2021 Temmuz-Aralık enflasyonunun yüzde 25,48 ve kamu görevlilerinin 2022 Ocak maaş ve ücretlerine yansıyacak enflasyon farkının ise yüzde 22,48 olduğunu vurgulayan Yalçın, 2021 Aralık ayı enflasyon rakamlarının hedeflerin tutmadığını, tahminlerin şaştığını gösterdiğini savundu.ben bir şey anlamadım enflasyon farkı 18,64 mü 22,48 mi?
Ek zam gelmezse 5+22,48 mi yani?2021 Temmuz-Aralık enflasyonunun yüzde 25,48 ve kamu görevlilerinin 2022 Ocak maaş ve ücretlerine yansıyacak enflasyon farkının ise yüzde 22,48 olduğunu vurgulayan Yalçın, 2021 Aralık ayı enflasyon rakamlarının hedeflerin tutmadığını, tahminlerin şaştığını gösterdiğini savundu.
Haberlerde şöyle geçiyor.
%5 e %22,48 eklerseniz 27,48 yapmaz. %28,59 yapar Hocam .normalde öyle ikisini toplayınca 27.48 yapıyor ama memurlar.net'te de 28,59 olarak yazdılar zammı. Sanırım enflasyonun küsüratında bir anlaşmazlık var
Birikimli toplama var o zaman tamam. Şimdi anladım.%5 e %22,48 eklerseniz 27,48 yapmaz. %28,59 yapar Hocam .
Birikimli toplama var o zaman tamam. Şimdi anladım.
En az 2021 yılı toplam alacağımız zam %50 olmalı. Özel sektöre verdirip kendin kamu olarak o zammı yapmazsan olmaz.Verilecek zam %40 ve üstü olmazsa memnun değilim
ben ne dediysem o tanıyorum artık arkadaşı%5 + enflasyon farkı+ %3 diyorum var mı arttıran
Rahmetli Turgut ÖZAL'a işçi düşmanı derlerdi. İşçiler grevlerde böyle bağırırdı.Reis yanıltmadı! Bu konuda çok istikrarlı.
Sayın hocam işime gelmeyen diye bir şey yok ispatla belgele bizde aydınlanalım. Suriye'deki araplar bizi nasıl sırtımızdan vurmuşlar? İran sınırından Mısır'a, Sudan'a kadar Yemen'den Şanlıurfa Akçakale, Kilis'e, kadar geniş coğrafyada hangi arap bizi sırtımızdan vurmuş.
Devletler arası ilişkilerde çıkarlar var diyorsun peki
Pakistan'ın kurtuluş savaşımız sırasında çıkarı mı vardı da kadınlar bileziklerini bozdurup bize gönderdiler. Ecdadımız tarih boyunca yaptığı fedakarlıkları çıkarı için mi yaptı?
Devletler arası ilişkilerde din kardeşliği yok demişsin ama Azerbaycan ve Kıbrıs söz konusu olunca haklı olarak birilerini yanımızda görmek istemişin bu nasıl bir çelişki? Yoksa din kardeşliği yokta ırk kardeşliği mi var sadece? Zamanında görüşüldü diye meşru mu oldu Esed? Sisi ile görüşmedik o zamanda niye görüşmüyoruz diye yaygara çıkarıldı. Eleştirmek istersen her zaman bir malzeme var değil mi?
Allah dedelerimizden razı olsun. Onlar evet bizlerden çoook genişti. Kutül Amare'de, Yemen'de, Kanal'da, Trablusta savaşırken. Medine'yi savunurken. İmkanları olsa şu an gelmelerini istemediğiniz Suriye arap şehri diye bildiğiniz ve çok güzel bir Türk şehri olan Halep'i de Musul'u da Kerkük'ü de Vatan toprağına katarlardı. Kopmasın diye uğraştıkları gibi.
Amacım tartışmak değil. Zaten tartışmanın sonu da yok.
Yukarıda Diyanet devasa bütçe yazısını görünce yazdım. Bu ibareyi basınımızın art niyetli bir söylemi olarak görüyorum. Niye mi?
Milli Eğitim Bakanlığının bütçesi Diyanet İşleri Başkanlığının bütçesinin (devasa bütçesinin) 17 katından daha fazla. Tamamen algı operasyonu. Sonuç? Biliyorsunuz.
Millî Eğitim Bakanlığının 2022 yılı bütçesi 274 milyar 384 milyon 474 bin lira.
Diyanet İşleri Başkanlığının 2022 yılı bütçesi 16 milyar 98 milyon 580 bin lira.