VİTAMİN ÖĞRETMEN HAKKINDA

Kodla Büyü
MEB VİTAMİNE OKUL GİRİŞİ YAPMIŞTIM.
Evden dahi girebiliyordum.
Son bir aydan bu yana MEB vitamine evden girişi yapamıyorum.Sizlerde durum nasıl :?:
Şifre sorunu yok .Kişisel bilgilerimi mebsisten görüntüledim ama Vitamin cevap vermiyor...

COBOL' Alıntı:
Son bir aydan bu yana MEB vitamine evden girişi yapamıyorum.Sizlerde durum nasıl :?:
Şifre sorunu yok .Kişisel bilgilerimi mebsisten görüntüledim ama Vitamin cevap vermiyor...

dün denemiştim ve az önce de denedim evden giriyor, okuldanda hocam.

ben okuldan giremiyoprum kullanıcı adını girdikten sonra boş sayafaya yönlendiriyor.

mrb arkadaşlar, benm de vitaminle ilgili bir problemim var. öğretmen girişinden ilk kez giriş yapacağım için okuldan bağlanmam gerekiyor. deniyorum okul bağlantısıyla fakat okuldan giriş yapınız diye bir uyarı veriyor. vitamin destek hattıyla görüştüm. bana okulda birden fazla internet bağlantısının olabileceğini söylediler ve okula tahsis edilen bağlantıdan girmemi istediler. okulda kaç tane birbirinden farklı bağlantı olduğunu nasıl öğrenebilirim? ayrıca böyle bir durumla daha önce karşılaşan var mıdır??

the_korsan' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

dün denemiştim ve az önce de denedim evden giriyor, okuldanda hocam.
Ben yukarıda TENTEN hocamın verdiği sanırım ilköğretim Vitamin olyor????
Linkten---Link ilköğretin MEb vitamin olarak doğru olan MEBSİS giriş linki ise) https://mebbis.meb.gov.tr/SSOlogin.aspx?URL=http://www.vitaminogretmen.com/giriş yapmayı yine az evvel denedim.Sanırım bir tek ben giriş yapamıyorum.
MEBSİS e giriş yapabiliyorum.
Deneyipte ilköğretim MEB girişi yapabilen arkadaşlara saygılar.

Arkadaşlar mebvitamin.com sitesinde genel bir problem var. Benim okulumda dahil olmak üzere birçok okulun İP adresini tanımıyor bundan ötürüde okullarda öğrenci girişi yapılamıyor. Aynı şekilde öğretmen girişlerinde de ilk girişin okul İP'si ile yapılması gerektiği için daha önce sisteme okuldan giriş yapmamış öğretmenler, MEBBİS şifreleri olsa dahi sisteme hiç bir şekilde giriş yapamıyor. Bu konu ile ilgili MEBVİTAMİN destek hattını arayıp arıza kaydı bırakmak istedim fakat sistemin teknik sebeplerden dolayı arıza kaydı alamadığını Pazartesi tekrar aramam gerektiğini söylediler. vitaminogretmen.com portalına bende daha önce giriş yapmamıştım. Şimdi giriş yapmaya çalıştığımda mebbis kullanıcı adı şifremi girdikten sonra beyaz bir ekran geliyor başka bir ekran açılmıyor. Aynı problemin bu portalda da olduğunu düşünüyorum. İnşallah bir an önce düzeltirler sistemdeki problemi. Branş ve Sınıf öğretmeni arkadaşlar için çok faydalı bir sistem olduğunu düşünüyorum.

BBNET
Geri