Re: veee sonunda DEV KLAVYE PANOMUZ HAZIR... ( Dosya Eklendi )
Alternatif link eklendi.
onlyyou23' Alıntı:demekki aynı hata herkesde var
Alternatif link eklendi.
onlyyou23' Alıntı:demekki aynı hata herkesde var
Ulan üçkağıtçı evlendikten sonra kopardın irtibatı. Biz aramıyoruz sen hiç aramıyorsun. Sana yok sen indirme dosyayı :verymad: :verymad:cyberyahya' Alıntı:suatcım tebrikler.yapmışsın yine yapacağını.sendende bu beklenirdi. özgün ve güzel tasarımlarına bir yenisini daha eklemişsin.özledik be kardeşim.en kısa zamanda buluşalım.
mutlumuydukki11' Alıntı:öncelikle hocamı tebrik ediyorum. ayrıca teşekkür ediyorum paylaşımda bulunduğu için. ben de bu dosyayı indirdim ve photoshopla f klavyeye dönüştürdüm baskısını aldım. bilgisayar laboratuarına astım. paylaşım için tekrardan teşekkürler.
vgm hocanın yapmış olduğu q klavye panosunu f klavyeye çevirdim.vgm' Alıntı:mutlumuydukki11' Alıntı:öncelikle hocamı tebrik ediyorum. ayrıca teşekkür ediyorum paylaşımda bulunduğu için. ben de bu dosyayı indirdim ve photoshopla f klavyeye dönüştürdüm baskısını aldım. bilgisayar laboratuarına astım. paylaşım için tekrardan teşekkürler.
hocam fotoğrafını çekip yayınlarmısınız?
mutlumuydukki11' Alıntı:vgm hocanın yapmış olduğu q klavye panosunu f klavyeye çevirdim.vgm' Alıntı:mutlumuydukki11' Alıntı:öncelikle hocamı tebrik ediyorum. ayrıca teşekkür ediyorum paylaşımda bulunduğu için. ben de bu dosyayı indirdim ve photoshopla f klavyeye dönüştürdüm baskısını aldım. bilgisayar laboratuarına astım. paylaşım için tekrardan teşekkürler.
hocam fotoğrafını çekip yayınlarmısınız?
linki
http://hotfile.com/dl/34609379/13fa408/pano.rar.html