Bu linkteki yöntemleri bi deneyin hocam. http://7.enpedi.com/2012/02/bootmgr-eks ... hatas.htmlgececi' Alıntı:ghstla başka tahtadan imaj aldım ve kurmaya çalıştım, ghost işini bitirp restart yaptığında "BOOTMGR IS MİSSİNG" DEYİP DRADA KALIYOR...
ne yapsam geri yükleyemedim, tahta bu halde kaldı...
Size yöntem söylerken şimdi bi hoca geldi ve aynı sorun oluşmuş. Bu kadar mı tesadüf olur uhaha: Neyse ki çabuk çözdük sorunu. Başlangıç olarak usb seçilmiş. öğretmen de kendi usb sini takıp öyle açmaya çalışmış tahtayı. Flashı çıkarınca normal açıldı. Artık tenefüste klavye götürüp başlangıcı harddisk yapacazferdierdem55' Alıntı:Bu linkteki yöntemleri bi deneyin hocam. http://7.enpedi.com/2012/02/bootmgr-eks ... hatas.htmlgececi' Alıntı:ghstla başka tahtadan imaj aldım ve kurmaya çalıştım, ghost işini bitirp restart yaptığında "BOOTMGR IS MİSSİNG" DEYİP DRADA KALIYOR...
ne yapsam geri yükleyemedim, tahta bu halde kaldı...
wezyr' Alıntı:ben imajını alıp kurdum... imajını windows 7 nin kendi yedeklemesi ile d e aldım ladığım yedeği diper tahtalarda kurtama bölümünden yükleyerek işlemi tamamladım... bakanlık bilgi yüklenmesini istediyse yükleyelim fakat her okulda ve tahtada internet olmadığını unutmamalı imajdan yüklemekten başka care olmadığını da düşünmeli modem ve kablo için önceden ödenek göndirmiş olsaydı neyse... bizim işimiz herzaman kervan yolda düzelir mantığı ile gidiyor o yüzden biraz zor gelişiriz... önceden planlama ve sonradan denetim yok bugünü yaşıyoruz allah sonumuzu hayr eylesin...
selcuklu' Alıntı:wezyr' Alıntı:ben imajını alıp kurdum... imajını windows 7 nin kendi yedeklemesi ile d e aldım ladığım yedeği diper tahtalarda kurtama bölümünden yükleyerek işlemi tamamladım... bakanlık bilgi yüklenmesini istediyse yükleyelim fakat her okulda ve tahtada internet olmadığını unutmamalı imajdan yüklemekten başka care olmadığını da düşünmeli modem ve kablo için önceden ödenek göndirmiş olsaydı neyse... bizim işimiz herzaman kervan yolda düzelir mantığı ile gidiyor o yüzden biraz zor gelişiriz... önceden planlama ve sonradan denetim yok bugünü yaşıyoruz allah sonumuzu hayr eylesin...
Windows image backup ile 2 tahtaya yedek yükledim hocam. 3. tahtada başlangıç onarım diski istedi. İçindeki yedekten tekrar yükleyip denedim yine aynı şekilde başlangıç onarım diski istiyor. Bu durumun bi çözümü var mı ?