vestel bilgisayar ses çıkmıyor

Kodla Büyü

mailicin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar;
vestel öğretmen bilgisayarımda tüm driverlar tanınmış olduğu halde ses çıkmıyor. herhangi bir ses dosyasını çalıştırdığımda "ses aygıtı olmadığı için..." gibi bir hata vererek çalıştırmıyor.ses kartı onboard. kurulumu meb öğretmen imajından yapmıştım.

ne yapabileceğim konusunda fikri olan var mı?
şimdiden teşekkürler

hocam sen daha yenisin galiba yada senin vesteller ii dayanmış bu zamana kadar benim vestelller bunu hep yapıyor. ses kartını tanımıyor,network kartını tanımıyor tümleşik olmasına rağmen.valla çözüm dersen çok denedim donanım taramasını daha bir sürü şey en iyi çözüm kur imajı.

vedat' Alıntı:
hocam sen daha yenisin galiba yada senin vesteller ii dayanmış bu zamana kadar benim vestelller bunu hep yapıyor. ses kartını tanımıyor,network kartını tanımıyor tümleşik olmasına rağmen.valla çözüm dersen çok denedim donanım taramasını daha bir sürü şey en iyi çözüm kur imajı.

Geçen sene başladım MEB imaj kurduğumda bile ses çıkmıyodu. Diğer bilgisayarlarda dediğiniz gibi problemler yaşıyorum ancak öğretmen bilgisayarında ki problemi anlayamadım bile aslında sıkıntı burada:D

Başka fikri olan var mı arkadaşlar?

onboard olanlarda böyle oluyor aygıt yöneticisinde yüklü göründüğü halde uyarı ile ses çıkmıyor driver ı kendiniz bulup yükleyin sonra da kendi imajınızı oluşturun.

Merhaba,
öğretmenim benim okulda 19 vestel var, hepsi de sorunsuz..Realtek HD Audio Manager ı bi yükleyin isterseniz..iyi çalışmalar

mrtspmz' Alıntı:
Merhaba,
öğretmenim benim okulda 19 vestel var, hepsi de sorunsuz..Realtek HD Audio Manager ı bi yükleyin isterseniz..iyi çalışmalar

Hocam driveri indirip kurdum ancak sonuç yine aynı. Ses simgesi yok ses yok :(. Zili benim bilgisayara bağlamamız gerek ve acil çözüm bulmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni bir ses kartı alarak sorun çözülebilir.Bendede vestel öğretmen pc si aynısını yapıyordu.Sess kartı var,driveri var ama ses yok.meğer yanmış.Yenisini aldırın hocam.

Tekrar merhaba,
Öğretmenim, aygıt yöneticisine bir bakarmısınız hangi aygıtları tanımamış? varsa isimlerini tam olarak buraya yazabilir misiniz?

BBNET
Geri