Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Veli Bilgilerini Excele Aktarma

Konu, 'E-Okul' kısmında prentice tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğeni:
    78
    Söylemeyi unutmuşum. Sadece giriş yapan kişinin dersine girdiği sınıfların listesini alır.
     
  2. hastasıyız dede

    hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    31 Aralık 2012
    Mesajlar:
    2.747
    Beğeni:
    63
    5 ve 6 ların hepsinin dersine giriyorum ama hiçbir liste ve ya cilt no bilgisi almadı. idare şifresi ile deneyen var mı?
     
  3. mokumus67

    mokumus67 Aktif Üye

    Kayıt:
    12 Ağustos 2015
    Mesajlar:
    193
    Beğeni:
    10
    Künyeden rapor alıp Excel ile düzenleyebilirsiniz.
     

    Ekli Dosyalar:

  4. sanalomer

    sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Eylül 2007
    Mesajlar:
    944
    Beğeni:
    14
    Hocam, excel 'de otomasyon yazımları için bir ders vermeniz ya da kaynak bildirmeniz mümkün mü? Çalışmalarınız için teşekkürler.

    E-okul'u aç 'a tıklattığımda runtime error hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
     
  5. ekrem07

    ekrem07 Üye

    Kayıt:
    12 Ekim 2017
    Mesajlar:
    2
    Beğeni:
    0
    Hocam konuyu yeniden hortlatmış oluyorum ama öğrencinin anne baba "Sağ/Ölü" ve "Birlikte/ayrı" seçeneklerini de ekleyebilir miyiz bu dosyaya? Okulumuzda yetim öğrencilerle ilgili bir çalışmamız var o yüzden çok öenmli bu konu.
     
  6. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğeni:
    78
    Ekledim hocam.
     

    Ekli Dosyalar:

  7. acer50

    acer50 Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    22 Ekim 2009
    Mesajlar:
    1.193
    Beğeni:
    41
    tam aradığımı buldum derken liselerde çalışmadığını öğrenerek yıkıldım :( yok mudur bi çaresi??
     
  8. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğeni:
    78
    E-okul liseyi hiç görmedim, yardımcı olamayacağım.
     
  9. ekrem07

    ekrem07 Üye

    Kayıt:
    12 Ekim 2017
    Mesajlar:
    2
    Beğeni:
    0
    Allah razı olsun hocam. Çok makbule geçti
     
  10. klmno

    klmno Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    30 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.321
    Beğeni:
    40
    Guzel olmus
     
  11. klmno

    klmno Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    30 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.321
    Beğeni:
    40
    ortaöğretim kurumlarında çalışmıyormu. lise de çalışan uygulaması varmı
     
  12. klmno

    klmno Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    30 Kasım 2015
    Mesajlar:
    1.321
    Beğeni:
    40
    Yokmu lise icin bir uygilama
     
  13. sanalomer

    sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Eylül 2007
    Mesajlar:
    944
    Beğeni:
    14
    Hocam sizden çok rica ediyorum. Bunu aşama aşama ders halinde anlatır mısınız? Gerçekten çok büyük iyilik yapmış olacaksınız.
     
  14. omerenator

    omerenator Üye

    Kayıt:
    28 Kasım 2017
    Mesajlar:
    10
    Beğeni:
    11
    Bir müzik öğretmeni olarak şöyle bir yöntem bulmuştum. Hazır Test diye bir program var bulabilirsiniz internette. O programın içerisinden e-okula bağlanıp bilgileri çekebiliyorum. İstediğim hangi bilgi ise onu işaretleyip excel çıktısını alabiliyorum. Umarım işinize yarar.
     
  15. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğeni:
    78
  16. alper_kizil

    alper_kizil Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    14 Şubat 2007
    Mesajlar:
    282
    Beğeni:
    1
    teşekkürler
     
  17. kaplan1967

    kaplan1967 Üye

    Kayıt:
    1 Nisan 2007
    Mesajlar:
    18
    Beğeni:
    0
    merhabalar e okul sayfasında resimdeki sayılar çıkmıyor komut hatası veriyor.İlginize teşekkürler
     
  18. manyakkedi

    manyakkedi Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2008
    Mesajlar:
    282
    Beğeni:
    78
    Hocam hatayı kapatıp tarayıcı sayfasından E-Okul Giriş butonuna bastığınızda çalışıyor.
     
  19. sanalomer

    sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Eylül 2007
    Mesajlar:
    944
    Beğeni:
    14
    Belki çok vaktinizi alacak, kodların içine biraz daha açıklayıcı bilgileri yazarsanız çok makbule geçer. Kodlara bakınca çözümlüyorum. Ama bazılarını anlayamadım. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
     
  20. sanalomer

    sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Eylül 2007
    Mesajlar:
    944
    Beğeni:
    14
    makroyu çalıştırdığımda;
    Run-Time Error '32809':
    Application-defined or object-defined error

    hata penceresi alıyorum. Seçenek düğmelerinden "Debug" a tıkladığımda eokulAç() yordamı içinde;
    Sheets(4).WebBrowser1.Navigate ("https://e-okul.meb.gov.tr")
    satırında hata gösteriyor.

    Kullandığım sürüm office 2007
     
    Son düzenleme: 24 Temmuz 2018

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal