Geçen haftalarda bir iki arkadaşımı okularında ziyaret ettim. Çaylar vs derken klasik "Yan sınıfın ETsinde sorun var, bir bakar mısın?" sorusunu muhattap oldum, arkadaşların hatrını kırmamak için sınıfa girdim ki...
Kendi okulumda öğetmenleri seminer döneminde zorunan kursa aldığım için daha az sorunla karşılaşıyordum, ufak tefek şeyler olunca canım sıkılıyordu.. Artık kendi okulumdaki eksiklikleri görmüyorum bile.
Sizde böyle bir durumla karşılaşan var mı?
- 2 yıl önce atılan imaj duruyor, (arkdaşa flaş belleğimi verip birçok bilgisayara attırmıştım) hiç bir değişiklik yok, sanki yeni format atılmış gibi
- hiç bir değişikli yok derken masaüstündeki videoları saymıyorum.
- meb sertifika bile kurmamışlar,
- Epik Pen, Fatih Kalem yada Antropi deyince gavurca konuşuyormuşum muamelesi yaptılar,
- dokunmatik aşırı tozdan çalışmaz hale gelmiş........
- morpakampüse giremiyorlarmış?
- tahtanın bir kısmı kararmış, (ekran açıkkan kapak kapatılınca aşırı ısınmadan)
- ve öğretmen sadece masaüstü bilgisayarını hdmi kablosu ile ETye bağlayıp projeksiyom muamelesi yapıyor.(hiç yoktan iyidir????)
- öğretmen dışarıdan getirdiği winrarlı dosyayı açamamaktan şikayetçi?
- ofis programı yokmuş?
Kendi okulumda öğetmenleri seminer döneminde zorunan kursa aldığım için daha az sorunla karşılaşıyordum, ufak tefek şeyler olunca canım sıkılıyordu.. Artık kendi okulumdaki eksiklikleri görmüyorum bile.
Sizde böyle bir durumla karşılaşan var mı?