtlaması var şu an.

Arkadaşlar uzmanlık için güncel kanun ve sayıya göre dilekçe örneği var mı ?

Şunu kullanabilirsiniz:

…………………… MÜDÜRLÜĞÜNE

…………………

Okulunuzda kadrolu …………. Öğretmeni olarak görev yapıyorum. …. Ocak 2025 tarihinde adıma düzenlenen ekteki ………. Öğretmenlik Sertifikası ile Öğretmenlik Meslek Kanununu uyarınca hak kazandığım derece terfiinin yapılmasını ve MEBBİS ile KBS’ye işlenmesini talep ediyorum.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

TCKN: ………………… …./01/2025

………………………

il de onayladı ama hala sisteme düşmedi serfitika. düşsseydi derece onayını yazacaktım. bekle bekle yorulduk

ocak ayına yetiştirmezler bence, yetişmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

İl muhasebe bölümü ile görüşen var mı? Tanıdığı olan falan varsa. Onlar net bilgiyi bilerler sanırım.

Mebbis Kariyer Basamakları Modülü öğretmenlere de açıldı oradan durumunuzu takip edebilirsiniz.

Geri