manyakkedi' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama excelde sıkıntıdan hazırladığım otomatik tıklama mantığına dayanan programı paylaşayım. Makrolara izin vermeniz gerekecek. E-okula giriş yapmadan önce Geliştirici-->visual basic kısmından kodları inceleyebilir, inceletebilirsiniz. Kullanımı kolay ama "Yardım" kısmında resimli anlatımı da mevcuttur.
tupcu46' Alıntı:manyakkedi' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama excelde sıkıntıdan hazırladığım otomatik tıklama mantığına dayanan programı paylaşayım. Makrolara izin vermeniz gerekecek. E-okula giriş yapmadan önce Geliştirici-->visual basic kısmından kodları inceleyebilir, inceletebilirsiniz. Kullanımı kolay ama "Yardım" kısmında resimli anlatımı da mevcuttur.
Harika ve bir o kadar da işe yarar bir program. Hocam bir de bu ekrana öğrenci, anne ve baba'nın TC'lerini de ekleyebilirsek harika olur bence. Velilerin TC'leri de çoğu zaman gerekli oluyor.
manyakkedi' Alıntı:tupcu46' Alıntı:manyakkedi' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama excelde sıkıntıdan hazırladığım otomatik tıklama mantığına dayanan programı paylaşayım. Makrolara izin vermeniz gerekecek. E-okula giriş yapmadan önce Geliştirici-->visual basic kısmından kodları inceleyebilir, inceletebilirsiniz. Kullanımı kolay ama "Yardım" kısmında resimli anlatımı da mevcuttur.
Harika ve bir o kadar da işe yarar bir program. Hocam bir de bu ekrana öğrenci, anne ve baba'nın TC'lerini de ekleyebilirsek harika olur bence. Velilerin TC'leri de çoğu zaman gerekli oluyor.
Anne, baba TC kimlik numaraları eklendi.
perfeks' Alıntı:Arkadaşlar e okula giriş yap dedikten sonra diğer menülere tıklayamıyorum sürekli runtime error 91 object variable or with block variable not set hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim acil gerekli.
manyakkedi' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama excelde sıkıntıdan hazırladığım otomatik tıklama mantığına dayanan programı paylaşayım. Makrolara izin vermeniz gerekecek. E-okula giriş yapmadan önce Geliştirici-->visual basic kısmından kodları inceleyebilir, inceletebilirsiniz. Kullanımı kolay ama "Yardım" kısmında resimli anlatımı da mevcuttur.
tupcu46' Alıntı:manyakkedi' Alıntı:tupcu46' Alıntı:manyakkedi' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama excelde sıkıntıdan hazırladığım otomatik tıklama mantığına dayanan programı paylaşayım. Makrolara izin vermeniz gerekecek. E-okula giriş yapmadan önce Geliştirici-->visual basic kısmından kodları inceleyebilir, inceletebilirsiniz. Kullanımı kolay ama "Yardım" kısmında resimli anlatımı da mevcuttur.
Anne, baba TC kimlik numaraları eklendi.
Hocam ellerine sağlık. Gerçekten çok güzel oldu. Bir kaç bir şey daha istesem sıkıntı olur mu sizin için acaba ?
Ekli Dosyadaki gibi olursa mükemmel olur diye düşüyorum.
s_kajmeran' Alıntı:manyakkedi' Alıntı:Konuyu hortlatmak gibi olacak ama excelde sıkıntıdan hazırladığım otomatik tıklama mantığına dayanan programı paylaşayım. Makrolara izin vermeniz gerekecek. E-okula giriş yapmadan önce Geliştirici-->visual basic kısmından kodları inceleyebilir, inceletebilirsiniz. Kullanımı kolay ama "Yardım" kısmında resimli anlatımı da mevcuttur.
Sheets("Anasayfa").WebBrowser1.Navigate ("http://e-okul.meb.gov.tr")
satırında hata veriyor...