van da norm fazlası öğretmenler

Kodla Büyü

mekrel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
van da norm fazlası öğretmenler belirlendi ve okulara iletildi herkes görmüştür heralde yazıyı.. sene başında norm güncellemesi yapmamıza rağmen şimdi norm fazlası görünüyorum fakat bi yandan da btr öğretmeni olduğumdan ne olacağı belli değil.. norm fazlası atamaları hakkında duyum alan varsa paylaşsın lütfen..

bitliste norm fazlası atamaları için tercihleri 5 aralıkta teslim ettik. Sonuçları bekliyoruz. Dediğiniz gibi BTR olan 4-5 arkadaş var toplam 9 kişiyiz zaten. Ama onlarda tercih yaptı galiba.

Görevlendirme olması bir şey değiştirmiyor hocam, başka okula alırlar kadronuzu, gittiğiniz okulda baştan görevlendirme istersiniz. Bizzat başıma geldi. İkinci döneme kadar bile beklemediler, dönemin ortasında okul değiştirdik :(

biz de herhangi bir şey yok ama sadece ookullardaki norm fazlası öğretmenleri gösteren yazı verdiler herhangi bir tercih yada atama hakkında ses yok..

Yakındır o da hocam... :( Hangi okulu seçtiğinizle ilgili ilçe gelip dilekçe vermenizi ister , vermessenizde resen atarlar...

Hocam bende vandayım ve norm fazlası görünüyorum kontenjan.meb de.bizim okula böyle bir yazı gelmedi. yazı ne zaman geldi ve isim listesini göndermeniz mümkünmü acaba.

hocam her okula sadece kendi norm sayılarını içeren liste geldi ben muradiyedeyim.. sizhangi ilçedensiniz gerekirse ilçe millieğitime sorun onlar size söyler..

mekrel' Alıntı:
van da norm fazlası öğretmenler belirlendi ve okulara iletildi herkes görmüştür heralde yazıyı.. sene başında norm güncellemesi yapmamıza rağmen şimdi norm fazlası görünüyorum fakat bi yandan da btr öğretmeni olduğumdan ne olacağı belli değil.. norm fazlası atamaları hakkında duyum alan varsa paylaşsın lütfen..

hocam ne zmn geldi yazı..ayrıca gelen yazıda bütün okulların norm fazlası öğretmen listeleri var mı?

Allah sabır servis.. hem Van'da olmak hemde norm fazlası olmak okul okul dolaşmak zor.

az önce il milli eğitimle görüştüm bu aralar yeni açılan öğretşm kurumlarına yapılan atamalarla ilgileniyorlar bu ayın sonunda yada ocak ayı başında okullardaki norm fazlası öğretmenlerin attamaları için tercihler alınmaya başlanacağını ve ikinci dönem yeni görev yerlerinde olacaklarını söylediler.. okullara norm fazlası öğretmenlerin kimler olduğunu belirten yazılar gönderilmiş sizinde yakında elinize ulaşır..

hocam ben de vandayım toplam 14 saat dersim var (hatta bugun okuldaki arkadaşlarla bunu görüşüyorduk norm fazlası mıyım diye) bilemiyorum ama bize daha yazı gelmedi eğer elinizde mevcut ise bizlere gönderebilrseniz çok iyi olur.

hocam her okula kendi öğretmenlerinin yer aldığı yazı geliyor.. mevcut norm fazlası listesi ve tercih yapılabilecek kurumlar ay sonunda ilanedilecek..

bil_kay' Alıntı:
Hocam bende vandayım ve norm fazlası görünüyorum kontenjan.meb de.bizim okula böyle bir yazı gelmedi. yazı ne zaman geldi ve isim listesini göndermeniz mümkünmü acaba.

evet ne zaman geldı nerede .. ben mebbiste norm fazlasıyım gordum ama yazı gelmedıı

bişe sorucamm dıyelım ben kendı okulumdan norm fazlası oldugum ıcın vanda baska okula tercoh yaptım .. benım okulum 3 yılllıksa 1 yılımı bıtırdıysem gıttıgım okulda bu sure sıfırlanıor mu . es durumu yada herhangı bır durumda problem cıkıor mu.. ve tercıh yapomak ıstemıorsam yapmayabılıor muyum

geçen hafta ilçemilli eğitimden gidip yazıyı aldım kontenjan mebteki ile aynı fazla görünüyorum 4 saat dersim varmış gibi görünüyor.. biz 8 saat ders olduğunu haziran ayında girdik ancak ekim ayında tekrar norm güncellmesi vardı ve yapmamışlar ilçe milli eğitim kafasına göre yapmış.. ayrıntılı bilgiyi van il milli eğitim müdürlüğünden alınan dahili numara 148 arkadaş açarsa sorunuzu sorarsınız..

mekrel' Alıntı:
geçen hafta ilçemilli eğitimden gidip yazıyı aldım kontenjan mebteki ile aynı fazla görünüyorum 4 saat dersim varmış gibi görünüyor.. biz 8 saat ders olduğunu haziran ayında girdik ancak ekim ayında tekrar norm güncellmesi vardı ve yapmamışlar ilçe milli eğitim kafasına göre yapmış.. ayrıntılı bilgiyi van il milli eğitim müdürlüğünden alınan dahili numara 148 arkadaş açarsa sorunuzu sorarsınız..
hocam ben de van'dayım. lisede norm fazlası gözükmemek için kaç ders lazım ?

norm fazlası öğretmenler için başvurular başlamış il milli eğitim sitesinde link var ancak açılmıyor şimdilik..

hocam bilmiyorum henüz açamadım başvuru kılavuzunu ama resen atanacağımızı öğrendim il atama biriminden.. kılavzu indirirsek öğrenebiliriz daha iyi ama açılmıyor..

van milli eğitimin kurumnetten gönderdiği kılavuz elinde olan varsa buraya eklemesi mümkün mü.. internetten indiremedik yardımcı olacak varsa seviniriz..

Geri